TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Világújdonsággal jelenik meg az Electrolux a piacon

2022. február 02.| Termékbemutatás

Az Electrolux januártól forgalmazza új, UniversalDose elöltöltős mosógépeit, melyek a világon egyedülálló mosószeradagoló fiókkal rendelkeznek. A fiókban az öblítő, a folyékony és por állagú mosószer, valamint a folttisztító számára kialakított rekeszek mellett külön helyett kapott egy, a mosókapszuláknak kialakított betöltő nyílás.

A vállalat két stratégia célkitűzése ölt testet az új termékcsaládban: a változó fogyasztói igényekre való reakció, valamint a fenntarthatóság folyamatos szem előtt tartása. Az Electrolux több olyan technológiai fejlesztést mutatott be az elmúlt években, melyek segítségével a fogyasztók alacsonyabb hőfokon és rövidebb idő alatt, azaz fenntarthatóbban moshatják tisztára ruháikat. Az új fejlesztés, az Electrolux fenntarthatósági törekvéseivel összhangban, a mosókapszulák egyre terjedő használatát teszi hatékonyabbá.

A mosókapszulák fenntarthatóbb alternatívái a folyékony- és por állagú mosószereknek (kevesebb csomagolás, kevésbé környezetterhelő szállítás, kevesebb vízfelhasználás, koncentráltabb formula). Az új Electrolux UniversalDose mosógépek adagoló fiókjainak dedikált rekeszeiben pedig, a szabadalmaztatott vízbefecskendezéses rendszernek köszönhetően, 60%-kal gyorsabban oldódnak fel a kapszulák, mintha a dobban áznának. Ezért hatékonyabban tisztítja a ruhákat a hideg vizes és a rövid, 1 órás programokon is.* Az új mosószeradagoló fiókot tisztítani is nagyon egyszerű. A speciális formájú tartályokban minimális a tisztítószer-lerakódás, ugyanis a vízsugarak örvényt képeznek az íves kialakítású rekeszekben, mely könnyedén kimossa a tisztítószert a tartályból. Így az adagoló fiókot tisztán tartani is egyszerűbb. 

Az Electrolux UniversalDose mosógép választék megtekinthető a márka weboldalán (www.electrolux.hu).

* Electrolux belső teszt: az UniversalDose fiókba, illetve a dobba helyezett mosókapszulák folttisztító hatékonyságának összehasonlítása 1 órás, 30°C-os pamutprogramon

    KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Share This