TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Megújult Bosch mosógép választék

2023. október 10.| Termékbemutatás

A Bosch megújult mosógép választékát fejlett technológiák, praktikus és hasznos terméktulajdonságok, a hatékonyságot fokozó innovációk és a felhasználók kényelmét szolgáló megoldások egyaránt jellemzik.

Takarékos hatékonyság

A Bosch energiahatékony mosógépei tökéletes mosási eredményt kínálnak, és egyben rendkívül takarékosak is. A fenntarthatóság mellett elkötelezett márka nem csak a bolygó megóvását tartja szem előtt, de innovatív készülékeivel a fogyasztók üzemeltetési költségeinek alacsonyan tartására is fokozott figyelmet fordít. A megemelkedett energiaárak mellett pedig a gazdaságos működés kiemelten fontos szempont lehet a vásárlók számára.  A Bosch teljes mosógép választékában, így a Serie 4, Serie 6 és Serie 8 sorozatokban egyaránt elérhetőek már az „A” energiaosztályba sorolt, hatékony típusok, amelyek alacsony energiafelhasználásukkal kiadásoktól kímélik meg a felhasználókat. Ezért a Bosch mosógépekkel a tiszta, extra higiénikus ruhák elérése nem megy a villanyszámla rovására.

IronAssist gyűrődésmentesítés

A Bosch mosógépek IronAssist gőzprogramjának köszönhetően csökkenthető a vasalásra szánt idő és energia. A program használata során a készülék gőzt fejleszt a dobban, mely természetes módon és jelentős mértékben, akár 50 százalékkal csökkenti az anyagon található gyűrődéseket, ráncokat. A program nagyjából 20 percet vesz igénybe, és 5db ing vagy póló töltetre van optimalizálva. A gőzprogram segítségével pedig a felhasználó a már megszárított, vagy szekrényből kivett ruhákon is csökkenteni tudja a gyűrődéseket.

i-DOS intelligens adagolórendszer

A Bosch fejlett technológiája az automatikus adagolásnak köszönhetően csökkenti a mosószer- és vízfogyasztást, megelőzve ezek felesleges pazarlását. Az i-DOS intelligens adagolórendszer felismeri a textil típusát, a szennyezettségét és a töltetmennyiséget, így pontosan annyi mosószert és vizet használ a mosáshoz, amennyi szükséges. Ugyanakkor használata rendkívül kényelmes is,  hiszen nem kell minden ciklus előtt gondoskodni a mosószerről, csak be kell helyezni a ruhákat a gépbe és elindítani az automata programot – a többi már az i-DOS feladata.

EcoSilence Drive

A precíz német mérnöki tervezés eredménye az EcoSilence Drive motor. A fokozott hatékonyságot nyújtó nagy teljesítményű meghajtási rendszer alacsony fogyasztást és csendesebb működés tesz lehetővé. A minden Bosch mosógépben megtalálható technológiát továbbá hosszabb élettartam is jellemez, ezért a Bosch az EcoSilence Drive motorra 10 év garanciát vállal.

Hygiene Plus program

A megnövelt vízszint és öblítési hőmérséklet használatával a ciklus eltávolítja a baktériumok és kórokozók 99,99%-t. Így ezzel a programmal érhető el a leghigiénikusabb tisztítás.

4D WashSystem

Az innovatív 4D WashSystem még a dob teljesen megtöltött állapotában is kiemelkedő mosási teljesítmény nyújt. A mosógép egy kiegészítő fúvókán keresztül központilag fecskendezi be a vizet és a mosószert a megnövekedett fordulatszámmal forgó dobba, így azok egyenletesen oszlanak el a ruhaneműk között, tökéletesen tisztává varázsolva a szennyezett ruhaneműt.

Home Connect

A wifi kapcsolat és az applikáció segítségével kényelmesen, vagy akár távolról is vezérelhető és felügyelhető a mosógép. Az alkalmazás pedig olyan további előnyöket is kínál, mint az Easy Start funkció, amely mindig a megfelelő programot ajánlja fel, megkönnyítve a készülék kezelését.

AntiStain foltautomatika

A mosógép automatikusan az adott folt(ok)hoz igazítja a hőmérsékletet, a dob mozgását és az áztatási időt, mielőtt a kiválasztott mosóprogram elindulna. A csokoládéfolttól a fűfolton át egészen a vörösborfoltig, akár 16 rendkívül makacs folt távolítható el automatikusan tökéletes mosási eredményt biztosítva.

Serie 4

A sorozat modelljei optimális funkcionalitást kínálnak, amelyben már IronAssist gőzprogram is helyet kapott. A készülékek 8-9 kg kapacitással, Vario dobbal, nagyméretű LED- kijelzővel és „A” energiaosztállyal rendelkeznek.

WAN28293BY

9 kg kapacitás
A energiaosztály

WAN28293BY

8 kg kapacitás
A energiaosztály

Serie 6

A sorozatba tartozó készülékek fejlett funkcionalitást kínálnak. A Serie | 4 előnyein felül a Serie | 6 széria egyes típusai között már elérhető a 10 kg kapacitás, a Prémium LED-kijelző, az AntiStain foltautomatika, a Home Connect, valamint az i-DOS 2.0 automatikus folyékony mosószer adagoló rendszer is.

WGG144Z9BY

9 kg kapacitás | Prémium LED-kijelző
A energiaosztály|AntiStain foltprogram

WGG244Z0BY

9 kg kapacitás | Prémium LED-kijelző
A energiaosztály|AntiStain foltprogram

Serie 8

A széria mosógépei a Bosch legnagyobb felszereltségét biztosítják. Ezek a típusok mindkét másik sorozat előnyeivel rendelkeznek, valamint olyan további megoldások is elérhetőek bennük, mint a dobvilágítás, a nagyméretű LCD-kijelző, a tovább fejlesztett kezelőfelület, vagy a 4D WashSystem Intensiv Plus opcióval.

WGB256A2BY

10 kg kapacitás | Digitális kezelőgyűrű
A energiaosztály | 4D WashSystem

WGB256A0BY

10 kg kapacitás | Digitális kezelőgyűrű
A energiaosztály | 4D WashSystem
Home Connect

További rovatainkból:

Xiaomi, vagy nem?

Xiaomi, vagy nem?

Noha egyre kevésbé jellemző, de egyáltalán nem ritka, hogy egy vállalat úgynevezett „multibrand” stratégiával van jelen a piacon, azaz a cég több...

Share This