TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Kecses készülékekkel a légies frizurákért

2022. szeptember 15.| Termékbemutatás

SHD 6800RG, SHS 0910GD, SHI 5600GD – a Sencor újdonságai a hajápolás területén. A japán gyökerekkel rendelkező európai márka, a Sencor szinte minden évben előrukkol valamilyen újdonsággal, hogy a hölgyek kedvében járjon. Mindig újat mutatni nem könnyű, de ennél a márkánál ismerik ennek a fortélyait. Így eljöhet a vég az unalmas, hétköznapi szépségápolási termékek számára. Helyüket átvehetik a nők ízlésvilágához jobban illeszkedő színek, így például a rózsaarany, vagy az arany. Következzen három nem hétköznapi készülék a hölgyeknek!

A Sencor újdonsága, a lágy és kecses formájú SHD 6800RG típusú hajszárítót arra tervezték, hogy légies frizurákat készíthessenek vele maguknak a gyengébbik nem képviselői. Használatát az ergonomikus fogantyúján lévő gombok teszik egyszerűbbé. A készülék háromféle – gyengéd, közepes, intenzív – szárítási fokozatot kínál, a 2-es erősségű fordulatszámra kapcsolva pedig akár 30 százalékkal is gyorsabbá válhat a hajszárítás folyamata. A hajszárító működtetésért egy 2300 W teljesítményű AC-motor felel, amely sokkal gyorsabban dolgozik a DC-motoros készülékeknél, ezáltal kevesebb ideig teszi ki a hajat a hőhatásnak. Ráadásul az AC-motoros hajszárítók nem adnak ki magas sípoló hangot magukból, használatuk ezáltal jóval kellemesebb.

Hogyan készíthetők elbűvölő frizurák a Sencor újdonságával? Erre a készülék többféle opciót kínál. Az egyik a hideglevegős hajformázás, másik pedig a csatlakoztatható diffúzor, amit a göndör tincsek megszelídítésére és csodás fürtökké alakítására találtak ki. Ezen kiegészítő segítségével a hölgyek olyan frizurákat készíthetnek maguknak, mintha most jöttek volna ki a fodrásztól. Az ionizáló funkció pedig minimalizálja a haj statikusságának kialakulását, ezáltal segít kondícióban tartani a frizurát.

A Sencor SHS 0910GD forgókefés automata hajformázóját ugyancsak a szebbnél-szebb frizurák megalkotására tervezték. Az aranyszínű készülék különlegessége, hogy kétféle hőmérsékleti, illetve fordulatszám beállítási lehetőséggel rendelkezik. Használat közben törékeny vagy festett haj esetén érdemes alacsonyabb hőmérsékletre beállítani, míg normál, sűrű és vastag haj esetén a készüléket magasabb hőmérséklettel is lehet használni. Az ideális eredmény érdekében az 1000 wattos teljesítményű készülék esetében egy 38 mm és egy 50 mm átmérőjű XL hajkefe is rendelkezésre áll. Használata az ergonomikus fogantyúnak és a 360 fokban elforduló kábelcsatlakozónak köszönhetően rendkívül egyszerű.

Bár a játékos fürtök látványának és a lokniknak nehéz ellenállni, azért valószínűleg az egyenes haj sem fog soha kimenni a divatból. A kiegyenesített hajszálakból álló frizura tökéletesen illik a különleges alkalmakhoz, fogadásokhoz, vagy összejövetelekhez. Ebből a szempontból érdemes lehet beszerezni egy hajvasalót, mert segítségével problémamentesen varázsolhatnak maguknak a hölgyek egyenes és csillogó hajkoronákat.

A Sencor kínálatában a hajvasalók között az SHI 5600GD képviseli a csúcskategóriát. Titán bevonatú vasaló lapjait úgy tervezték meg, hogy maximális hajsimító hatást érjenek el, ragyogó fényt biztosítva ezáltal a hajnak. A tökéletes végeredmény érdekében a felhasználók 14 féle beállítás közül választhatnak a 100 és 230 Celsius fokos hőmérsékleti tartományban. A készülék a vékony kialakításnak köszönhetően egyaránt ideális sima, illetve göndör hajfrizurák elkészítésére. Emellett ezzel a hajvasalóval a száraz, fénytelen haj kezelésére szolgáló argán olaj is könnyedén felvihető a hajszálakra.

A Sencor szépségápolási készülékei nemcsak új szintre emelik a frizurák otthoni elkészítését, hanem azt is lehetővé teszik, hogy a hölgyek mindig könnyedén megvalósíthassák a hangulatukhoz és az alkalomhoz legjobban illő elképzeléseket.

Share This