TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Mutasd a kenyérpirítód és megmondom ki vagy!

2022. február 02.| Termékbemutatás

Kevés olyan ember van, aki ne rajongana a frissen sült pirítós és a kávé illatáért a hűvös reggeleken. Van akinek praktikus, van akinek pedig stílusos készüléke van odahaza, mert sokáig választani kellett e két tulajdonság között. A Sencor és a Sage kenyérpirítói viszont mesterien ötvözik a praktikumot a dizájnos megjelenéssel ügyelve arra, hogy a felhasználóknak a lehető legteljesebb íz és illatélményben legyen része otthon.

A japán gyökerekkel rendelkező európai márka, a Sencor nemrég bevezette a magyar piacra a Metallic sorozatba tartozó kenyérpirítóját, amely jelenleg három prémium metálfényezésben (gold, pezsgő és fekete) érhető el idehaza. Az STS 6056GD, az STS 6057CH, valamint az STS 6058BK kenyérpirítók közös jellemzője, hogy egyszerre két szelet kenyér pirítható bennük és ízlés szerint akár 9 féle pirítási fokozat közül választhatnak a felhasználók. Ennek azért van jelentősége, mert mindenki másképpen szereti a pirítósokat.

Extra funkciók

„Az 1-3 közötti fokozatokban a készülékek alacsony intenzitással pirítanak, a 4-6 között közepes mértékű a pirítás, míg a 7-9 fokozat között aranybarnára sült kenyérszeleteket kaphatunk” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divízió vezetője. Hozzátette: A többféle pirítási funkció nemcsak a megfelelő ízélmény miatt fontos. A kenyér nedvességtartalma ugyanis nagyban függ attól, hogy mennyire friss. Ha kifejezetten puha kenyérbéllel rendelkező szeletet szeretnénk pirítani, akkor hosszabb ideig és magasabb fokozaton érdemes pirítani. Amennyiben a kenyér már kifejezetten száraz, akkor pedig elegendő az alacsonyabb fokozaton történő pirítás.

A Metallic kenyérpirítók mindemellett három további extra funkcióval is büszkélkedhetnek. Ezek közé tartozik az újramelegítés, a melegítés azonnali megszakítása, valamint a fagyaszott kenyér kiolvasztása opció. A High Lift funkció pedig lehetővé teszi a toast kenyérszeletek könnyű kiemelését, különös tekintettel a kisebb darabokra. Tisztításukat nagy mértékben megkönnyíti, hogy kihúzható morzsatálcával rendelkeznek, így biztosan elkerülhető, hogy a korábban pirított kenyerek morzsadarabkái még sokáig szenesedjenek a készülékekben. A Sencor Metallic kollekciónál a hatásfokra biztosa nem lehet panasz, ezek a kenyérpirítók ugyanis 1000 wattos teljesítményre képesek.

Sencor konyhai robotgép

Automatikusan kiemelkedő kenyérszeletek

A konyha a családi és baráti összejövetelek középpontja, egy olyan közösségi tér, ahol a nagy ötletek születnek. A modern konyhák pedig manapság a dizájn és a stílus képviselői is egyben. Nem vagyunk egyformák vannak, akik a kellemes pasztell színárnyalatokat kedvelik és akadnak olyanok, akik pedig inkább a hűvös, fémszerű megjelenést részesítik előnyben. Számunkra ideális választás lehet a Sage BTA-825 típusú kenyérpirító, amely ötféle pirítási fokozatot biztosít. 

„Az optimális fokozat kiválasztása a készülék elején lévő gombbal könnyen és egyszerűen kiválasztható. Szükség esetén a Bit more funkcióval 30 másodperccel megnövelhető a pirítás időtartama” – emelte ki Simon László, a Sage termékmenedzsere. Hozzátette: a fagyasztott kenyérszeletek kiolvasztása sem jelent kihívást az 1100 wattos kenyérpirító számára.

Van valami, amiben a Sage kenyérpirítója többet nyújt más hasonló készülékeknél. Ez pedig a Quick Look, vagyis a „Gyors ellenőrzés” gomb, amit, ha megnyomunk, akkor beépített finommotorok segítségével kiemeli a kenyérszeleteket a kenyérpirítóból, hogy egy gyors szemrevételezést végezhessünk rajtuk anélkül, hogy megszakadna a pirítási folyamat. Így könnyebben eldönthető, hogy szükséges-e még tovább pirítani őket, vagy sem. Nem csak a „gyorsellenőrzésnél” alkalmazza ezt a megoldást a készülék. A Sage kenyérpirítója ugyanis teljes mértékben digitális müködtetésű, ami azt jelenti, hogy a beépített finom motorok segítségével süllyeszti le, vagy emeli ki a kenyérszeleteket, a pirítás előtt, illetve után.

Tetszetős botmixer

Ha a reggeli pirítós mellé valaki szívesen fogyasztana egy ízletes zöldség, vagy gyümölcs smoothie-t, akkor hasznos kiegészítőnek bizonyulhat a Sencor Metallic kollekciójába tartozó SHB 560X botmixer, amely kilenc féle metálfényezésben kapható. Az 1200 wattos motorral rendelkező készülék egyedi ismertető jegye a Titanium Quad Blade technológia, amelynek köszönhetően 20 féle fokozatban mixelhetünk és apríthatunk vele, de a habverésre is kiválóan alkalmas. Az aprításhoz egy 1250 milliliteres edény, a habverésre pedig két habverő fej, illetve egy 800 milliliteres keverőpohár áll rendelkezésre. „A Sencor Metallic botmixerének markolata biztos és kényelmes fogást garantál és nemcsak hideg, hanem akár forró hozzávalókat is mixelhetünk vele. Ez lehetővé teszi a különféle krémlevesek gyors és egyszerű elkészítését” – hangsúlyozta Lucza András.

Sencor konyhai robotgép

A Sencor és a Sage kenyérpirítóival, valamint a Metallic kollekcióba tartozó botmixerekkel tehát bármikor gyors és ízletes reggelit varázsolhatunk otthonunkban. A stílusos és időtálló megjelenésű készülékek pedig még sokáig a konyha biztos tartozékai lehetnek, hiszen a Sencor botmixerekre hat év motorgaranciát kínál.

    KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Share This