TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Számít a méret – Navon hűtőszekrények és fagyasztók

2021. április 04.| Termékbemutatás

Egy hűtőszekrény vásárlás során az egyik első tulajdonság, amit minden vásárló mérlegel, az a méret. Gyakran a készülék elhelyezési lehetőségeiből indulunk ki, ami nyilvánvalóan fontos, de nem az egyetlen szempont, amit érdemes figyelembe venni. 

Nem csak a hűtő magassága, szélessége, vagy éppen mélysége a mérvadó, hanem jelentősége van a kapacitásnak is. Statisztikák szerint általában egy háztartásnak személyenként 40-60 literes nettó hűtőtér űrtartalomra van szüksége. Természetesen ez inkább csak egy kiindulási pont, az egyedi igények, az életvitel nagymértékben befolyásolja, hogy mekkora méret az ideális.

NAVON HŰTŐSZEKRÉNYEK ÉS FAGYASZTÓK

3 év jótállással

A Navon választék a piaci igényekkel összhangban került kialakításra, így a termékpalettát alkotó modellek energiahatékonyság, dizájn, felszereltség és funkcionalitás tekintetében is megfelelnek a jelenleg meghatározó vásárlói elvárásoknak. A készülékeket  kedvező árszintjük és terméktulajdonságaik révén kiváló ár-érték arány is jellemzi. A Navon termékek ugyanakkor megbízható minőséget is képviselnek, ezért a kínálatban szereplő minden hűtő és fagyasztó 3 év jótállással kerül forgalomba.

Az élelmiszer pazarlás komoly probléma idehaza is, Magyarországon évente fejenként 30 kilogrammnál is több élelmiszer kerül a kukába. Ebben pedig többek között a nem megfelelő hűtő választásnak is szerepe lehet. Egy túl kicsi készülékben az élelmiszerek összezsúfolódnak, gyakran a polcok hátuljára kerülnek, ahol nehezen hozzáférhetőek, esetleg nem is láthatóak. Onnan pedig sokszor a szemétben kötnek ki. Jegesedés-mentes hűtőszekrényeknél a túlpakol készülék csöpögést is okozhat, mert a hűtőbe helyezett ételek elzárják a lefolyónyílást.  A rosszul megválasztott méret mindemellett energiahatékonyság tekintetében is hátrányos.  Éppen ezért hűtő vásárlás előtt érdemes átgondolni a szokásainkat, mit és mennyit tárolunk a hűtőszekrényben és ez alapján eldönteni, hogy mekkora készülékre van szükségünk.

Mindegy mekkora hűtőszekrényre van szükségünk, a Navon választéka számos kivitel és méret opciót kínál, hogy a kedvező áru, hatékony és modern megjelenésű modelleket között mindenki megtalálhassa a számára optimális készüléket.

Share This