TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Elsimítja a gyűrődéseket

2023. július 20.| Termékbemutatás

Egy megfelelően kiválasztott vasalóval a vasalás nem lesz többé kényszerű házimunka. A Sencor SSI 8710VT típusú gőzölős vasalója minden gyűrődéssel felveszi a harcot, hogy látványosan sima, játékosan hullámos és légies ruhákat ölthessenek magukra a felhasználók.

Sencor SSI 8710VT

Egy vasalónál kiemelten fontos, hogy minél jobban kézre álljon. A Sencor 2400 W teljesítményű készüléke ergonomikus fogantyúval büszkélkedhet, tömege pedig nem haladja meg az 1,2 kilogrammot, vagyis kifejezetten könnyű használatot tesz lehetővé.

Kecses kialakítása ellenére kimagasló funkcionalitással rendelkezik. Fejében egy 200 milliliteres víztartály van elrejtve, amelynek feltöltésével a ruhák különböző intenzitással gőzölhetők vasalás közben. A forró vízgőz fontos szerepet játszik a textilszálak megnedvesítésében, mivel így jóval gyorsabbá és könnyebbé teszi a vasalást. Az erőteljes gőzölés, valamint a gőzimpulzus funkció garantálja a tökéletesen vasalt, kellemetlen gyűrődésektől mentes ruhaneműket. A függőleges gőzölés révén pedig egyszerűbben varázsolhatók gyűrődésmentessé a különféle függönyök, illetve ingek. A hatékony gőzölő rendszer a vasaló nyakánál található forgókapcsoló segítségével szabályozható a vasalni kívánt anyag nedvességtartalmának, illetve típusának megfelelően.

Nem hagy foltokat

Egy gőzölős vasalónál kiemelten fontos, hogy ne hagyjon vízfoltokat egy blúzon, vagy egy pólón. Éppen ezért a Sencor vasalóját úgynevezett Drip-Stop csepegésgátló funkcióval látták el, amely alacsony hőmérsékleten történő vasaláskor megakadályozza, hogy vízcseppek kerüljenek a textíliára. Az öntisztító, valamint az Anti-Calc szűrő pedig segít elkerülni a vízkövesedéssel kapcsolatos problémákat.

Ugyancsak a textíliák védelme érdekében a vasaló talpa kerámia bevonatot kapott, amelynek köszönhetően játszi könnyedséggel siklik bármilyen textílián, illetve egyenletesen ereszti ki a gőzt a talpon található nyílásokon.  A Sencor SSI 8710VT gőzölős vasalóval gyerekjáték lesz a vasalás, mivel legalább 3 méter hosszú tápkábellel és 360 fokban elforgatható csatlakozóval rendelkezik. Ha valakinek erre a vasalóra esik a választása, akkor biztos lehet benne, hogy hosszú évekre szóló szövetséget kötött egy olyan készülékkel, amely segíti felvenni a harcot a kellemetlen és makacs gyűrődésekkel szemben.

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu-n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.

Share This