TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

A tökéletes hely a finom boroknak

2023. szeptember 07.| Termékbemutatás

Egy pohár bor sokkal több, mint egy ital: kultúrát, életstílust és élvezetet rejt magában. Minden egyes korty a harmónia világába repít minket, és egy pillanatra elfeledteti velünk a mindennapok nyüzsgését. A Liebherr borhűtőit azzal a céllal hozta létre, hogy megőrizze és új szintre emelje ezeket az értékes pillanatokat. Precizitással és gondossággal vigyáz a borra, hogy az tökéletes formában várja Önt – készen arra, hogy megadja Önnek a tökéletes borélményt.

Borspecialista “Made in Austria”

A Liebherr számára a „Made in Austria” több mint csupán egy pecsét a termékeiken. Ez a kiválóság iránti elkötelezettség tükröződik borhűtőik minden részletében. A kiváló minőségű anyagok kiválasztásától kezdve a pontos hőmérséklet-szabályozást és páratartalmat biztosító innovatív technológiáig szívvel-lélekkel dolgoznak a gyártáson.

A lienzi gyáruk a részletek iránti szeretettel és a borok iránti szenvedéllyel olyan készülékeket gyárt, amelyek megőrzik a borok egyedi jellegét, és gazdagítják az élményt.

Bortemperáló vagy bortároló szekrény?

A tökéletes bortárolásban kétféle szekrénytípus alkalmazható: a bortároló szekrény és a bortemperáló szekrény. Bár mindkét szekrényt bortárolásra terveztek, alapvető különbségek vannak funkcióik és jellemzőik között.

Bortároló szekrények: Stílusosak. Okosak. Tökéletesen érlelnek.

Megfelelő tárolás esetén tovább érik a bor természetes aromája a palackban. A hosszú távú tárolás és érlelés alapfeltétele tehát a bor jó alapanyagai mellett az állandó tárolási körülmények.

Bortároló szekrényeink ideális feltételeket teremtenek a palackok érleléséhez, hasonlóan a borospincékhez. A bor minőségének megőrzése és a nemkívánatos változások megelőzése érdekében a belső térben állandó hőmérséklet és páratartalom uralkodik. Az UV-álló üvegajtók védelmet nyújtanak a káros UV-sugarak ellen, miközben lehetővé teszik a gyűjtemény megtekintését is.

Bortemperáló szekrények: az optimális borhűtés művészete.

A bor akkor fejti ki optimálisan aromáját a pohárban, ha a megfelelő hőmérsékleten szolgáljuk fel. Pontos hőmérséklet-szabályozással és finomhangolt páratartalom-szabályozással bortemperáló szekrényeink tökéletes klímát teremtenek, és mesteri módon járulnak hozzá a finom borok aromáinak és ízeinek teljes kibontakozásához. Lehetőséget biztosítanak a hőmérséklet egyedi beállítására a különböző borfajtákhoz, legyen szó vörösborról, fehérborról vagy pezsgőről.

A szekrények innovatív technológiái megvédik a bort a nemkívánatos külső hatásoktól, például a rezgésektől, az UV-fénytől és a szagoktól.

A bortárolás gondos művészete

A borivás öröme már az első korty előtt elkezdődik. Ahhoz, hogy a bor zamata a maga teljességében érezhető legyen, elengedhetetlen a megfelelő tárolás az íz, az aroma és a minőség hosszú távú megőrzéséhez.

Tökéletes körülmények borok tárolásához.

A Liebherr bortároló szekrények néhány kivételes tulajdonságuknak köszönhetően gondoskodnak arról, amit a borkedvelők nagyra tartanak.

Az állandó hőmérséklet védi a bor jellegét.

Temp

Protect 

Plus

A Liebherr bortároló szekrényei TempProtect Plus kettős hőmérsékletvédelemmel rendelkeznek.

A megfelelő páratartalom rugalmasan tartja a dugókat a bor védelme érdekében.

Humidity

Control

A HumiditySelect vagy a HumidityControl segítségével a Liebherr bortároló szekrények páratartalma egyedileg szabályozható.

Az ultraibolya sugarak kizárása megvédi a bort a kedvezőtlen öregedésétől.

UV

Protect 

Plus

A Liebherr üvegajtós modellek egyedülálló, háromszoros, ultraibolya sugárzás ellen védő üvegezéssel rendelkeznek.

Az idegen szagok kizárása megakadályozza, hogy azok elrontsák a bor ízét.

Fresh

Air

A Liebherr bortároló szekrények FreshAir aktívszénszűrője semlegesíti az idegen szagokat.

A rezgések megakadályozása lehetővé teszi a bor zavartalan érlelését.

Vibrate

Safe

A Liebherr bortároló szekrények a rezgésektől teljesen elszigetelt hűtőrendszerrel rendelkeznek.

Őrizze meg azt, ami érték.

Gondolkodott már azon, hogyan kell tökéletesen tárolni egy bort, és mire kell odafigyelni, hogy a bor zamatai és aromái teljes mértékben kibontakozhassanak, és a lehető legteljesebben élvezhesse azokat? A Liebherr szakértői értékes tippekkel és izgalmas meglátásokkal szolgálnak arról, hogyan tárolhatja otthon a legjobban a bort, hogy annak teljes potenciálját kiaknázhassa. Fedezze fel a kiváló bortárolás és a tökéletes temperálás titkát most!

Liebherr borhűtő akció

Promóciós időszak: 2023. 09. 15. – 2023. 12. 31.

A promóciós időszak alatt a vásárlók minden Liebherr borhűtőhöz két ingyenes Villeroy & Boch exkluzív fehérboros kapnak, hogy ezzel is fokozhassák a borkóstolások élményét.

Vásároljon egy borhűtő szekrényt a 2023.09.15. és 2023.12.31. közötti időszakban.

Regisztráljon a home.liebherr.com/promotions oldalon legkésőbb 2024.02.29-ig.

A regisztrációt követően a Liebherr 2 héten belül elküldi Önnek a borospohár szettet.

home.liebherr.com

Share This