Beszélgetés Lonkai Márton Baristával

2021. június 09.

A kávézás kultúrája, illetve a leginkább preferált kávéital földrészenként, országonként jelentősen eltér. Az Egyesült Államokban például elég nehéz az itthon megszokotthoz hasonló eszpresszóhoz jutni, de teljesen másfajta kávét ihatunk Németországban és Olaszországban is. Sőt, az ízlés személyenként is változik. Van, aki cukorral, van, aki cukor nélkül, egyesek tejjel, mások a nélkül fogyasztják legszívesebben a kávét. Így aztán felmerül a kérdés, hogy definiálható-e egyáltalán a jó kávé fogalma.

TOVÁBBI CIKKEINK A ROVATBÓL:

Share This
rededitions
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Adatvédelmi tájékoztató