TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Levest turmixban? Ma már ez is lehetséges!

2022. október 10.| Termékbemutatás

Az előző korok háziasszonyai a leveseket még leginkább a tűzhelyen tudták elkészíteni. A technológia fejlődésével azonban mindez mára megváltozott. Manapság egy prémium minőségű turmixgéppel gyorsan és gazdaságosan készíthetők el a család kedvenc fogásai.

Sencor SBU 0510

A japán gyökerekkel rendelkező, de immáron európai Sencor márka legfrissebb újdonsága az SBU 0510 típusú többfunkciós turmix- és levesfőző készülék. A praktikus kialakítású, 1200 wattos turmixgépnek köszönhetően a felhasználók végleg búcsút inthetnek a levesfőzéssel járó kellemetlenségeknek, így például a „leégés” miatti aggódásnak vagy a folyamatos kevergetésnek és rendszeres ellenőrizgetésnek. A finomabbnál-finomabb levesek elkészítéséhez nem kell mást tenni, mint behelyezni a szükséges hozzávalókat a 1,2 literes kelyhébe, majd kiválasztani a megfelelő programot. Minden egyéb lépésről a készülék automatikusan gondoskodik.

Hideg és meleg ételek elkészítésére

Az SBU 0510-es hét előre beállított programot kínál hideg és meleg ételek elkészítésére, mixelés esetén pedig 9 fokozat közül választhatnak a felhasználók. A Sencor újdonságával nemcsak meleg leveseket, hanem akár zabkását, gyümölcs- és zöldségturmixokat, gyümölcsleveseket, szószokat, illetve pépeket is készíthetnek maguknak a felhasználók. A tökéletes végeredmény érdekében a készülék kelyhét nyolc élű, kiváló minőségű rozsdamentes acélpengével szerelték fel, amely biztosítja az összetevők teljes felőrlését. A turimixgép késeit hosszú élettartam és nagy kopásállóság jellemzi, ennek köszönhetően akár jég is aprítható vele. Sőt, a késegység kiválóan dolgozza fel a keményebb összetevőket, így például a gyökérzöldségeket, dióféléket és a fagyasztott gyümölcsöket.

Káros anyagok nélkül

A forró levesek elkészítését elsősorban a speciális, úgynevezett boroszilikát üvegedény teszi lehetővé, amely kiválóan ellenáll a magas hőmérsékletnek és a különböző hőváltozásoknak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a meleg ételek keverése és elkészítése során nem szabadulnak fel káros anyagok, így az elkészült étel mindig finom ízű és tápanyagokkal teli lesz. A turmixgép a könnyen átlátható, értintőgombos panelnek, valamint a forgókapcsolónak köszönhetően rendkívül egyszerű kezelést biztosít. A készülék kijelzője nemcsak a keverési időre, hanem a sebességre vonatkozó adatokat is megjeleníti.

A meleg és hidegfőzésre szolgáló egyedi programokat pedig praktikus üzemmódok is kiegészítik. A manuális mód lehetővé teszi az egyedi időintervallum és sebesség beállítását, míg a késleltetett indítási opcióval meghatározható, hogy a kiválasztott program pontosan mikor induljon el. Az impulzusos keverési móddal pedig maximálisra pörgethető fel a készülék fordulatszáma. A főzés végezetével a turmixgép az üvegkelyhet állandó hőmérsékleten tartja, egészen addig amíg a felhasználó le nem kapcsolja a készüléket.

A Sencor mindig nagy figyelmet fordít készülékei biztonságára, éppen ezért ezt a turmix és levesfőző készüléket biztonsági funkciókkal is ellátta. A beépített biztonsági biztosíték gondoskodik arról, hogy a motor csak akkor induljon el, ha a készülék megfelelően van összeszerelve. A keverő túlzott terhelése esetén, vagy üres forralás esetén automatikusan kikapcsol, így megvédi a felhasználókat az esetleges kellemetlenségektől. Az újdonság tehát nemcsak praktikus, hanem biztonságos ételkészítést kínál a mindennapi rohanásban.

Share This