TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Innovatív technológia és elegáns dizájn.

2022. március 31.| Termékbemutatás

A Liebherr bemutatja a szabadon álló hűtőszekrények, fagyasztók és kombinált készülékek legújabb generációját. A márka legújabb termékcsaládja az ügyfélközpontú és jövőbiztos funkciókat ötvözi a letisztult dizájnnal, a kompromisszumok nélküli minőséget, az elegáns megjelenést, energiahatékonysággal és intuitív, kényelmes kezelhetőséggel, intelligens frissesség-technológiával kombinálja, amely hosszú ideig tartó frissességet biztosít az élelmiszerek számára.

Elegáns dizájn minden konyhai környezetbe

A Liebherr új, szabadon álló készülékei kiemelkednek lineáris kialakításukkal és kiváló minőségű anyagokból készült, vonzó felületeikkel. A kivételes dizájn a tiszta fehér és bézs színektől kezdve a kifinomult, letisztult acél megjelenésű SteelFinish változaton át a hagyományos StainlessSteel, és az összetéveszthetetlen BlackSteel kivitelig terjed. A Liebherr a GlassWhite üvegfrontot pedig kifejezetten egyes belépőszintű modelljeihez fejlesztette ki, így az elegáns megjelenés a szabadon álló készülékek teljes új generációjának jellemzője. 

Az új termékcsalád valamennyi hűtőszekrénye és fagyasztója zárt alumínium hátlappal rendelkezik, amely minden oldalról kifinomult megjelenést kölcsönöz. Az újonnan kifejlesztett, okos InteriorFit tervezés lehetővé teszi, hogy minden szabadon álló készülék tökéletesen elférjen egy 60 cm mély fülkében anélkül, hogy szellőzéshez helyet kellene biztosítani, mivel olyan beépített ajtópánttal rendelkeznek, amely kívülről láthatatlan. Ez azt jelenti, hogy a hűtőnek csak az elegáns elülső ajtaja emelkedik ki, és így harmonikusan illeszkedik a helyiségbe.

A Liebherr az új szabadon álló készülékválasztékát a Pure és a Plus belépőszintű, valamint a Prime és a Peak prémium sorozatokra osztja, amelyek különböző felszereltség opciókkal rendelkeznek, és amelyeket a teljesen integrált készülékek új generációjával együtt vezetett be.

Intelligens technológia a hosszan tartó frissességért

Az új szabadon álló készülékek egyik különösen lenyűgöző tulajdonsága a frissesség megőrző technológia. A Liebherr az EasyFresh, a BioFresh és a BioFresh Professional készülékekkel pontosan a megfelelő tárolási lehetőségeket kínálja, hogy az érzékeny vitaminok és tápanyagok frissessége hosszabb ideig megmaradhasson. A hőmérséklet és a levegő páratartalmának tökéletes kombinációja biztosítja az élelmiszerek optimális hűtését. Így azok hosszabb ideig megőrzik jellemző ízüket, ezért ritkábban kell kidobni őket és ennek köszönhetően elkerülhető az élelmiszerpazarlás. A Liebherr megalkotott egy külön tárolót is, a BioFresh Professional Fish & Seafood safe rekeszt, amelyet kifejezetten a halak és tenger gyümölcseinek hatékonyabb, -2 Celsius-fokon történő tárolására fejlesztettek ki, és amely egyedileg szabályozható.

A Peak sorozatú hűtőkészülékekben a HydroBreeze frissentartó finom pára gondoskodik arról, hogy a gyümölcsök és zöldségek még frissebbek maradjanak. A beépített vízadagoló és az InfinitySpring szűrőrendszer folyamatos friss vízellátást biztosít közvetlenül a hűtőszekrényből, így nem kell többé nehéz ládákat cipelni vagy műanyag palackokat vásárolni. A Liebherr a hűtőkészülékek belsejében is elegáns rozsdamentes acélt használ. A csúcsmodell Peak sorozat modelljeit például a teljes belső térben SmartSteel anyaggal látták el. Ez a burkolat különösen higiénikus tárolási környezetet teremt, mivel a hátlap és a rozsdamentes acél belső tér közötti légáramlással elkerülhető a nemkívánatos nedvesség, illetve az ételek készülékhez fagyása. Ugyanakkor a vásárlók minden alkalommal, amikor kinyitják a készüléket, értékelni fogják a páratlan megjelenést. A hátsó panelen lévő ventilátor LED fényei és az oldalfalakba süllyesztett LightTower biztosítja a belső tér és az élelmiszerek tökéletes megvilágítását. A Prime sorozatú készülékek hátlapja szintén SmartSteel burkolatot kapott.

Német mérnöki munka:

energiahatékonyság és minőség a Liebherr-től

A Liebherr új, szabadon álló készülékcsaládjának minden hűtőszekrényét és fagyasztóját Németországban tervezték, és Európában gyártották. A Hans Liebherr által 1954-ben Németországban alapított családi vállalkozás háztartási készülékekkel foglalkozó üzletágának magas minőségi színvonalát képviselik. A hűtő- és fagyasztóspecialista márka új készülékei rendkívül sokoldalúak. Az alacsony energiafogyasztás és zajszint mellett optimális hűtési teljesítményt nyújtanak, nagy kapacitással és hosszú élettartammal rendelkeznek köszönhetően a kiváló minőségű anyagok használatának.

Intelligens, energiatakarékos hűtési koncepciójuknak köszönhetően az új szabadon álló készülékcsalád számos modellje a legjobb energiahatékonysági osztályokba tartozik. A CBNsda 5753 hűtő-fagyasztó pedig a legfelső, A energiahatékonysági besorolást tudhatja magáénak. Ugyanakkor a készülékek a BluPerformance megoldásnak köszönhetően a lehető legnagyobb térfogatot is kínálják a hűtéshez, mivel a teljes hűtéstechnológia a hűtőszekrények alapjában található. A modellek továbbá rendkívül alacsony zajszint mellett működik. Minden modellt intuitív kezelőfelülettel láttak el, amely maximális kezelési kényelmet biztosít, és lehetőséget kínál a funkciók egyéni beállításához. A szabadon álló modellek vagy gyárilag hálózatba kapcsolhatóak, vagy utólagosan felszerelhetők a SmartDeviceBox készülékkel, amely szintén képest biztosítani az otthoni SmartHome rendszerhez történő csatlakoztatást.

Igényekhez igazított fagyasztás

az új szabadon álló fagyasztókkal és hűtőszekrényekkel

A Prime és a Peak sorozat fagyasztói a VarioTemp funkciónak köszönhetően két készüléket egyesítenek. A hőmérsékleti zónáik egyénileg -2 Celsius-foktól +14 Celsius-fokig állíthatók. Így egyaránt használhatók fagyasztóként és kiegészítő hűtőrekeszként is, ezáltal a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítják a felhasználó számára.

Az új Liebherr szabadon álló fagyasztók széles választékát kínálják a speciális fagyasztási funkcióknak is. A palackok és pizzásdobozok az IceTower rekeszben függőlegesen is elhelyezhetők, míg a beépített IceMaker elegendő jeget állít elő az italokhoz. A Plus, Prime és Peak szériák mindegyike rendelkezik EasyTwist jégkészítő funkcióval is. Az opció révén öt órán belül lehet egyszerűen és higiénikus módon jégkockákat készíteni egy kivehető tartályban, állandó vízcsatlakozás nélkül.

Minden Liebherr hűtő-fagyasztó készülék DuoCooling rendszerrel, azaz két, külön-külön szabályozható hűtőkörrel rendelkezik. A bevált NoFrost technológia az új modelleknél a készülék alján található, és szükség esetén könnyen hozzáférhető. Ezen kívül minden fagyasztórekeszbe FrostProtect megoldás is került, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a vásárlók számára a beépítési hely megválasztásának tekintetében, mivel a készülék akár -15 °C-os környezeti hőmérséklet mellett is tökéletesen működik.

Share This