TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Daewoo: Megújult modellpaletta

2021. szeptember 29.| Termékbemutatás

Új modellekkel bővült a Daewoo mosás termékköre. A három mosógépet, két hőszivattyús szárítógépet és egy mosószárító készüléket is tartalmazó termékpalettát hatékony működés, széles programválaszték, csendes működés, valamint számos kényelmi és biztonsági funkció jellemzi. A piaci igényekhez igazodó modellválaszték a hazai vásárlóknak azzal kedvez, hogy minden új készülék rendelkezik magyar nyelvű kezelőpanellel.

Szárítógépek

A két új szárítógép modell, a DTD-8T2H / DTD-9T2H a hőszivattyús technológiának köszönhetően kevesebb energiát fogyasztanak és kíméletesen bánnak a ruhaneműkkel, Az inverteres motor révén pedig csendesebben 65 dB zajszinten üzemelnek, valamint élettartalmuk is hosszabb. Mindkét készülék az A+++ energiaosztályba tartozik, és 15 programot kínál. Magyar nyelvű kezelőpanellel rendelkező szárítógépek nagy üvegajtót kaptak, belső világítással rendelkeznek, funkcióik között pedig megtalálható a gyermekzár, az Indításkésleltetés és a hátralévő idő visszajelzés is. A kisebbik, DTD-8T2H kapacitása 8 kg, a DTD-9T2H típusba pedig 9 kg ruha tölthető.

Mosógépek

A Daewoo mosógép választék három új készülékkel bővült. Mindhárom típus magyar nyelvű kezelőpanellel rendelkezik, digitális kijelzővel szerelték fel őket, valamint 15 mosóprogramot kínálnak, a hőmérséklet és centrifugafuga fordulat pedig mindben szabályozható. A maximum 78 dB zajszint mellett működő mosógépek funkciói között elérhető a programfutás-követés és az automata vízadagolás is, továbbá a készülékeket túlfolyás elleni védelemmel is ellátták. DWM-1208T1 kapacitása 8 kg a DWM-1209T2 modellbe pedig 9 kg ruha tölthető. Mindkét típus a „D” energiaosztályba tartozik centrifugájuk maximális sebesség pedig 1200 fordulat / perc. A csúcsmodell, a DWM-1412T2 típus 12 kg kapacitással rendelkezik, a „B” energiaosztályba sorolták és 1400 ford/perc centrifuga sebességre képes.

Mosó- szárítógépek

A termékkínálatba egy új mosó-szárító is került. A DWDM-14106T3 készülékben 10 kg ruha mosható, a szárító kapacitása pedig 6 kg. A „D” energiaosztályba tartozó készülék 1400 ford/perc sebességű centrifugát kapott, ellátták digitális kijelzővel és magyar nyelvű kezelőpanel segítségével vezérelhető. A modellben a hőmérséklet és centrifugafuga fordulat szabályozható, lehetőség van a programfutás-követésre, valamint automata vízadagolás és túlfolyás elleni védelem is szerepel a jellemzői között. A 15 programot biztosító készülék legnagyobb zajszintje pedig 78 dB.

Share This