TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Megakadályozza a hőmérséklet-ingadozásokat – Whirlpool hűtőszekrények

2021. május 01.| Termékbemutatás

Naponta egy személy akár 10-20-szor is kinyithatja a hűtőt1, ezért fontos, hogy a hűtőszekrény figyelje a hőmérséklet és a páratartalom változást az optimális élelmiszer frissesség megőrzés érdekében.

A Whirlpool W Collection hűtőszekrényben található 6. Érzék Precision Control érzékeli a hőmérséklet és a páratartalom változását mind a hűtőtérben, mind a fagyasztóban, és gyorsan visszaállítja azokat az ideális szintre, hogy megakadályozzák az ajtó nyitásakor és zárásakor bekövetkező ingadozásokat. Még akkor is, ha az ajtót gyakrabban nyitják ki, a belső hőmérséklet optimális marad.

Whirlpool hűtő
Whirlpool hűtő

Okos tárolás

Az ajtón lévő polcok két részre vannak osztva, amely lehetővé teszi, hogy a polcokat különböző magasságba helyezze el a sokoldalú tároláshoz. Hasonlóképpen, egyes modellek rendelkeznek egy speciális, visszahúzható Flexi polccal kifejezetten a magas elemek tárolására.

Whirlpool hűtő

Friss Étel

A hűtőszekrényben található a FreshBox+ fiók FreshPad kiegészítővel, amely egy speciális rács, amely elvonja a páratartalmat, és aktívan megakadályozza a káros baktériumok felhalmozódását, hogy hosszabb ideig tárolhassa frissen a gyümölcsöket és zöldségeket.

Whirlpool hűtő

Megbízhatóság

A hűtőszekrény teljesítménye napról-napra és évről évre változik. A Dual No Frost rendszert működtető 6. Érzék kompresszor 20 éves garanciával rendelkezik.

1 A GFK által 2014-ben az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Oroszországban végzett hűtési használat és szokási tanulmány alapján.

Share This