TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Mosás és szárítás Sharp készülékekkel

2021. szeptember 30.| Termékbemutatás

Az innovatív megoldások sorát felvonultató Sharp mosógépek és szárítógépek kiváló eredményt, egyszerű kezelhetőséget, valamint praktikus és kényelmes használatot biztosítanak használóik számára.

Sharp mosógép

A Sharp új mosógép modelljében AquaBall technológia gondoskodik a környezetbarát és gazdaságosabb üzemeltetésről. A fejlesztés lényege, hogy a lefolyó csőben egy kis labdát helyeztek el, ami meggátolja a mosószeres víz idő előtti elfolyását, így maximalizálva a mosószer maximális hasznosulását. A készülék kezelése és használata is rendkívül egyszerű, amit olyan megoldások szavatolnak, mint a kilinccsel nyíló ajtó, ami tehermentesíti a zárat, a kisméretű folyékony mosószer adagoló tartály, vagy éppen az új ledes programválasztó gomb

A programválasztékban népszerűek a gyors programok mint például a 15 perces mosás mely 30 fokon 2kg ruhát tud kimosni. Valamint a 60 perces – akár 60 fokos program – féltöltethez. Hasznos funkció továbbá a STEAM+ program is, amely a mosási ciklus végén egy +26 perces fertőtlenítő gőzkezelést végez úgy, hogy a mosási ciklus beállításait nem módosítja. A programkínálatban az általános programokon felül megtalálható még az AllergySmart program is a higiénikusabb mosásokhoz. A mosógép működése is nagyon csendes, köszönhetően az Advanced Inverter Motornak, amire a gyártó 10 év garanciát is vállal. Az esetleges javítások kezelése sem jelent nehézséget. A cserélhető csapágy, és a kezelőpanel kialakítása miatt javíttatható elektronika növeli a készülékek szerelhetőségét.

Sharp szárítógépek

Az új szárítógépekbe 8 szenzoros szárító rendszer került, amely figyeli a ruhák nedvességtartalmát és annak megfelelően állítja be a szárítógépet, egyaránt garantálva az energiahatékony működést, az ideális eredményt és a szövetek védelmét. A Sharp szárítógépek ugyanakkor időt takarítanak meg használóiknak. A gyors szárítási programok révén rövid ciklus is választható, a gyűrődés csökkentő mintázatú dob pedig lerövidítheti a vasalás idejét. 

A készülékek kialakítása során a tervezők az egyszerű és praktikus használat szempontjaira is figyelmet fordítottak. Az attraktív dizájn burkolattal ellátott nagyméretű üveg ajtónak, valamint a nagyméretű dobnak és a dobvilágításnak köszönhetően a ki és bepakolás rendkívül könnyű. Míg a cserélhető ajtónyitási irány opció az elhelyezést teszi egyszerűvé. A Sharp modellek karbantartása sem okoz nehézséget. A felül elhelyezett kondenzvíz tartály könnyen üríthető, de akár közvetlenül a lefolyóba is kivezethető a kondenzvíz. A dupla szösz szűrő tisztítása pedig egyszerűen elvégezhető. Hasonlóan a mosógéphez a szárítógépeknél is  könnyebbséget jelent a szervizelhetőségben a cserélhető csapágy, és javíttatható elektronika.

Share This