TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Növényi tejekkel is elboldogul a Sage legújabb kávéfőzője

2023. október 06.| Termékbemutatás

Az ausztrál konyhai gépeket gyártó Sage a magyar piacra is elhozta őszi újdonságát. A The Barista Touch készülékkel kávéházi minőségben készíthetők otthon különféle kávéköltemények. Az újdonság tökéletesen egyesíti a tradicionális kávékészítési módszereket a legújabb technikai vívmányokkal. A Sage teljesen új távlatokat nyit az otthoni kávéfőzésben.

Sage SES881BSS

A SES881BSS időtálló és letisztult megjelenéssel büszkélkedhet. Rozsdamentes acélból készül, csak úgy, mint a legtöbb kávéházban működő nagy karos kávéfőző. A Sage újdonsága lényegében ezek „kicsinyített” otthoni felhasználásra tervezett mása. Kezelését nagyban megkönnyíti az integrált színes LED-kijelző, amely végigvezeti a felhasználókat a tökéletes kávéhoz vezető út lépésein. A könnyen áttekinthető menüből 8 darab előre beállított – eszpresszó, lungo, capuccino, flat white, babyccino, forró csokoládé, tea – kávé, vagy ital választható ki. Ezek teljes mértékben személyre szabhatók.

Precíz munka

A kávébabszemek lehető legfinomabb őrlése érdekében a kávéfőzőt integrált, fém köszörűkövekkel rendelkező kúpos darálóval látták el. Ez lehetővé teszi, hogy a szemeket a kívánt őrlési finomságra készítse elő a készülék az előgőzölés előtt. A tökéletes kávé elkészítése természetesen nemcsak ezen múlik.

A Sage újdonsága precíz és hatékony rendszert használ a kávé megfelelő kivonásához. Ehhez ugyanis elengedhetetlen a kávé megfelelő őrlése, adagolása és egyenletes tamperálása. Minderről a Puck Impress rendszer gondoskodik, amely a pontos adag frissen őrölt kávét közvetlenül a darálóból a kar közepébe tölti. Az őrölt kávét az emelőkaros tamper egyenletesen, mintegy 10 kilogrammos erősséggel nyomja össze. Amennyiben a tamperálás során valami nem volt tökéletes, akkor a készülék kijelzőjén olyan tippek jelennek meg, amelyek később segítenek a lehető legoptimálisabbá tenni ezt a lépést.

A tamperálást követően a főzési szinte azonnal elindul, mivel az innovatív fűtési rendszernek köszönhetően mindössze 3 másodpercet vesz igénybe a víz felfűtése. Az elektronikus hőmérséklet-szabályozó rendszer pedig állandó hőmérsékletet biztosít a kávéfőzés során.

Nyolcféle tejhab

A kávékölteményekhez olykor-olykor elengedhetetlenül szükség van a tejre, vagy a tejhabra. Az  automata gőzfúvóka lehetővé teszi a tej hőmérsékletének 40 °C és 75 °C között történő beállítására. A felhasználók pedig akár nyolcféle hab állagú opció közül választhatnak, a saját ízlésüknek megfelelően. Ha valaki például szeretné kipróbálni a latte artot, akkor mindössze egyetlenegy érintéssel selymesen sima mikrohabot hozhat lére, milliliterenként millió mikrobuborékkal, tovább fokozva ezáltal a kávé ízét. A Sage újdonsága kiválóan alkalmas alternatív tejkészítmények (mandulatej, rizstej) felhasználására is, magyarán akár ilyen, növényi tejekből is könnyedén készíthetnek a felhasználók megfelelő állagú tejhabot a kávéjukhoz.

Az SES881BSS tehát amellett, hogy lépésről-lépésre támogatja a felhasználókat a legtökéletesebb kávé elkészítésében, lehetővé teszi a laktózmentes kávéköltemények elkészítését is, amely korábban sok kávéfőző esetében eddig nem volt megoldható. Az ausztrál márka tehát új távlatokat nyit azok számára, akik számára fontos a kávéházi minőség.

  További rovatainkból:

Így is lehet

Így is lehet

A NEFF vadonatúj Collection névre keresztelt beépíthető készülék termékcsaládja több érdekes innovációt is tartogat. Az egyik ilyen az egyedülálló...

Fokozatosan

Fokozatosan

Legyen szó bármilyen készülékről a vezérlés nem elhanyagolható szempont. Az egyszerű használhatóság szinte minden termékkörben a vásárlást...

Share This