TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Itt a jó idő, grillezésre fel!

2022. március 30.| Termékbemutatás

A kellemes tavaszi idő megérkezése nemcsak a régóta halogatott kerti munkák elvégzésére, hanem a baráti összejövetelekre és a közös sütögetésekre is kiváló lehetőséget biztosít. A minél teljesebb gasztro élmény azonban elképzelhetetlen egy professzionális grillsütő nélkül, éppen ezért most bemutatunk néhány ötletet, hogy könnyebb legyen a választás!

A sencor grillek közös jellemzője, hogy kizárólag elektromos árammal működnek, ennek köszönhetően nemcsak a kertes házakban, hanem akár a társasházak erkélyein is sütögethetünk velük. Előnyük, hogy nem foglalnak sok helyet, mindemellett a tapadásmentes bevonatnak köszönhetően könnyen és egyszerűen tisztíthatók.

Sencor SBG 108BK

A Sencor SBG 108BK asztali grill tökéletesen megállja a helyét bel- és kültéri partikon, hiszen a steakek mellett kolbászok, halfélék, vagy akár zöldségek is süthetők rajta egyszerre, mivel osztott sütőlappal rendelkezik, amelynek egyik fele bordázott, másik fele pedig sima. Sütés közben nincs olajra szükség, mert a ráhelyezett zöldségek, vagy húsfélék nem fognak letapadni. A felesleges zsiradék pedig egy kivehető csepegtető tálcában gyűjthető össze, amit aztán egy mozdulattal ki lehet önteni. Az SBG 108BK asztali grillt a biztonságos használat érdekében automatikus hőfokszabályozással, csúszásmentes talpakkal, illetve hőszigetelt fogantyúval látták el, így a kinti sütögetés minden esetben kellemes emlék maradhat.

Sencor SBG 6650BK

Azoknak, akik olyan készüléket szeretnének, amiben akár ízletes paniniket is lehet készíteni, azoknak ideális választásnak bizonyulhat a Sencor SBG 6650BK típusú elektromos kontaktgrill, amely üvegből készült fedlapjával, fekete színével igényes és prémium hatást kelt, ezáltal bármelyik konyha „ékkövévé” válhat. A 2000 wattos készülék kétféle – egy sima és egy bordázott – sütőlappal rendelkezik, amelyek külön-külön szabályozhatók. Ennek köszönhetően egyszerre akár kétféle hús is grillezhető vele olaj nélkül. Szükség esetén viszont akár zárt grillként is üzemeltethető, ily módon a hússzelet mindkét oldala egy időben süthető át, jelentős mértékben felgyorsítva ezzel a folyamatot.

Az olasz szendvicseknél pedig mindkét oldalt egyformán süti át a készülék, ezáltal kellően friss és ropogós paninik kerülhetnek az asztalra. Ezt a paralelogramma mechanizmus teszi lehetővé, amely egyenletes nyomást biztosít a grillezni kívánt hússzeleteknél, vagy paniniknél. A harmadik generációs, beépített fűtőszállal ellátott sütőlapok tapadásmentes bevonattal rendelkeznek, ezért tisztításuk egyszerűen, akár mosogatógépben is megoldható. A hatékony grillezést a készülék alsó sávjában található folyadékkristályos kijelző segíti, amelyen többek között a fűtőlapok hőmérséklete, valamint a grillezésből hátra lévő idő is leolvasható. Ez a készülék is biztonságosan használható az automatikus hőmérsékletszabályozásnak, valamint a hőszigetelt fogantyúknak köszönhetően.

Sencor SBG 6238BK

Az SBG 6238BK pedig a Sencor kontaktgrillsütők új generációját képviseli, amely a nemesacél kivitelnek köszönhetően meglehetősen tetszetősen mutat a konyhapulton. Ez a 2100 wattos készülék háromféle helyzetben működtethető. Használható 90°-ban, ám ilyenkor csak egy grill lapon van lehetőség sütni, ezért több alapanyag grillezéséhez érdemes 180 fokban kinyitni a készüléket, így mindkét sütőfelület egyszerre vehető igénybe. Ha pedig egyszerű melegszendvicset vagy paninit szeretne valaki készíteni, akkor egyszerűen a grillezendő hozzávalókra kell zárni a fedelet. Bárhogyan is döntenek a felhasználók ezen a grillen legalább 8 különféle, előre beállított program közül lehet választani. Steakeknél pedig külön megadható, hogy közepesen (Medium), vagy teljesen átsütve (Well Done) szeretnénk-e elkészíteni az adott hússzeletet.

A készülék kezelését az integrált LCD kijelző könnyíti meg, amely tökéletes hőfokvezérlést tesz lehetővé, emellett biztosítja a sütési idő és a sütési fokozat ellenőrzését is. Az SBG 6238BK grillkészüléken az egész sütési folyamat fázisai végig követhetők, így a grillezőket biztosan nem éri meglepetés. A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően pedig a sütőfelületek egyszerűen, vegyszer nélkül, mindössze egy papírtörlő segítségével tisztíthatók meg, de szükség esetén akár mosogatógépben is elmoshatók.

A Sencor elektromos grilljei tehát készen állnak a tavaszi, nyári és őszi grillezésekre. A japán gyökerekkel rendelkező európai márka kontakgrilljei nemcsak a jól bevált receptek megvalósítását teszik lehetővé, hanem teret engednek a kísérletezgetéseknek is.

Share This