TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Van tartása

2022. december 07.| Termékbemutatás

A tévétartók hasznos kiegészítőként könnyítik meg a készülékek elhelyezését. Gyakran az optimális helykihasználást előtérbe helyező praktikus megfontolások miatt használják őket, de sokszor esztétikai szempontok tekintetében nyújtanak ideális lehetőséget felhasználóiknak. Üzleti alkalmazásuk során pedig egyéb speciális előnyöket is kínálhatnak a különféle állványok és konzolok. A Hama széles választékában számos típus található, most három olyan tartó mutatkozik be, amelyek mindegyike egy-egy különleges tulajdonsággal is rendelkezik.

Hama 118078 | 360°-ban forgatható falitartó

A 360°-ban forgatható állvány igazi ritkaságszámba megy. A 118078 falitartó forgatási funkciója révén a tévét álló és fekvő helyzetben is lehet használni, hasonlóan a monitorok pivot funkciójához. A formátumváltoztatás nagyon egyszerű, a rögzítő mechanizmus kioldásához egy zsinórt kell meghúzni, majd a tévét a kívánt formátumba állítani végül pedig a zsinórt el kell engedni, hogy a rögzítőszerkezet bekapcsoljon. 

A nagyfokú rugalmasságot nyújtó forgatási funkció különösen hasznos lehet üzleti felhasználás során. Az állvány kiválóan alkalmazható bemutatótermekben, konferenciákon vagy prezentációs helyiségekben, vásárépítéshez és videofalakhoz. Az alumíniumból és acélból készülő konzol 94-203 cm (37”-80”) képátlóval rendelkező, legfeljebb 50 kg súlyú televíziókhoz használható. A tartó 60×40 cm-es méretig támogatja a VESA szabványokat, a tartókarokat pedig úgy alakították ki, hogy stabilan, megbízhatóan tartsa a készüléket bármilyen irányba is legyen az forgatva. Kompakt méretének és nem feltűnő rögzítésnek köszönhetően a tartó észrevétlenül eltűnik a televízió mögött még akkor is, ha mindössze 37 colos képátlójú modell kerül rá.

Hama 118098 | gurulós tv tartó állvány

Bemutatótermekbe, stúdiókba a Trolley fantázianevű tartó ideális megoldás lehet, hiszen olyan, négy keréken guruló állványról van szó, amellyel a tévé könnyen mozgatható. Az állvány 32-70 colos képátlójú tévékhez készült, maximális terhelhetősége 40 kg. A tartó legnagyobb magassága pedig 154,7 cm, tartósínekkel együtt 167,1 cm. A teleszkópos oszlopokkal viszont a méret három fokozatban, legfeljebb 16 cm-rel csökkenthető. 

Az állvány dönthető is, fokozatmentesen +/-10-ig állítható a dőlésszög. A kiegészítők, például Blu-ray lejátszó, set-top-box, notebook, távirányító tárolásához egy 10 kg terhelhetőségű, 48,5×29,5 cm-es polc is került a modellre. A könnyű mozgathatóságot 4 rugalmas forgó görgő biztosítja, amelyek használaton kívül egy-egy fékkel teljesen stabilan rögzíthetők. Ez az állvány a VESA szabványú rögzítési pontokat 60×40 cm-es méretig támogatja.

Hama 118091 |tv tartó állvány diófa lábakkal

A design televíziók manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A 118091 is ezt a trendet képviseli. A diófa kivitelű állvány modern és minimalista megjelenést kölcsönöz a televíziónak, a készülék szinte önálló festménnyé válik, de akár diszkréten is integrálható a lakókörnyezet bármely pontján.

A fúrás nélkül, gyorsan és egyszerűen összeszerelhető tartó 300×200 és 600×400 közötti VESA szabványú tévékészülékek rögzítéséhez alkalmas, a méretet tekintve pedig  37-75 colos tévékhez használható, 40 kg-os súlyhatárral, magassága pedig a teleszkópos lábaknak hála állítható is. A talp alsó részén elhelyezett csúszásgátlók a stabil pozíciót bármilyen környezetben garantálják, a kábelelvezető segítségével pedig a vezetékek szinte teljesen elrejthetők, sőt védik is a kábeleket a töréstől.

Hama

  További rovatainkból:

Az időtakarékosak

Az időtakarékosak

A mosógépeknél meglehetősen régóta az egyik kiemelt termékjellemző az energiahatékonyság, vagyis a készülékek áram és vízfogyasztása. A takarékosság...

Megduplázva

Megduplázva

A forrólevegős sütő népszerűségére a hagyományos sütő szegmens azzal válaszolt, hogy utóbbi gépekben is megjelent az airfryer funkció, a tartozékok...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This