TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Ennyi mindent tud egy ideális konyhai robotgép

2023. szeptember 04.| Termékbemutatás

Sokan egészen addig nem tudják mennyi mindenre képesek, míg be nem szereznek egy olyan sokoldalú konyhai robotgépet, mint ez a Sencor STM 4460GG. Ez a készülék a számos tartozékának köszönhetően szinte minden feladatra segítő kezet nyújt.

STM 4460GG

A „négy kiállásos kialakításnak” köszönhetően ez a robotgép minden szükséges funkciót el tud látni a konyában. Gyúr, darál, habosít, kever, szeletel, vág, aprít, mixel az alapanyag hőmérsékletétől függetlenül. Bátran nevezhető helytakarékosnak, mert egyszerre több konyhai gép feladatát el tudja látni. Az erős, 1000 wattos motornak köszönhetően még a legmagasabb fordulatszámon történő munkavégzés sem jelent problémát számára. A többfunkciós kialakításnak köszönhetően számtalan ételkészítési fortély megvalósítható ezzel a készülékkel.

A Sencor robotgépét számos tartozék teszi igazán sokoldalúvá. Ha valaki szeretné, akkor kezdheti a napját egy gyümölcsös smoothie-val is. Ennek érdekében két darab, kiváló minőségű Tritanból készült smoothie palack áll rendelkezésre, speciális ivócsőrrel rendelkező fedéllel. A nagy 1,5 literes turmix kehelyben különböző ételek, krémlevesek, koktélok, de akár jégkása is készíthető. A hatékony eredmény érdekében a turmixkehely kiváló minőségű edzett üvegből van, amely rendkívül tartósnak bizonyul a mindennapok során.

Házi kolbász könnyedén

Az aprító, rozsdamentes acélból készült titánbevonatú pengéivel és a cserélhető reszelő feltétekkel gyümölcsöket, zöldségeket, sajtokat reszelhetnek kedvükre a felhasználók. Az egyszerűen cserélhető feltétek könnyedén kombinálhatók. Így nincs többé időigényes krumpli-, vagy sajtreszelés! Mindemellett ez a robotgép húsdaráló, illetve kolbászkészítő tartozékkal is rendelkezik. Ezeknek köszönhetően nagyban leegyszerűsíthető a házi kolbász készítésének folyamata. Húsdaráláskor kétféle – durva vagy finom – fokozat közül választhatnak a felhasználók. Így könnyebben lehet elkészíteni a húsgombócot, vagy akár a húspogácsát a hamburgerhez. De egy bolognai is pillanatok alatt az asztalon lehet. 

Sencor konyhai robotgép

Könnyebb sütikészítés

A ballonos habverővel akár nyolc, vagy tizenkét tojásfehérjét is fel lehet verni egyszerre, így kiváló állagú tejszínhab, lágy krém, vagy akár majonéz is asztalra varázsolható.  A dagasztó horoggal bármilyen nehéz tészta könnyedén meggyúrható, függetlenül attól, hogy pizzához, vagy kenyérhez készül. A habverővel pedig olyan légiessé tehetők a sütemények tésztái, mintha csak kézzel keverték volna őket. Így például a karácsonyi sütemények elkészítése ezentúl sokkal könnyebb lehet. A többfunkciós kialakításnak köszönhetően pedig korábban elkészített tésztát egyszerűen lehet megformálni. Ennek érdekében négy különböző forma áll rendelkezésre.

A megfelelő eredményről a bolygóműves dagasztó-, keverő- és habverőrendszer gondoskodik. A bolygóműves keverőrendszer révén a keverőszár a saját tengelye és a hajtómű tengelye körül is forog.A gép a tál tartalmának csomómentes, maradékmentes összekeverése érdekében, 4,5 literes térfogatú nemesacél tálban. Ez a robotgép akár 2,2 liternyi torta tésztával is elboldogul egyszerre, tehát kiváló kapacitással büszkélkedhet. A Sencor Smart Power & Energy fejlesztésnek köszönhetően a felhasználók a hozzávalókhoz egyenként állíthatják be a sebességet hét különböző fokozatban, így a még legsűrűbb tészták vagy a darált hús is tökéletes állagúra készíthető el. A legjobb fordulatszám tehát már lassú indítás esetén is elérhető, így a konyhai sütés-főzés mindig tökéletes lesz.

A Sencor robotgépe nemcsak hatékony, hanem sokoldalú is. Úgy tervezték meg, hogy sokáig szolgálhassa a tulajdonosaikat, a fröccsenésgátló fedélnek köszönhetően pedig nem kell többé foglalkozni a konyhapult törölgetésével a robotgép használata után.

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu-n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.

További részletek: www.sencor.hu

  További rovatainkból:

Xiaomi, vagy nem?

Xiaomi, vagy nem?

Noha egyre kevésbé jellemző, de egyáltalán nem ritka, hogy egy vállalat úgynevezett „multibrand” stratégiával van jelen a piacon, azaz a cég több...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This