TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Sharp beépíthető készülékek

2021. november 01.| Termékbemutatás

A Sharp beépíthető készülékeinek tervezése során is arra törekedett, hogy olyan technológiákat alkalmazzon, amelyek egyszerűbbé, kényelmesebbé teszik a mindennapi használatot, ugyanakkor megbízható végeredményt garantálnak. A Sharp sütőket, főzőlapokat és mosogatógépeket pedig a praktikus funkciók és innovatív megoldások mellett korszerű dizájn és elegáns megjelenés is jellemzi.

KA-70F19BM2 beépíthető sütő

A Sharp teljes üvegborítással és érintőpaneles vezérléssel rendelkező beépíthető sütőjébe egy speciális légfüggöny technológia került. Az AirCurtain funkció révén, amikor sütés közben kinyitjuk a sütő ajtaját, légáramlat keletkezik a kezelőpanel és sütő alsó része között. A légfüggöny nem engedi a forró levegőt kiáramolni, így védve a felhasználót a forró levegő hatásától, amikor nyitva van a sütő ajtaja. A készülékben gyors felmelegítés opció is található, a BOOST funkció használatakor a sütőnek mindössze kb. 10 percre van szüksége ahhoz, hogy 220°C-ra melegedjen.

– AirCurtain (légfüggöny) technológia
– Teljes üveg borítás és érintőpaneles vezérlés
– BOOST funkció

Katalitikus hátfal

78 literes kapacitás

Multifunkciós sütő 9 funkcióval

5 sütőszint

Érintésvezérlés

Teleszkópos sín

Energiaosztály: A

QW – NI1EI45EX beépíthető 60 cm széles mosogatógép

A Sharp beépíthető mosogatógépe napjaink jellemzői igényeinek megfelelően került kialakításra. Ennek megfelelően olyan megoldásokkal látták el, mint a három fiókos kialakítás, azaz plusz kosár található benne az evőeszközök számára. De rohanó világunkhoz alkalmazkodva olyan gyors programmal is rendelkezik, amely 65°C-os mosogatás esetén sem tart tovább 50 percnél, a szárítást is beleértve. A modellben elérhető alacsony zajszint csendes működést garantál, a készülék a tartósság jegyében pedig rozsdamentes acél belsőt kapott.

-3 fiókos kialakítás evőeszköz kosárral
– 65°C-os mosogatás, szárítással együtt 50perc alatt
– 45dB(A) zajszint

15 Teríték / 3 kosár

Tisztítási / szárítási hatékonyság: A

E Energiaosztály

Vízfogyasztás: 9 liter

Grafikus kijelző

6 program / ECO program ideje: 3:41

30 perces gyors / 50 perces express program

Turbo szárítás

KH-6I45FT00  Indukciós főzőlap

A Sharp indukciós főzőlapja olyan innovatív megoldásokkal rendelkezik, amelyek egyszerű és kényelmés használatot biztosítanak, valamint gyorsabbá és komfortosabbá teszik a főzést. A BOOST funkció gyors felmelegedést garantál, a kezelőpanel elhelyezkedése miatt pedig akár mind a 4 zóna egyszerre is kényelmesen igénybe vehető. A programozható főzési időnek köszönhetően  juthat idő az egyéb konyhai feladatokra is, a SCHOTT CERAN üveg borítás pedig nem csak a karcolódások ellen véd, de elegáns modern megjelenést is kölcsönöz a készüléknek.

– SCHOTT CERAN üveg borítás
– BOOST funkció
– Programozható főzési idő

4 indukciós főzőzóna

Stop&Go funkció

Edényfelismerés

9 fokozat

Gyerekzár

Automatikus kikapcsolás

Érintésvezérlés

Maradékhő kijelzés

Méretek: 59 x 5.6 x 52 cm

Share This