TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

TISZTÍTÁS A GŐZ EREJÉVEL

2021. október 01.| Termékbemutatás

A Beko mosógép modellek olyan technológiákkal rendelkeznek, amelyek időt, energiát és fáradságot takarítanak meg felhasználóiknak. Valamint számos olyan fejlett megoldás is megtalálható a készülékekben, amelyek kiemelkedő tisztítási hatékonyságot és kiváló végeredményt biztosítanak.  Ezek közé tartozik a Beko SteamCure funkció is, amely a gőz erejét használva könnyíti meg a foltok eltávolítását és csökkenti a gyűrődéseket.

Beko SteamCure

A SteamCure technológia a gőz erejét kihasználva fokozza a tisztítási hatékonyságot és teszi könnyebbé a foltok eltávolítását. A SteamCure mosógépekben a program eleéjén a készülék gőzt enged a dobba felülről, ami ott szétterjed és már a mosást megelőzően fellazítja a szennyeződéseket. Ezáltal a foltok eltávolítása könnyebb, a végeredmény pedig kiváló lesz. A megoldás ugyanakkor nagyban csökkenti a gyűrődéseket is, így a vasalást szinte el is lehet felejteni.

A Beko mosógép választékának új modelljét, a WTV-10744 X készüléket a SteamCure technológia mellett számos további fejlett megoldás, és hasznos funkció jellemzi. Így többek között rendelkezik energiahatékonyságot, alacsonyabb zajszintet és nagyobb tartósságot nyújtó Pro smart inverteres motorral. A ruhák be- és kipakolásának megkönnyítésére a mosógép XL méretű ajtót kapott és felszerelték belső világítással is, illetve utólagos ruhabehelyezési funkció is található benne. A vezérlést LCD kijelző teszi egyszerűbbé, a HomeWhiz (bluetooth kapcsolat) révén pedig további mosó programok is letölthetők a gépre, mint például a mix, függöny, női fehérnemű, plüss, vagy a törölköző program.

Beko WTV-10744 X

Elöltöltős mosógép

B energiaosztály

Töltet az ECO 40-60 fokos programhoz : 10 kg

Centrifuga: 1400 fordulat/perc

Centrifugahatékonysági osztály: B

ECO 40-60 program ideje teljes töltet mellett: 3:58 h

Súlyozott vízfogyasztás üzemi ciklusonként: 43 liter

Programok száma: 15

Automata vízadagoló rendszer

Zajszint: 75 dB

Gyermekzár

Dobtisztítás

5 év garancia

 

  KAPCSOLODÓ VIDEÓK:
Share This