TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Innovatív megoldások, fejlett technológiák a Beko mosógépekben

2021. április 01.| Termékbemutatás

A Beko legújabb mosógépei közé tartozó WUE 8746 N modellben számos megoldás fokozza a hatékonyságot és teszi egyszerűvé és kényelmessé a készülék használatát. 

Az intuitív kezelést biztosító digitális kijelzővel is ellátott modellbe a könnyebb pakolhatóság érdekében XL méretű ajtó és dobvilágítás is került. A mosógép szénkefe nélküli ProSmart™ inverteres motort kapott, ami növeli az energiahatékonyságot, alacsonyabb zajszintet és nagyobb tartósságot nyújt. 

SteamCure™

Gőzzel segíti a foltok eltávolítását

A Beko SteamCure™ technológia a mosást megelőzően gőzzel kezeli a foltot, felpuhítva a szennyeződést, így megkönnyítve annak eltávolítását. A gőz alkalmazása egyúttal a gyűrődések csökkentését is elősegíti.

RAPOO_K2800

A Beko modell széles programválasztékában a kifejezetten 24 különféle koszfolt eltávolítására fejlesztett StainExpert™ program mellett az Xpress Super Short program is elérhető, aminek jóvoltából akár 2 kg szennyes is kimosható mindössze 14 perc alatt. A Daily Xpress révén pedig egy teljes töltet mosható ki mindössze 28 perc alatt, 30 °C-on. A funkciókínálatban többek között Bluetooth kapcsolódási lehetőség, dobtisztítás, valamint gyűrődés csökkentő AntiCrease® funkció is található. Az AquaWave® és SteamCure™ technológiákat pedig a hatékony tisztítást garantáló AquaTech™, illetve a minden mosáshoz optimális víz- és energiafogyasztást biztosító OptiSense® rendszerek is kiegészítik.

BEKO WUE 8746 N elöltöltős mosógép

Mosási kapacitás: 8 kg

Energiahatékonysági osztály: A

Maximális centrifugasebesség: 1400 ford./perc

Mosás zajszintje: 52 dBA

Centrifugálás zajszintje: 72 dBA

Centrifugálás zajosztálya: A

ECO 40-60 program hossza: 3:38

Vízfogyasztás: 33 l

Méret (mag. x szél. x mély): 84 x 60 x 55 cm

 

  KAPCSOLODÓ VIDEÓK:

Beko SteamCure

Share This