Egy jó turmixgép legfontosabb ismérve a megfelelő motorteljesítmény és pengerendszer. Míg korábban a keményebb hozzávalók – például a jég vagy a fagyasztott gyümölcs – megterhelték a gépet, addig ma már a 1000–1500 Watt teljesítményű, vagy akár 2000 Watt feletti turmixgépek könnyen elbánnak ezekkel is. Újdonságnak számítanak a vákuumos modellek, amelyek a levegő eltávolításával akadályozzák az oxidációt, így az ital tovább megőrzi frissességét, színét és vitamin-tartalmát. Egyre több modellt kínál előre programozott üzemmódokat is – smoothie, mártás, jégzúzás –, hogy egyszerűsítsék a használatot és garantálják a kiváló végeredményt. A felsőkategóriás modellek pedig gyakran hőálló edénnyel és melegítő funkcióval rendelkeznek, így nemcsak hideg italokat, hanem forró leveseket is képesek percek alatt készíteni.
STABILITÁS ÉS BIZTONSÁG A BOROKNAK
A borhűtők legfontosabb feladata, hogy a megfelelő hőmérsékletet megfelelő hűtési technológiával párosítsák. Ebbe beletartozik az ingadozásmentes...