TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Sütés egészségesen, kellemetlen szagok nélkül

2022. március 01.| Termékbemutatás

Ugyan még kevésbé számít elterjedtnek, mégis hosszú ideje létezik alternatívája az olajban, vagy zsiradékban történő sütésnek. Vagyis az egészséges ételkészítés közelebb van, mint gondolnánk. A megoldás kulcsa a forrólevegős fritőz, amelynél a közkedvelt köretekről, így például a hasábburgonyáról sem kell lemondanunk.

A Sencor SFR 5321BK lekerekített formájával és LED-es érintőpaneljével kiemelkedik a konyhai forrólevegős fritőzök világából. Bár a hőmérsékletet manuálisan is be lehet rajta állítani (60-200 Celsius fok között), a felhasználók számára 6 előre beállított program áll rendelkezésre, így akár muffint, halat, hamburgert, hasábburgonyát, vagy akár csirkecombot is készíthetnek benne anélkül, hogy számolgatniuk kellene ezen ételek elkészítéséhez szükséges időt és hőmérsékletet.

„A megfelelő program kiválasztása után mindössze 3 percig tart a készülék felfűtése, ezt követően pedig már neki is áll a kedvenc fogásaink sütéséhez legyen szó hasábburgonyáról, halról, vagy zöldségről. A 1400 wattos teljesítményű készülék hangjelzéssel figyelmezteti, ha az étel elkészült.”

Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője

Kompakt méretének köszönhetően a Sencor SFR 5321BK szinte bárhol elfér a konyhában. A készülék mindössze 34,5 cm magas, 35 cm széles és 35,2 cm mély, súlya pedig alig haladja meg az 5 kilogrammot.

„Kivehető, 3 literes sütőkosarában akár egyszerre 350 grammnyi ételt is süthetünk. Bár vannak olyan ételek, amelyek sütése erőteljesebb illatokkal jár, a felhasználóknak mégsem kell ételkészítés után a konyha szellőztetésével tölteniük az időt, ugyanis a Sencor forrólevegős fritőze speciális levegő keringgető rendszerrel, illetve integrált levegőszűrővel rendelkezik, amely elnyeli a különböző szagokat főzés közben”

Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője

Nem elhanyagolandó szempont az sem, hogy a fritőz tisztítása meglehetősen egyszerű, mivel a kivehető sütőkosara tapadásmentes felülettel van bevonva, így biztosan nem ragadnak le benne a különböző ételek, vagy zöldségfélék. A biztonsági zár pedig megakadályozza, hogy a program lejárta előtt, sütés közben vegyék ki a sütőkosarat, megvédve ezáltal a felhasználókat a forró gőz miatt keletkező esetleges sérülésektől. A program befejeztével a forrólevegős fritőz automatikusan kikapcsol.

Share This