TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Hosszan tartó elköteleződés

2023. szeptember 06.| Termékbemutatás

Az ausztrál konyhai gépeket gyártó Sage olyan turmixszal jelentkezett, amelyre bárki könnyedén rábízhatja magát a konyhában. A letisztult megjelenéssel rendelkező készüléket időtálló anyagokból álmodták meg, éppen ezért generációk kulináris élményeit kapcsolhatja össze. Vessen egy pillantást a Sage világába!

Sage SBL 820

A konyhai gépek kapcsán az embernek gyakran van olyan félelme, hogy idővel egyes alkatrészek anyagai elfáradnak, elkopnak és szimplán tönkre mennek. Nos, a Sage SBL 820-as biztosan nem kelt ilyen érzéseket. Sőt, első pillantásra grandiózusnak hathat, ami a 2 literes BPA-mentes keverőedény látványának köszönhető.

Ebben kedvünkre készíthetünk különféle turmixokat, smoothie-kat, sőt akár salátához, vagy mártásokhoz zöldségeket, gyümölcsöket darabolhatunk, mindemellett a készülék a pürésítésre is kiválóan alkalmas, ami fontos szempont lehet azok számára, akik egy- vagy több csecsemővel osztják meg otthonukat. A Sage öt sebességet kínál, de külön jégtörő, smoothie, zöld smoothie, illetve leves programmal is rendelkezik. A háziasszonyok kedvence lehet, hogy automatikus tisztítás gombbal is el van látva.

Strapabíró és ellenálló

A Sage SBL820 QTM turmixgép egyedülállónak tekinthető, nemcsak a 2,4 kW-os motorjának, a speciális pengerendszernek és az intuitív kezelőszerveknek, hanem a felhasznált anyagoknak és a kiegészítőknek köszönhetően is. A keverőedény Tritanból készült. Ez egy BPA-mentes, háztartási készülékek gyártásához használt tartós anyag, amely védelmet élvez a szélsőséges hatásokkal szemben, és mosogatógépben mosható. A Tritanból készült termékek ellenállnak az ütéseknek és a karcolásoknak, és könnyebben tisztán tarthatók.

Hatékony penge rendszer

Teljes terhelésnél a pengerendszer 300 km /órás sebességet érhet el, és a tartály egyedi alakjának köszönhetően bármilyen összetevőt képes feldolgozni, bármilyen mennyiségben. Az unikális kialakítás révén valamennyi hozzávaló tökéletesen összedolgozható, mivel nincs benne úgynevezett „holttér”, vagyis nem marad olyan terület, ahol az ételdarabok fennakadnának. A hagyományos keverőgépekkel ellentétben a Sage SBL820 QTM turmixgép egészen apró méretűre képes a hozzávalókat mixelni. Az így kapott szuperfinom textúra növeli a tápanyagok felszívódását, és sokkal finomabb válnak a vele elkészített ételek, italok. Az erős motor révén pedig gyorsan és egyszerűen készíthető mandulatej mandulából, mogyoróvaj földimogyoróból, de akár lisztet is őrölhetünk ezzel a készülékkel.

Hasznos kiegészítő

A vákuumkeverés a legjobb módszer az ételek keverésére és a zöldségekből és gyümölcsökből előállítható maximális enzimmennyiség felhasználására. A vákuum lehetővé teszi valamennyi hozzáváló tökéletes mixelését a kész italban, és hosszabb ideig élvezhető, mielőtt a folyadék elválasztódna a habtól. A hagyományos keverés nem akadályozhatja meg a „nehezebb folyadékok” lerakódását a tartály alján, elválasztva ezáltal az üveg felső részén maradó „könnyebb” cellulóztól, vagy habtól. Az SBL 820-ashoz egy vákuumos tartozék is rendelkezésre áll, így hosszabb ideig szuperfrissek maradhatnak az elkészített turmixok és italok.

  További rovatainkból:

Láthatatlan Terhelés Mutató

Láthatatlan Terhelés Mutató

A Samsung friss kutatása kimutatta, hogy az európaiak csaknem ugyanannyi időt töltenek a háztartási feladatok megoldásán való gondolkodással, mint...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This