TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Bemutatkozik a Panasonic új generációs multifunkciós mikrohullámú sütője

2021. december 01.| Termékbemutatás

A Panasonic teljesen új mikrohullámú sütők bevezetésére készül a cseh, szlovák és magyar piacon, amelyek között teljes értékű gőzfejlesztővel rendelkező, 4 az 1-ben modellek is találhatók. Az új készülékek a legmodernebb funkciók és technológiák kombinációját kínálják majd, többek között inverteres motort és intelligens érzékelőket a maga nemében az egyik legfejlettebb termékként a piacon. Az első modellek megjelenése 2022 elején várható.

Gőz | Forró levegő | Intelligens érzékelők | Nincs forgótányér | Inverter | 2 szintű sütés | Automatikus programok

Elsőként az NN-CS88LB debütál majd a piacon, amelyet fokozatosan követnek majd a kombinált mikrohullámú sütők prémium szegmensének többi modelljei is. Az NN-CS88LB olyan kompromisszumok nélküli funkcióválasztékot kínál, amely sok tekintetben még a hagyományos beépített sütőket is felülmúlja. A készülék alkalmas lesz a kisebb konyhák teljes értékű kiszolgálására, vagy technológiai gyöngyszemként, akár a fejlett funkciókkal nem rendelkező hagyományos sütők, illetve tűzhelyek kiegészítésére is.

Valódi gőzfunkciós sütő

El lehet felejteni a kiegészítőként szolgáló gőztartályokat vagy a sütő aljára öntött vizet. A Panasonic NN-CS88LB gőzfejlesztővel rendelkezik, amely két kivezetésen keresztül fecskendez gőzt a sütő belső terébe. A gőzfejlesztéshez a vizet egy beépített, 800 ml kapacitású tartályba kell önteni. A gőzölés pedig akár két szinten is végezhető, így például az egyik tepsin hal, a másikon zöldségköret készíthető. A kíméletes hőkezelésnek köszönhetően az ételek maximálisan megőrzik a tápanyagokat és vitaminokat.

Funkciók kombinálása

A multifunkciós mikrohullámú sütő nagy előnye, hogy az egyes funkciók kombinálásával jelentősen felgyorsítható az ételek elkészítése. A sütés sokkal gyorsabban történik, ha a forró levegőhöz mikrohullámú fűtést is társul. Egyes opciók esetében pedig egyszerre akár három funkció is használható, így a házi készítésű lasagne nagyon gyors vacsorává válhat, ahelyett, hogy csak hétvégenként jutna rá idő.

Kombinált főzési módok

Automatikus programok és intelligens érzékelők

Néha a felhasználó bizonytalan abban, hogy mennyi ideig kell melegíteni az ételt mikrohullámú sütőben. Elég két perc? Az öt túl sok?  Az Auto Reheat opció ezt a gyakori dilemmát oldja meg, illetve segítségével elkerülhető, hogy a melegítés többször meg kelljen szakítani annak érdekében, hogy kiderüljön elég meleg-e már az étel. A Genius szenzor érzékeli az optimális melegítési időt. Megakadályozza, hogy az étel kihűljön vagy, túlmelegedjen. Csak egy koppintás, és az étel pillanatok alatt már tálalható is. 

A sütő ezen felül 36 automatikus programmal is rendelkezik a leggyakoribb tevékenységekhez, mint például a gyors kiolvasztás, párolás, italok melegítése, gyermekételek készítése. De akár egy egész csirke sütése és hasonló programok is megtalálhatók benne. A program kiválasztása után a sütő máris végigvezeti a felhasználót az előkészítésen, hogy a tányéron mindig tökéletes legyen az eredmény.

Nagy kapacitás és forgótányér nélküli kialakítás

Köszönhetően a 31 literes kapacitásnak és a koncepciónak, amely mellőzi a hagyományos forgótányért, a sütőben az egész család számára készíthető lakoma. A sütőt továbbá inverterrel is fellátták, amely hatékonyabbá teszi a melegítést, és akár 40 százalékkal fel is gyorsítja azt.  Valamint nagyon praktikus lehetőséget jelent az is, hogy egyszerre két szinten lehet sütni vagy gőzölni a készülékkel.

Könnyű tisztítás

Az egyik automatikus program a sütő gőzzel történő tisztítására szolgál. Fontos megemlíteni a sütőtér felső részében elhelyezett grillt is, mivel ez teljesen lapos kialakítású, a hő egyenletesen sugárzik a felületén. Így pedig nemcsak a grillezés egyenletesebb, de a karbantartás is sokkal egyszerűbb, mert csak a grillfelületet kell áttörölni.

Minimalista dizájn és felhasználói kényelem

A sütőt minimalista dizájn jellemzi, nincsenek rajta fizikai gombok, amelyeken a szennyeződés gyakran megtelepszenek. Így a kezelőpanel és az ajtó is könnyen letörölhető. A fogantyúnak köszönhetően a lefelé nyíló zsanéros ajtó nyitása is nagyon komfortos. A szabadon álló készülék a konyhapultra helyezhető, de akár a konyhabútorban is kaphat helyet például egy ajtó nélküli nyitott szekrényben.

A Panasonic az NN-CS88LB sütő várhatóan 2022 első negyedévében kerül piacra Magyarországon, amit további modellek is követnek majd.

Panasonic NN-CS88LB

    KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Share This