TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Ventilátorok a gondtalan nyári felfrissülésért

2022. május 31.| Termékbemutatás

A ventilátor ideális választás azok számára, akik érzékenyen reagálnak a különböző klímaberendezésekre. Nem beszélve arról, hogy egy ventilátor beszerzése, telepítése és üzemeltetése jóval alacsonyabb költséggel jár, mint egy légkondicionálóé. Szerencsére megérkeztek a legújabb Sencor ventilátorok, így nem kell lemondanunk a nyári felfrissülés élményéről!

3 az 1-ben ventilátor

A Sencor SFN 4070WH egy igazi 3 az 1-ben készülék, ugyanis álló- és asztali ventilátorként is használható. Ennek megfelelően háromféle magasságállítási szinttel rendelkezik (69-100-131 cm), emellett kikapcsolható horizontális forgással, dőlésszög beállítással és robosztus, stabil talppal van felvértezve. A 48 W teljesítményű készülék 8 különböző sebességi fokozattal teszi elviselhetővé a forró nyári napokat. Ez a ventilátor 58 m³ levegőt tud megmozgatni percenként, ami elsősorban optimális kialakításának köszönhető. A készüléket a legnagyobb teljesítmény érdekében 40 centiméter átmérőjű lapátkerekkel és öt darab lapáttal szerelték, így hatékonyan tudja felfrissíteni a helyiség levegőjét. Kialakítását és kezelhetőségét nagyfokú ergonómia jellemzi.

Extravagáns ventilátor

A Sencor SFN 5040BL álló ventilátor elsősorban azoknak a tetszését nyerheti el, akik szeretik az olyan extravagáns, modern készülékeket, amelyek egy kicsit eltérnek a szokásostól. Ez a készülék ugyanis három különböző ventilátorral rendelkezik, amelyek külön-külön vezérelhetők az érintőképernyős vezérlő panel, vagy a távirányító segítségével. A 90 W teljesítményű ventilátor 3×3 sebességi fokozattal teszi lehetővé elviselhetőbbé a nyári napokat. Működtetéséhez nincs szükség sok helyre, mivel ultra vékony, 90 milliméteres ventilátor házzal rendelkezik, így a lakás, vagy a helyiség bármely pontján elhelyezhető. A Sencor SFN 5040BL háromféle üzemmódban üzemeltethető: a normál egyenletes, állandó sebességi fokozatban történő működést tesz lehetővé, míg a natural mód választása esetén a ventilátor sebességének vezérlése automatikusan történik. Az alvó módban pedig a ventilátor rövid időközönként változtatja a lapátok forgatásának sebességét.

Nemcsak kavar, hűsít is

A Sencor SFN 9011WH láttán olyan érzése lehet az embernek, mintha egy repülőgép hajtóművét látná. Bár a készülék sokoldalú, azért repülni mégsem lehet vele, viszont nyári ventilátorként, párásítóként és léghűtőként is ideális lehet. Az utóbbi két funkció a kivehető 5,5 literes víztartálynak köszönhető, amely a készülék aljában kapott helyet. Joggal merül fel a kérdés, hogy mégis, hogyan tudja párásítani a levegőt egy ventilátor? A párásító funkció bekapcsolásakor a készülékben működésbe lép egy vízszivattyú, ami egy szűrőn lecsorgatja a vizet, a lapátkerék által megmozgatott levegő pedig porlasztja a vizet, amely révén megvalósul a párásítás. 

Amennyiben szeretnénk lehűteni a párásításra használt vizet, abban az esetben a víztartályba két jégakku is helyezhető, így a léghűtő 1-2 Celsius fokkal csökkenteni tudja a szoba levegőjét. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy hűtési hatékonyság szempontjából ez a készülék leginkább a ventilátorok és a különböző klímaberendezések között helyezkedik el.Hasznos extra lehet ennél a léghűtőnél, hogy a beépített ionizációs funkciónak köszönhetően a forró nyári éjszakákon akár a friss eső utáni levegő hatását tudja kelteni a lakásban. A légpárásítás természetesen szükség szerint be- és kikapcsolható, így sima ventilátorként is használható. A 110W-os készülék további előnye, hogy csendes, 66 dB-es maximális működést kínál és akár éjszaka is használható, mert nem zavarja fel az embert a pihentető alvásból. A távirányító segítségével pedig akár előre időzíthető a gép kikapcsolása.

Túlzás nélkül állítható, hogy a Sencor ventilátorok egytől-egyig egyéniségek, amelyek modern, esztétikus és extravagáns megjelenésükkel könnyedén a lakás díszítőelemeivé válhatnak. Emellett olyan funkciókkal is fel vannak vértezve, amelyek kellemessé és elviselhetővé varázsolják a forró nyári nappalokat és a fülledt éjszakákat. Így felhasználók nagyobb eséllyel pihenhetik ki magukat még a nyári hónapokban is.

Share This