TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Ideális társ az ünnepi készülődéshez

2021. november 02.| Termékbemutatás

Az ideális konyhai robotgép kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen döntésünk alapvetően meghatározza az ételkészítéssel töltött időt. Az STM 635x multifunkciós Sencor konyhai robotgép tökéletes társ lehet az ünnepi készülődésben. A készüléket nem véletlenül hívják „Kitchen championnak”, vagyis a konyha bajnokának. Ez, a nagy teljesítményű motorral ellátott konyhai robotgép kiválóan darál húst, aprít, szeletel, őröl és kever, de dagasztásban is a maximumot nyújtja. De vajon mi teszi ennyire hatékonnyá?

A készüléket igényes kialakítás és anyagválasztás jellemzi. Robosztus fém házzal, fém fogaskerekkel és nagy teljesítményű 1000 wattos motorral rendelkezik. A tetszetős megjelenésű robotgép bolygóműves technológiát alkalmaz, ami biztosítja az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését. Ezen technológia lényege, hogy a keverőszár a saját tengelye és a hajtómű tengelye körül is forog, lehetővé téve az edény tartalmának teljes elkeverését. A szilikon pengés keverőszárral a hígabb, krémesebb összetevők is 100%-ban összedolgozhatók, mert használatával megakadályozható, hogy a keverőedény falára tapadjanak a hozzávalók.

Az STM 635x 4,5 literes rozsdamentes keverőedénnyel rendelkezik, amiben a dagasztó horog segítségével 2,2 liter torta tészta vagy 0,8 liter kenyértészta készíthető el. A forgófejnél elhelyezett intelligens LED-világításnak köszönhetően minden munkafolyamat tökéletes fényviszonyok mellett ellenőrizhető.

Sencor konyhai robotgép

Optimális teljesítmény

Egy konyhai robotgép esetén a sebesség minősége kifejezetten hozzájárul a sikeres eredményekhez. A készüléket a megfelelő teljesítmény érdekében 1000 wattos villanymotorral szerelték. A felhasználók a lassú indítás után nyolc különböző fokozatból választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet. A lassú indítás azért hasznos, mert ezzel a motor nem azonnal adja le a maximális teljesítményt, hanem fokozatosan indul el, megakadályozva a tálból az alapanyagok kifröccsenését. A Sencor Smart Power&Energy technológiának köszönhetően a készülék minden fokozatban optimális sebességet tud biztosítani az adott munkafolyamat számára.

Sokoldalú kiegészítők

A Sencor STM 635x robotgépet számos kiegészítő, köztük húsdaráló, tésztakészítő, dagasztó horog, az A-alakú keverőszár, balón alakú habverő, valamint kávé- és fűszerdaráló teszi igazán sokoldalúvá. De a készülék akkor is segítségünkre lehet, ha egészséges frissítőt szeretnék fogyasztani. 1,5 literes üvegedényében számos ízletes gyümölcs-, illetve zöldségturmix készíthető el.

Sencor konyhai robotgép

Az STM 635x négy különleges színben (fehér, fekete, kétféle zöld), hat év motorgaranciával, valamint pénzvisszafizetési garanciával vásárolható meg. További részletek: www.sencor.hu

Share This