TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

A jövőre is gondolunk.

2022. szeptember 15.| Termékbemutatás

Készülékeink tervezésekor nagy figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra. A berendezéseink hosszú élettartama mellett a legfontosabb alappillérek a maximális energiahatékonyság, az élelmiszerhulladék csökkentése és kevesebb műanyag használata. Hogy miért tesszük mindezt? Mert készülékeink tartóssága mellett bolygónk védelméről is gondoskodni szeretnénk.

Az élelmiszer pazarlás megszüntetése.

Ha az élelmiszereket ideális körülmények között, azzal jelentős mértékben hozzájárulhat az élelmiszer pazarlás megszüntetéséhez. Készülékein innovatív technológiák és funkciók kombinációjával teszi ezt lehetővé.

Az első a frissentartó technológiánk: A kombinált hűtő- és fagyasztó készülékekben használt DuoCooling technológia például megakadályozza, hogy az élelmiszerek idő előtt kiszáradjanak. Az olyan innovatív frissentartó technológiák, mint a BioFresh, tökéletes tárolási körülményeket biztosítanak, így jelentősen megnövelik a termékek eltarthatóságát és frissességét. Így nem kell idejekorán kidobni az ételt és bevásárolni sem kell olyan gyakran. A piacon elérhető legnagyobb méretű 0 fokos rekeszek pedig extra nagy mennyiségű élelmiszer számára is elegendő helyet biztosítanak.

A második: SmartDevice alkalmazásunk szintén segít abban hogy megfelelően tárolja az ételt, így a megnövelt eltarthatósági idő révén még tovább élvezheti az élelmiszereket.

A harmadik: Készülékeink proaktív módon tájékoztatják Önt, ha veszélybe kerülnek az élelmiszerek optimális tárolásához szükséges feltételek – például ajtóriasztás használatával figyelmeztetnek, ha a készülék ajtaja nyitva marad.

Hatékony, hatékonyabb, Liebherr

Az idei új termékválaszték a piacon elérhető legenergiahatékonyabb készülékeket foglalja magában. Ez valamennyi termékcsoportunkra igaz: a szabadon álló berendezések új generációját alkotó hűtő szekrényekre, fogyasztókra és kombinált hűtő- és fagyasztó készülékekre egyaránt.

De természetesen sok egyéb, gyakran apró részlet, például a sokféle energiatakarékos üzemmód is hozzájárul ahhoz, hogy a Liebherr készülékei lényegesen hatékonyabb teljesítmény biztosítsanak. Ilyen funkció például a normál hőmérséklet 7 °C- ra növelő EnergySaver üzemmód, a HolidayMode, amely csak azokat a termékeket hűti le, amelyeket feltétlenül hidegen kell tartania, amíg a nyaral, valamint a CleaningMode, amelyet a készülék energiahatékony takarításához terveztünk.

Liebherr RBa 4250  Prime sorozat

Ennél az egyajtós BioFresh hűtőszekrénynél a legmagasabb energiahatékonysági osztály egy kiegyensúlyozott kombinált csomaggal ötvöztük. Az InteriorFit technológiának köszönhetően nincs szükség szellőzésre a készülék és a fal között, így a készülék tökéletesen belesimul a környezetébe.

Minőség amely az éghajlatra és kedvező hatással van.

Kizárólag hosszú élettartalmú vákuumpaneleket és természetes hűtőközeget alkalmazunk, és egyáltalán nem használunk HFO-alapú hűtőközegeket, amíg nem tisztázódik azok környezeti hatása. A környezetre gyakorolt hatást a gyártási folyamat során is szem előtt tartjuk. Elsősorban olyan anyagokat használunk, amelyek a készülék leselejtezése után újrahasznosíthatók. Emellett a felesleges műanyagok folyamatos újrafelhasználásáról is gondoskodunk.

Tiszta víz műanyag nélkül.

Az InfinitySpring funkció hideg, tökéletesen szült vizet biztosít a konyhában. Így többé nem kell palackozott vizet vásárolnia, és palackokat és a rekeszeket cipelnie.

Share This