TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Whirlpool W Collection

2021. november 01.| Termékbemutatás

Egyszerű, mégis egyedivé varázsolja a világot, a technológiát és a designt a legmagasabb fokra emelve. A Whirlpool W Collection készülékeit azoknak tervezték, akik a tökéletességre törekednek a kiváló teljesítményen keresztül. A sorozat neve márka kezdőbetűjéből ered és a felhasználó igényeire és szokásaira épül. Használójától tanul, így a tökéletességet intuitív módon érheti el.

Prémium dizájn és intuitív funkciók a Whirlpool prémium termékkínálatában

Sütés

A Whirlpool W Collection gőzfunkciós sütői öntisztító technológiával rendelkeznek, amely magas hőmérsékletű programot használ fel, hogy a lerakódott szennyeződéseket hamuvá égesse, mely ezután könnyen eltávolítható egy szivaccsal. Exkluzív 6. Érzék technológia, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó különböző előre beprogramozott receptek közül választhasson. A sütő automatikusan beállítja a főzési, hőmérsékleti és időbeli beállításokat a tökéletes eredmény érdekében. Sütőajtó lágy csukódású kivitelben, a könnyebb használhatóság érdekében.

W7 OS4 4S1 P beépíthető elektromos, öntisztító gőzsütő

A Whirlpool W Collection gőzfunkciós sütői öntisztító technológiával rendelkeznek, amely magas hőmérsékletű programot használ fel, hogy a lerakódott szennyeződéseket hamuvá égesse, mely ezután könnyen eltávolítható egy szivaccsal. Exkluzív 6. Érzék technológia, amely lehetővé teszi, hogy különböző előre beprogramozott receptek közül választhasson. A sütő automatikusan beállítja a főzési, hőmérsékleti és időbeli beállításokat a tökéletes eredmény érdekében. Sütőajtó lágy csukódású kivitelben, a könnyebb használhatóság érdekében.

Főzés

A W Collection indukciós főzőlapok nem a főzőlapot melegítik fel, hanem az edényt, ezáltal tökéletes főzési eredményeket biztosítanak. A 6. Érzék technológiának köszönhetően négy előre beállított főzési funkció közül tud választani a felhasználó: melegentartás, olvasztás, párolás és forralás. A FLEXI SIDE opció lehetővé teszi, hogy több égőt egy főzési zónává egyesítsen a nagyobb edényekhez és lábasokhoz, a ChefControl pedig 3 fő zónára osztja a főzőlapot, és az edény helyzetétől függően automatikusan aktiválja őket.

Hűtés

A Whirlpool magas készülékeksorozata megfelel a család igényeinek. A ZEN Inverter technológiának köszönhetően szuper csendes, ≤32 dBA* inverter kompresszorral rendelkezik a Total No Stress konyháért. A Metal Multi Flow egy ventilátor segítségével egyenletes levegőáramlást biztosít a készülék belsejében, a fokozott szellőzés, ezáltal az élelmiszer frissességének megőrzése érdekében. A Total NoFrost technológiával pedig nincs szükség többé kézi leolvasztásra. A prémium konyhákhoz illeszkedő, integrált “push to open” automatikus ajtónyitóval minden eddiginél kényelmesebb a használat, fogantyú nélkül.

Share This