TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

A Panasonic MultiShape borotvál, trimmel és még a fogakat is tisztítja.

2022. október 10.| Termékbemutatás

A többfunkciójú trimmelők, más néven multi grooming kitek az utóbbi években nagyon népszerűvé váltak, mivel jelentősen megnőtt a szakállukra és más testrészeikre nagy figyelmet fordító férfiak száma. A vásárlók azonban ezekből a készülékekből gyakran hiányolnak bizonyos funkciókat, például a kompromisszumok nélküli, teljes értékű borotvafejet. A termékek emellett nem elég kompaktak és nem igazán alkalmasak utazáshoz sem. A Panasonic új, MultiShape nevű terméke mindezeket megoldja, amely nemcsak borotválja vagy trimmeli a borostát, hanem még a fogakat is tisztítja.

MULTISHAPE

 Egyedi japán megoldás (nem csak) utazáshoz.

A Panasonic MultiShape borotvál, trimmel és még a fogakat is tisztítja.

A Panasonic olyan termékkel lép a piacra, amelynek gyakorlatilag nincs konkurenciája. Az új típus pedig nem csak a fogkefefej tartozék révén válik igazán egyedivé. Már a modell kompakt és karcsú kialakítása, a moduláris koncepció és a kiváló minőségű tartozékok is igazán vonzó újdonsággá teszik a MultiShape készüléket.

Moduláris kialakítás

A MultiShape szokatlan kialakítású, keskeny henger alakú, a kézbe illeszkedő, ugyanakkor utazáskor tökéletesen elfér a bőröndökben vagy piperetáskákban. A cserélhető fejek könnyen fel- és levehetők, tökéletesen illeszkednek a készülékhez, mintha annak részei lennének. A tartozékok megvásárolhatók a személyes preferenciáknak és igényeknek megfelelően, anélkül, hogy a felhasználó feleslegesen fizetne a modulok sokaságáért, amelyeket nem fog használni.

Japán technológia a legmagasabb minőségű vágásért

A vágó- és borotvafejek japán technológiával gyártott pengéket használnak. Természetesen ezeket mindig a borotva- vagy trimmelőfej típusát és a testrészt szem előtt tartva fejlesztik ki. Nem csoda tehát, hogy a Panasonic büszke arra, hogy számos piacon, többek között Németországban, Franciaországban és Olaszországban az első számú professzionális borotva.

Trimmelés

A Panasonic két fejet fejlesztett ki a trimmeléshez. A vágásvezérlés pedig nagyon praktikus, köszönhetően a forgatható gyűrűnek, amelyen az egyes hosszok is jelezve vannak. A rendszer elegánsabb és megbízhatóbb, mint a különböző csúszó és hasonló megoldások. A szélesebb ER-CTW1 a testhez, a hajhoz és a szakállhoz készült, és négy tartozékkal rendelkezik, amelyek összesen 58 vágási hosszat kínálnak – a testhez (1,5 mm-es vágás), valamint a hajhoz és a szakállhoz (1-10 mm, 11-20 mm, 21-30 mm). A keskenyebb fejű ER-CTN1 két tartozékkal (1-10 mm és 11-20 mm) a haj és a szakáll vágását célozza meg. Összesen 39 vágási magasság beállítása lehetséges. Mindkét fej japán acél pengéket használ, amely vízálló, így folyó víz alatt is leöblíthető.

Borotválkozás

Ha a felhasználó egy többfunkciós trimmert vásárol, a klasszikus férfiborotválkozáshoz is kaphat egy fejet. Ez azonban általában egy kicsit kompromisszumos kivitel. A kialakítás inkább szükségmegoldásként hasznos, mintsem teljes értékű borotvaként. A Panasonic az ER CSF1 borotvafejet mellékeli a MultiShape-hez, amely 3 független, 30°-os szögben beállított, lebegő japán acélpengével rendelkezik, hogy a legnehezebb szakállakkal is megbirkózzon, de mégis tökéletesen sima borotválkozást biztosítson. Ezek ugyanazok a pengék, amelyek a Panasonic portfóliójában található összes 3 pengés borotvában használatosak. Természetesen nedvesen és szárazon is használhatók és egy védőburkolatot is jár hozzá.

Orr-, fül- és szemöldökszőrzet vágása

Egy további praktikus és kompakt fej is rendelkezésre áll az orr- és fülszőrzet eltávolításához, illetve a szemöldök alakításához. A fej példátlan hatékonyságot kínál, mivel dupla pengével dolgozik. Nincs kellemetlen rángatás, és még a hosszabb szőrszálakat is levágja. A szívó funkció gondoskodik arról, hogy minden az integrált kamrában maradjon. És a tisztítás? Egyszerűen csak be kell kapcsolni a borotvát, és vizet engedni a fejre. Belül egy miniatűr vízörvény jön létre, amely pillanatok alatt eltávolít minden szennyeződést.

Fogmosás

A fogkefe a MultiShape szett attraktív eleme, mert ez teszi a modellt igazán kiemelkedővé a piacon. A szonikus rezgések segítségével a készülék nagyon hatékonyan tisztítja a fogakat és a fogközöket anélkül, hogy az ínyt feleslegesen irritálná. Érzékenyebb felhasználók számára is alkalmas, akiknek extra finomszálú kefefejet is terveztek. Mások számára pedig a Multi-fit fej ajánlott. A tartozék megvásárlásakor mindkét kefetípust tartalmazza a csomag, a védősapkákkal együtt. A megoldás előnye, hogy a Panasonic elektromos fogkefék ugyanezt a rendszert használják. Így a felhasználónak otthon lehet egy külön Panasonic fogkeféje, utazáskor pedig magával vihetik a MultiShape fogkefét, mindkét készülékhez ugyanazokat a kefefejeket használva. Természetesen a MultiShape-hez is kaphatók hozzá illő kialakítású és színű kefefejek is, amelyek mindig négy darabos készletben kerülnek forgalomba.

Li-Ion vagy Ni-Mh?

Az indulócsomagok többféle változatban is kaphatók lesznek a piacon. Az alap a készüléktest és a két vágófej közül az egyik. Az ER-CKL2 egy kiváló minőségű Li-Ion akkumulátort tartalmaz, amely egy órányi feltöltés után akár 90 perc működést biztosít (a használt fejtől függően). Hosszabb utazás során sem kell újratölteni. Ennek a modellnek az előnye továbbá, hogy a 3 perces gyors feltöltés 5 perces működést tesz lehetővé, és csúszásmentes felülettel rendelkezik. Megfizethetőbb megoldás az ER-CKN1 és az ER-CKN2 NiMH akkumulátorral, amely szintén egy óra alatt töltődik fel, de ezután rövidebb ideig tart a működés, legfeljebb 50 percig (a használt fejtől függően). A test itt egyszerűbb kialakítású, csúszásmentes felület nélkül. Mindkét modellhez jár egy utazótáska is.

Egyéb, fejlesztés alatt álló tartozékok

A Panasonic további fejek és modulok fejlesztésén is dolgozik, amelyek tovább bővítik majd a MultiShape trimmerek funkcióit. A vállalat fokozatosan egy egész egyedi ökoszisztémát szeretne létrehozni, ahol a felhasználó egy készüléket vásárol, majd számos kiegészítő közül választhat. A MultiShape már most több különálló készüléket is képes helyettesíteni, a további tartozékok révén pedig ez a versenyelőny még hangsúlyosabbá válik majd.

Share This