TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Született robotgép

2022. november 03.| Termékbemutatás

A Sencor STM 635 X-t igényes kialakítás és anyagválasztás jellemzi. Robosztus fém házzal, fém fogaskerekkel és nagy teljesítményű 1000 wattos motorral rendelkezik.  A modell fejlett technológiákat használ az optimális eredmények elérésének érdekében, felszereltsége pedig praktikus és sokoldalú konyhai eszközzé teszi. Mindemellett a készülék biztonságos és megbízható is, egyszerűen egy született robotgép.

A technológiailag fejlett

A Sencor STM 635x multifunkciós konyhai robotgép bolygóműves rendszert használ. A technológia működésének lényege, hogy a keverőszár a saját tengelye és a hajtómű tengelye körül is forog. Ez megoldás pedig lehetővé teszi az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését. A szilikon pengés keverőszárral a hígabb, krémesebb összetevők is 100%-ban összedolgozhatók, mert használatával megakadályozható, hogy a keverőedény falára tapadjanak a hozzávalók.

A sokoldalú

A Sencor STM 635x robotgép sokoldalú felhasználási lehetőségéről a különböző Flexi cserélhető fejek és további kiegészítők gondoskodnak. A készülékhez húsdaráló, tésztakészítő, dagasztó horog, az A-alakú keverőszár és balón alakú habverő is tartozik, valamint a mérőskálával ellátott rozsdamentes acél dagasztótál mellett egy 1,5 literes üvegedény is része az alapfelszereltségnek.

Sencor konyhai robotgép

A praktikus

A 3 kiállással rendelkező STM 635x robotgéphez 4,5 literes rozsdamentes keverőedény tartozik, amiben akár 2,2 liter tészta is készíthető. A munkafolyamatok ellenőrzését a hozzávalók mixelés közbeni hozzáadására szolgáló nyílással ellátott átlátszó fedél mellett, a forgófejnél elhelyezett intelligens LED-világítás is segíti. Így optimális fényviszonyok között lehet az étel-előkészítést kontrolálni. A 9,6 kg tömegű modellhez 120 cm hosszú hálózati kábel tartozik, így a robotgép rugalmasan helyezhető el a konyhapulton. A működése során pedig zajszintje nem megy 85 dB fölé.

Az optimális

A különböző konyhai feladatok nem csak különböző tartozékokat, de különböző teljesítményt is igényelnek egy robotgéptől. Éppen ezért az STM 635x erős és hatékony, 1000 watt teljesítményű motort kapott, amelynek sebessége 8 fokozatban szabályozható, valamint a készülékben egy impulzus kapcsoló is a felhasználó rendelkezésére áll. A Sencor Smart Power&Energy technológiának köszönhetően pedig a robotgép minden fokozatban optimális sebességet tud biztosítani az adott munkafolyamat számára. Továbbá arra is képes, hogy megakadályozza az alapanyagok kifröccsenését. A Sencor modelljében ugyanis a motor nem azonnal adja le a maximális teljesítményt, hanem fokozatosan indul el ezzel biztosítva, hogy minden a keverőedényben maradjon.

Sencor konyhai robotgép

A biztonságos

A készüléket számos biztonsági funkcióval látták el. Biztonsági reteszek, csúszásgátló talpak és túlmelegedés elleni védelem is garantálja, hogy a robotgép még a legnagyobb teljesítmény mellett is tökéletesen biztonságosan működjön. A bajonettzáras rögzítő rendszer pedig lehetővé teszi a gyors összeállítást, illetve a tartozékok cseréjét.

A megbízható

A megbízható STM 635x motorjára a gyártó 6 év garanciát vállal, az október 15-től minden Magyarországon forgalomba hozott Sencor termékre érvényes plusz egy év kiterjesztett garancia révén pedig a készülékhez 2+1 év teljes körű garancia is tartozik. A modell a fehér mellett kilenc további színváltozatban is elérhető.

További részletek: www.sencor.hu

Share This