Borhűtő a mindennapokra- Termékválogatás borhűtőkből

2021. augusztus 31.
borhűtő

Talán a szaporodó borfesztiválok és a gasztrorendezvények is jól mutatják, hogy egyre inkább nyitottak vagyunk a minőségi étel- és italfogyasztásra. Ha úgy tetszik, nyugati mintára hazánk is ínyenc nemzetté kezd válni. Ezzel párhuzamosan pedig nő a kereslet a borhűtőkre is, hiszen ha már valaki drágább borokat vásárol, és azokat nem feltétlenül szeretné aznap elfogyasztani, akkor odafigyel arra is, hogy a nedűk megfelelő körülmények között legyenek tárolva. Nem véletlen, hogy egyre több gyártó jelentkezik egyre nagyobb szortimenttel a piacon. Ezúttal a kis és közepes méretű készülékek közül válogattunk, amelyek ezzel párhuzamosan a kis és közepes méretű lakásokban is otthonra lelhetnek.

Ardes 5I06V

Dizájn tekintetében csak jelest adhatunk az Ardes borhűtőjének, amely kiváló összhangot teremt a fekete és kéken megvilágított kijelző kettősével. A 6 palack bor elhelyezését belső LED-világítás is segíti, az értékes nedűk védelmét pedig ventilációs hűtés támogatja. A hőmérséklet digitálisan állítható be 11 és 18 °C között, így a modell mindenekelőtt a vörösborok tárolására alkalmas. Csendes működése miatt akár a hálóban is elhelyezhető.

FONTOSABB JELLEMZŐK:

A+ energiaosztály

16 liter nettó hűtőtér

Palackok száma: 6

Polcok száma: 2

Az adatok a korábbi energiaosztályba sorolás szerint értendők

 

Candy CCVB 30

Minden lakás stílusához remekül passzol a Candy közepes méretű és elegáns borhűtője, amely a borfogyasztás élvezetét tökéletes esztétikummal párosítja. A modern idők kihívásainak engedelmeskedve wifikapcsolattal is rendelkezik a modell. A Vivinóval, a világ legnépszerűbb borapplikációjával együttműködve a borkedvelők számos pluszinformációt megtudhatnak a hűtőben tárolt borokról.

FONTOSABB JELLEMZŐK:

G energiaosztály

22 liter nettó hűtőtér

Palackok száma: 19

Polcok száma: 6

borhűtő

CASO Design Wine Duett Touch 21

Közepes tárolási kapacitása ellenére két hőmérsékleti zónát kapott a CASO borhűtő, vagyis egyszerre hűthetők benne a vörös- és fehérborok is. A professzionális tárolási feltételeket a rezgésmentes működés, a levegőszellőztetés és az UV-védelem biztosítja. A hőmérséklet digitálisan szabályozható. Az alsó zóna hőmérséklete 10 és 18 °C, míg a felső zóna 7 és 18 °C között szabályozható.

FONTOSABB JELLEMZŐK:

C energiaosztály

60 liter nettó hűtőtér

Palackok száma: 21

Polcok száma: 7

borhűtő

Dunavox DX-28-65C

A Dunavox borhűtője termoelektromos technológiával készült, vagyis rezgésmentes hűtést kínál és szabadon mozgatható. Az egyzónás modell belső hőmérséklete 12 és 18 °C között szabályozható, ami mindenekelőtt a vörösboroknak kínál ideális tárolási hőmérsékletet. Ami a dizájnt illeti, a modell fémpolcokat kapott, így kevésbé elegáns a belső kialakítás, fekete színével azonban a legtöbb lakás stílusához jól illeszkedik a készülék.

FONTOSABB JELLEMZŐK:

C energiaosztály

65 liter nettó hűtőtér

Palackok száma: 28

Polcok száma: 6

Az adatok a korábbi energiaosztályba sorolás szerint értendők

 

borhűtő

Dunavox DX-28-65C

A Dunavox elegáns, ugyanakkor minden ízében modern megjelenésű borhűtője a 24 palackos kapacitásával már a nagyobb gyűjtők igényeit is kielégíti. Mivel a modell két különálló szekcióra oszlik, a hőmérséklete pedig 8 és 18 °C között szabályozható, így egyszerre tárolhatók benne a fehér- és vörösborok is. A készülék termoelektromos technológiával készült, vagyis rezgésmentes tárolást kínál a palackoknak.

FONTOSABB JELLEMZŐK:

B energiaosztály

68 liter nettó hűtőtér

Palackok száma: 24

Polcok száma: 6

Az adatok a korábbi energiaosztályba sorolás szerint értendők

 

borhűtő

ETA 953090010

Az elegáns borhűtő megjelenésével minden konyha enteriőrjébe remekül illeszkedik. Az érintésvezérlő segítségével egyszerűen kiválasztható a kívánt hőmérsékletet, amely 5 és 18 °C között szabályozható, vagyis fehér- és vörösborok is ideális körülmények között tárolhatók benne. Egyszerre 16 palack helyezhető el benne, melyek az elegáns fapolcokon rezgésmentes környezetben tárolhatók.

FONTOSABB JELLEMZŐK:

G energiaosztály

42 liter nettó hűtőtér

Palackok száma: 16

Polcok száma: 3

borhűtő

Hyundai VIN 12A

Minden enteriőrbe remekül passzol a Hyundai kis méretű és elegáns borhűtő, amely a borfogyasztás élvezetét tökéletes esztétikummal fűszerezi meg. Kis mérete és a 12–18 °C között szabályozható hőmérséklet miatt mindenekelőtt vörösborok tárolására alkalmas. Az ideális tárolási feltételeket a rezgésmentes működés és az UV-védelem biztosítja. A modell méretének köszönhetően kisebb lakásokba is remek választás lehet.

FONTOSABB JELLEMZŐK:

D energiaosztály

33 liter nettó hűtőtér

Palackok száma: 12

Polcok száma: 4

borhűtő

Klarstein Bellevin 18 Uno

Külcsín tekintetében ugyancsak impozáns a Klarstein borhűtője, amely kiváló összhangot teremt a fekete és kék színek kettősével. A 18 palack bor elhelyezését belső LED-világítás is segíti, az értékes nedűk védelmét pedig az UV-védelemmel ellátott üvegajtó mellett a belső szellőzés, illetőleg a vibrációmentes technológia garantálja. A kényelmes elhelyezés érdekében az ajtónyitás megfordítható.

FONTOSABB JELLEMZŐK:

G energiaosztály

52 liter nettó hűtőtér

Palackok száma: 18

Polcok száma: 3

borhűtő

Klarstein Reserva 34/12

A vezérlőpanel hatásos LED-megvilágításának köszönhetően a hűtő felső és alsó részének hőmérséklet-beállítása roppant egyszerű, ráadásul külön vezérelhető a fehér- és a vörösborok hőmérséklete is. A zónák7–18 °C között állíthatók be, így minden bortípus számára ideális tárolási körülményeket kínál a modell. A borhűtő teljesen rezgésmentesen működik, az ajtó pedig UV-védelemmel lett ellátva.

FONTOSABB JELLEMZŐK:

B energiaosztály

34 liter nettó hűtőtér

Palackok száma: 12

Polcok száma: 4

Az adatok a korábbi energiaosztálybasorolás szerint értendők

borhűtő

Liebherr WKes 653

A Liebherr borhűtő a hőmérséklet igény szerint +5 és +20 °C között állítható be, így mindenféle bor, kezdve a fehértől a rozén át az igazán testes vörösborokig, tökéletes feltételek között hűlhet benne. A legkisebb rezgés, rázkódás is megzavarhatja a bor érési folyamatát, így a Liebherr úgy alkotta meg a modelljét, hogy teljesen vibrációmentes környezetben lehessen tárolni benne a palackokat.

FONTOSABB JELLEMZŐK:

E energiaosztály

47 liter nettó hűtőtér

Palackok száma: 12

Polcok száma: 3

borhűtő

Navon VINO 24

A Navon ezúttal is egy kiváló ár-érték arányú készüléket alkotott, bár a borhűtő egyszekciós, a hőmérséklete 5 és 18 °C között szabályozható, így a pezsgőboroknak ugyanolyan ideális lehet, mint a fehér- vagy éppen vörösboroknak. Az elegáns készülék rezgésmentesen működik, a palackok behelyezését pedig belső LED-világítás könnyíti meg. Bár 24 palack tárolható a modellben, a külső méretei miatt kisebb lakásokba is remek választás.

FONTOSABB JELLEMZŐK:

G energiaosztály

66 liter nettó hűtőtér

Palackok száma: 24

Polcok száma: 4

borhűtő

Proficook PC-GK 1162

A gyártó rátapintott valami nagyon fontosra, amikor megalkotta a borhűtőjét, ez pedig a helytakarékosság. A 8 palack tárolására képes modell ugyanis fektetve lett kialakítva, ami azt jelenti, hogy még a konyhapulton is helyet találhatunk neki, vagyis valóban mindenhol elfér. A belső hőmérséklet 8 és 18 °C között szabályozható, így a fehér- és a vörösborok hűtésére egyaránt alkalmas.

FONTOSABB JELLEMZŐK:

A energiaosztály

20 liter nettó hűtőtér

Palackok száma: 8

Polcok száma: 1

Az adatok a korábbi energiabesorolás szerint értendők

borhűtő

További termékválogatások:

Az időtakarékosak

Az időtakarékosak

A mosógépeknél meglehetősen régóta az egyik kiemelt termékjellemző az energiahatékonyság, vagyis a készülékek áram és vízfogyasztása. A takarékosság...

Megduplázva

Megduplázva

A forrólevegős sütő népszerűségére a hagyományos sütő szegmens azzal válaszolt, hogy utóbbi gépekben is megjelent az airfryer funkció, a tartozékok...

Ilyen is, olyan is

Ilyen is, olyan is

A forrólevegős sütő az egyik legdinamikusabban fejlődő termékkör, a készülékek iránti kereslet szinte folyamatosan növekszik, annak ellenére is,...

[ad
Share This