TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Hama tévéállványok: Lehet rájuk építeni

2023. április 12.| Termékbemutatás

A tévék mérete rohamosan nő, a legnagyobb képátlóval rendelkező modellek ma akár 100 col felettiek is lehetnek. Ezzel a tempóval a tévéállványoknak is tartania kell a lépést. Az igények kielégítése érdekében pedig a Hama folyamatosan bővíti fali tartó kínálatát is. Az egyik legnagyobb választékkal rendelkező gyártó most ismét újabb modelleket mutat be.

Hama 118085 | falitartó “STRONG” 120″-ig

Az egyik legújabb típus, a Strong névre keresztelt változat az igazán nagy televíziókhoz készült, hiszen akár 1100×600 mm-es rögzítési hellyel felszerelt tévékhez is használható, egészen 100 kg-ig és 120 colos méretig. A méretből adódóan az állvány nem túl sokféle mozgatási módot kínál, a fal és a tévé távolsága például fixen 2,8 cm – viszont döntésre van lehetőség, +5 és -12 fok között. Az alkalmazott mechanika akkor is finom és fokozatmentes beállítást tesz lehetővé ebben a tartományban, ha az állványnak nehéz tévét kell megtartania. A felszerelésnél a vízszintes pozíció beállítását az integrált vízmérték segíti.

Hama 118079 | falitartó ULTRASLIM 90″-ig

A típus a termékvonalba tartozó modellek szinte összes előnyös tulajdonságát ötvözi. Gyakorlatilag minden tévével használható, amelynek a 600×400-as VESA szabványnak megfelelő rögzítési pontjai vannak. Akár 50 kg-mal is terhelhető, és akár 90 colos tévéket is képes megtartani. Az állvány 10 fokban dönthető, dupla karos kialakításának köszönhetően pedig tág tartománynak számító 60 fokban elforgatható. 

További extra, hogy a tévét a tengelye körül is el lehet forgatni, legfeljebb 2 fokban, így ha az állvány nem teljesen vízszintes, akkor is van lehetőség a korrekcióra. Az állvány különösen ajánlott OLED-tévék mellé, hiszen a jellemzően ultravékony tévéket akár 2,3 cm-re is felszerelhető vele a falra. Bár a fali tartó 90 colos készülékhez is használható, a Hama legfeljebb 75 colos méretet ajánl, mert efelett a konzol néhány tulajdonsága már nem használható ki teljesen.

Hama 118494 |dupla monitorkar 35″-ig

A Full Motion Dupla monitorkar elsősorban munkaállomásokhoz ajánlott. A termék valóban egyedi, hiszen egymaga képes két monitort megtartani. A támogatott képátló legfeljebb 35 col, a rögzítési pontoknak pedig a 75×75 vagy 100×100 mm-es kiosztást kell követnie. Az állvány segítségével valóban kényelmes környezet alakítható ki, hiszen párban állítható a monitorok magassága és egyedileg lehet őket forgatni, valamint dönteni. Sőt, van pivot funkció is, amely természetesen csak az egyik monitornál vagy mindkét kijelzőnél is használható. A középső tartóoszlop belül üreges, amely azt a célt szolgálja, hogy a monitorok kábeleit rendezetten lehessen elvezetni. A tartókart az asztal lapjára kell erősíteni, ezért ez az állvány csak olyan asztalokkal kompatibilis, amelyeknél a hátsó részen elegendő a hely a felszereléshez.

Hama

  További rovatainkból:

Nehéz ügy

Nehéz ügy

A megfelelőA megfelelő porszívó kiválasztása nem pusztán azért nehéz ügy, mert a piaci kínálat több száz modellt tartalmaz, hanem azért is, mert a...

Az időtakarékosak

Az időtakarékosak

A mosógépeknél meglehetősen régóta az egyik kiemelt termékjellemző az energiahatékonyság, vagyis a készülékek áram és vízfogyasztása. A takarékosság...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This