Megérkezett Magyarországra a Samsung Bespoke AirDresser

2021. október 29.

Magyarországra is megérkezett a Samsung különleges ruhaápoló rendszere, a Bespoke AirDresser. A Samsung háztartásieszköz-kínálatának legújabb készüléke számos innovatív megoldást és funkciót kínál felhasználójának

FoodCycler komposztáló_2
Friss szövetek minden nap, kórokozók és kellemetlen illatok nélkül

A továbbfejlesztett okosfunkcióknak köszönhetően a Samsung  Bespoke AirDresser még hatékonyabban frissíti fel a ruhákat, miközben eltávolítja a port, semlegesíti a nem kívánt illatok 99 százalékát*. Elpusztítja a kórokozókat és kisimítja az esetleges gyűrődéseket. A legfontosabb darabok frissek és viselésre készek maradnak a készülék “Fertőtlenítés” funkciójának köszönhetően. A megoldás JetSteam technológiával gőzöli és frissíti fel az anyagokat. A szövetet magas hőmérsékleten kezeli a rendszer, így képes mélyen tisztítani és semlegesíteni a vírusok, baktériumok 99,9 . és a poratkák 100 százalékát* , így kiváló megoldás lehet akár a szállodaiparban is, hiszen frissen tarthatók vele a lepedők, huzatok, de könnyen használhatják a nyaralásukat töltő vendégek is, hogy minden nap tiszta, kényelmes ruhában tölthessék a pihenésüket.

A Samsung Bespoke AirDresser az egészség megőrzését és a higiéniát szem előtt tartva, a kórokozók távoltartásával kínál lehetőséget a ruhák tisztán tartására – mondta el Hyesoon Yang, a Samsung digitális eszközök üzletágának ügyfélélményért felelős alelnöke. – A tisztítási folyamat során a készülék eltávolítja a kellemetlen szagokért felelős gázokat és megakadályozza azok újrakeletkezését, így minden textília friss illatú marad.”

A Bespoke AirDresser Illatosító szűrőjével semlegesíti a kellemetlen szagokért felelős gázok 99 százalékát, köztük az izzadtságból, dohányfüstből és ételekből származókat is. A kerámiából készült szűrő nedves és párás körülmények között is hatékonyan működik és képes lebontani a kellemetlen szagokat okozó részecskéket. Így a készülékben tárolt ruhák mindig illatosak maradnak.

A Bespoke AirDresser Gyűrődésgátlója a JetAir és a JetSteam technológiákkal képes kisimítani a ruhák gyűrődéseit. Így azok mindig viselésre készen kerülhetnek ki a készülékből, éppen ezért hatékony kiegészítő lehet a ruhatisztítással vagy -kölcsönzéssel foglalkozó vállalkozások számára is. A megrendelt ruhadarabok a legújabb technológiáknak köszönhetően kifogástalan állapotban kerülhetnek az ügyfelekhez, a gőzöléses megoldással pedig a munka hatékonysága is növelhető.

FoodCycler komposztáló_2
Nagy teljesítmény és intelligens funkciók csökkentik az idő-és energiaráfordítást

Az AirDresser készülékek amellett, hogy kényelmesebbé teszi a ruhaápolást, könnyen alkalmazható különböző területeken. A Mesterséges Intelligencia Vezérlés funkció megjegyzi a felhasználói szokásokat  és ez alapján személyre szabja a beállításokat. ezért, ha ismétlődő feladatokra használják, a programozás jelentősen egyszerűsödik. A rendszer megfigyeli a leggyakrabban használt funkciókat, így nem szükséges a menüben keresgélni a beállítások megtalálásához. A Samsung intelligens mosógépei csatlakoztathatók a Bespoke AirDresserhez a SmartThings alkalmazáson keresztül, és képesek egyedi ajánlásokat adni a legmegfelelőbb szárítási folyamathoz a mosási program alapján.*

A ruhák a fertőtlenítését követően az okos rendszerek veszik át az irányítást. Az ajtó belső felén található páratartalom érzékelő segítségével a Bespoke AirDresser MI Szárító technológiája folyamatosan érzékeli ruhák nedvességtartalmát, és ennek megfelelően csökkenti a száradási időt, így a ruhanemű mindig szinte a lehető legrövidebb idő alatt szárad meg.

FoodCycler komposztáló_2
FoodCycler komposztáló_2
FoodCycler komposztáló_2
A hosszabb ruhák is kényelmesen tisztíthatók
FoodCycler komposztáló_2

Legyen szó akár télikabátokról vagy földig érő estélyi ruhákról, a Bespoke AirDresser Hosszú ruha zónáját kifejezetten a hosszabb ruhadarabok kezelésére tervezték. A divatipar szereplői számára ez ideális megoldást jelenthet a ruhapróbákra korlátozott darabszám esetén. Hiszen a legszebb menyasszonyi ruhák vagy alkalmi öltözetek is felfrissíthetők az ügyfelek számára. A divatszalonok és ruhásboltok kelléktárában hasznos darab lehet az AirDresser, mivel a hosszú ruhákat és kabátokat nehéz lehet a hagyományos eszközökkel frissen tartani, a Samsung készülékében található 143 centiméteres zónában azonban akár 20 centiméterrel hosszabb darabok is elférnek, mint a szekrény többi részében. A ruhák a fertőtlenítését követően az okos rendszerek veszik át az irányítást. Az ajtó belső felén található páratartalom érzékelő segítségével a Bespoke AirDresser MI Szárító technológiája folyamatosan érzékeli ruhák nedvességtartalmát, és ennek megfelelően csökkenti a száradási időt, így a ruhanemű mindig szinte a lehető legrövidebb idő alatt szárad meg.

Elegáns megjelenés

A modern, minimalista dizájn az előlapon vékony kezelőfelülettel és letisztult gombokkal egészül ki. Ezek megkönnyítik a beállítások és opciók kiválasztását, valamint javítják a láthatóságot és a hozzáférhetőséget. A Samsung Bespoke AirDresser Magyarországon különleges “kristálytükör”‘ árnyalatban érhető el. Az AirDresser két méretben kapható, a 45- és 60 cm széles modellek három, illetve öt ruhadarab tárolására alkalmasak.

A készülék jelenleg a Samsung weboldalán és egy márkapartnerénél érhető el:

https://www.samsung.com

https://electrovilag.hu/airdresser

 

* Az Intertek mérései alapján. Semlegesíti az izovaleránsav (izzadtság), a 4-etil piridin (dohány), a valeraldehid (sült hús) és a tetrakloroetilén (tisztító) 99 százalékát. Az eredmények a felhasználás körülményeitől függően eltérőek lehetnek.

Az Intertek mérései alapján. Elpusztítja a házi poratkák 100 százalékát. 

A rendszer felhasználói adatokat, preferenciákat és használati mintázatokat tárol, amelyek alapján képes hatékony megoldásokat javasolni.

A berendezések csak akkor csatlakoztathatók, ha az AirDresser és a mosógép is ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik és regisztrálva vannak a SmartThings alkalmazásba. Wi-Fi kapcsolat szükséges. Az elérhetőség modelltől és országtól függően változhat.

 

TOVÁBBI CIKKEINK A ROVATBÓL:

Te(l)jesebb élmény

Te(l)jesebb élmény

A Sage tavaly ősszel mutatta be a márka Barista Express Impress modelljét, idén pedig a készülék új változata is megjelenik az európai piacokon. A...

Kifejezetten vloggereknek

Kifejezetten vloggereknek

Az új Canon PowerShot V10 egy könnyű és egyszerűen használható, kifejezetten vloggereknek tervezett kamera. A valamivel több mint 211 g-ot nyomó...

Vízzel is tisztít már a Dyson

Vízzel is tisztít már a Dyson

A Dyson új modellje, a V15s Detect Submarine a márka első nedves porszívója. A készülék különlegessége a Dyson Submarine nedves tisztítófej, amely...

Hangzás 55 év tapasztalatával

Hangzás 55 év tapasztalatával

A Technics új, zajszűrős vezeték nélküli fülhallgatót dob ​​piacra, amelynek tervezéséhez a vállalat 55 éves tapasztalatát egyesítette a hangminőség...

Share This