TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

10 éves garancia a hosszantartó frissességre.

2022. november 03.| Termékbemutatás

A Liebherr hűtők egyedülálló ajánlata: a márka 10 év garanciát biztosít az A energiaosztályos készülékekre és ezt az energiabesorolást a hűtő teljes élettartama alatt biztosítja. Az energiahatékony készülékek hosszú távon alacsony költségekkel tartják frissen ételeinket!

Hosszú élettartamú.

A Liebherrnél az előre gondolkodás nem csak azt jelenti, hogy felkerül az A betű az energiacímkére. A megbízhatóság és a hosszú élettartam itt is ugyanolyan fontos. Minél tovább működik hatékonyan az új Liebherr kombinált hűtő-fagyasztó készülék, annál jobban hasznosul a gyártáshoz felhasznált összes erőforrás. Éppen ezért a Liebherr nagy jelentőséget tulajdonít a kompromisszumok nélküli minőségnek egészen a legkisebb csavarig. Az időtlen dizájn pedig, amely hosszú évek alatt sem veszíti el eleganciáját, egyértelmű elkötelezettségünket mutatja a hosszú élettartam mellett.

Hatékony.

Alacsony, mindössze 116 kWh/év energiafogyasztásukkal a Liebherr kombinált hűtő-fagyasztó készülékek értékes energiát takarítanak meg. Ezeket a csúcsértékeket kiváló minőségű vákuumszigetelő panelek használatával érjük el. Az elterjedt alternatívákkal ellentétben a Liebherr által használt panelek hozzájárulnak ahhoz is, hogy az energiafelhasználás még többéves használat után is alacsony maradjon.

Csak 4176 ft áramköltség/év*

A magas energiahatékonyságnak és a mindössze évi 116 kWh villamosenergia-fogyasztásnak köszönhetően ügyfeleink évente körülbelül 3492 ft takarítanak meg egy hasonló, D (213 kWh) energiahatékonysági osztályú kombinált hűtő-fagyasztó készülékhez képest – tíz évre számolva, ez 34920 ft. Az A kategóriába érdemes befektetni, mindenekelőtt azért, mert az áram biztosan nem lesz olcsóbb.

* A kalkulációhoz figyelembe vett áramár: 36 Ft/kWh

116 kWh / év

4.176 ft áramköltség/év*

 

 

213 kWh / év

7.668 ft áramköltség/év*

 

 

Fenntartható.

A Liebherr innovatív frissentartó technológiáival segíti az élelmiszerek optimális tárolását. Így elkerülheti, hogy azokat idő előtt ki kelljen dobni, és jelentősen csökkentheti a szükségtelen hulladék mennyiségét. A BioFresh rekeszek segítenek csökkenteni a bevásárlások számát. A különösen tágas, nulla fokos rekeszek sokkal hosszabb ideig tartják frissen a gyümölcsöt és zöldséget, a húst, a halat és a tejtermékeket, mint a hagyományos hűtőszekrények, és sokkal több helyet kínálnak.

CBNsda 5723

Plus sorozat

Energiahatékonysági osztály A

CBNsda 5753

Prime sorozat

Energiahatékonysági osztály A

CBNbda 5723

Plus sorozat

Energiahatékonysági osztály A

CBNbsa 5753

Prime sorozat

Energiahatékonysági osztály A

Fedezze fel az összes energiatakarékos modellünket most: home.liebherr.com/bettertomorrow

Share This