Legfrissebb podcastunk:

Podcast_Lonkai_Márton

Az elmúlt két évben

A világjárványnak rendkívül komoly hatásai voltak globálisan az elmúlt két évben, sőt a pandémia következményei ma is érezhetők világszerte. A helyzet kihívások elé állította a műszaki kereskedelmet is, amelynek folyományai ma már széles körben ismertek az iparágban. De milyen volt vezetőként megélni mindezt? Milyen lépésekre volt szükség, milyen folyamatok történtek, hogyan alakultak a mindennapok üzleti és emberi oldalról? Mennyire volt mindez megterhelő vezetőként?

Beszélgetés Német Csongorral, a korábban a MediaMarkt magyar és osztrák leányvállalatát is irányító szakemberrel

SELL magazin - podcastok

Podcast_Lonkai_Márton

Beszélgetés Fülöp Judittal és Nagy Zoltánnal, a Konyhakiállítás szervezőivel

A pandémia nem csak kényszerű szünetet okozott, de számos egyéb területen is változást hozott a különféle események kapcsán. Hogyan változtatta meg a kiállításokat a pandémia? Miben tér el a szervezés és miben más a látogatók szemszögéből egy ilyen típusú rendezvény ma…

.

Podcast_Lonkai_Márton

Beszélgetés Bartha Lászlóval, a Hama okos otthon termék menedzserével

Okos otthon. A fogalom egyre hétköznapibb, ennek megfelelően egyre több ház tervezése során merül fel szempontként az okos megoldások alkalmazása…

.

Podcast_Lonkai_Márton

Beszélgetés Lonkai Márton magyar bajnok baristával, kávézótulajdonossal

A kávézás kultúrája földrajzilag és személyenként is eltér. Így aztán felmerül a kérdés, hogy definiálható-e egyáltalán a jó kávé fogalma. Ilyen és ehhez hasonló témákról kérdeztük a szakértőt.

.

A podcastok tervezésében az önök véleményére is számítunk. Kérjük írja meg nekünk téma javaslatait, ötleteit illetve, hogy mely konkrét piaci szereplőkkel hallgatna meg szívesen szakmai beszélgetéseket. Elképzeléseit az alábbi linkre kattintva, az űrlap kitöltésével küldheti el számunkra. Kérjük a tárgyban tüntesse fel a Podcast kifejezést. Közreműködését előre is köszönjük.

JAVASLATOK

Share This