TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Ha eljön a kávézás ideje

2022. június 01.| Termékbemutatás

A kávé hazánkban központi szerepet tölt be a társas kapcsolatok terén. Mi magyarok bármikor szívesen megiszunk egy kávét rég nem látott barátunkkal, rokonunkkal, vagy kollégánkkal. Emellett otthon is szívesen kortyolgatjuk az illatos fekete frissítőket vagy azért, hogy jól induljon a napunk, vagy azért, hogy egy kis időre szünetet tartsunk. A Sencor kávéfőzők jeles alkalmakon és a dolgos hétköznapokon egyaránt rendelkezésre állnak, hogy ínycsiklandóan finom kávékölteményekkel szolgáljanak a kávézás szerelmeseinek!

A SES 4050SS karos kávéfőzőt azok számára tervezték, akik szeretik kiélvezni a kávékészítés lépéseit. A készülékkel játszi könnyedséggel, egyetlen gombnyomással készíthető eszpresszó, vagy dupla eszpresszó igény szerint egy, vagy két csészében. A 0,4 literes beépített tejhabosító tartálynak köszönhetően pedig ellenállhatatlanul finom kapucsínókkal és lattékkal kínálhatjuk vendégeinket. A Sencor karos kávéfőzője a kávéházak professzionális hangulatát hozza el otthonainkba: a mérőkanál segítségével kizárólag a kívánt mennyiségű kávéőrleményt készíthetjük elő, a tamperrel pedig egyszerűen és gyorsan tömöríthetjük össze a kávét.

Mi a tökéletes eszpresszó elkészítésének a titka? A kiváló kávé több fontos eljárás kombinációjának eredménye. Egyik a megfelelő hőmérséklet, mivel az ideális eszpresszóhoz 90 Celsius fokos vízre van szükség. A készülék szabadalmaztatott Thermoblock fűtőrendszere éppen ezért először alacsony nyomáson hajtja végre az előfőzést, majd a maximális 20 baros nyomással „leforrázza” a kávét. A végeredmény egy csodálatos, vastag cremájú, gőzölgő eszpresszó, amelyre egyszerűen nem lehet nemet mondani!

A Sencor karos kávéfőzőjét úgy tervezték, hogy ideális legyen a mindennapi használatra. Ennek megfelelően automatikus öntisztító funkcióval, csúszásgátló lábakkal, könnyen tisztítható cseppgyűjtő tálcával rendelkezik, ráadásul automatikusan kijelzi, ha szükség van a vízkő eltávolítására. Korunk kávéfőzőit azonban érdemes szűrt vízzel használni, így biztosan nem lesz gondunk a vízkővel.

Csúcskategóriás gép kávérajongóknak

Nem vagyunk egyformák, vannak, akik a lehető legkényelmesebb és leggyorsabb módon szeretnék elkészíteni kedvenc kávéjukat és ezen a téren teljesen az automatizált megoldásokra bízzák magukat. Számukra ideális megoldás lehet a SES 9200CH, amely kompakt formájával és elegáns megjelenésével vonja magára a tekinteteket. Ráadásul 41 centiméteres mélységének és 18 centiméteres szélességének köszönhetően nem jelent kihívást helyet találni neki a konyhában.

Kezelését a színes piktogramos intuitív kijelző teszi egyszerűvé, amin minden fontos információ megtalálható, ami a készülék kezelésével kapcsolatos, így a felhasználót biztosan nem éri meglepetés kávéfőzés közben. Az érintőpanelen azonnal figyelmeztetés jelenik meg, amikor nincs elegendő víz vagy szemes kávé a tartályban. De arra is felhívja a figyelmet, ha megtelt a kávézacc tartály, vagy, ha vízkőmentesítést kell végrehajtani. A készülék emellett arra is lehetőséget biztosít, hogy a felhasználók ízlésüknek megfelelően állítsák be a kávé erősségét. Így mindig olyan erős eszpresszót, lungót, vagy americánót készíthetnek vele, amilyenhez csak kedvük van.

A Sencor karos kávéfőzőjéhez hasonlóan ez a gép is a szabadalmaztatott Thermoblock fűtőrendszert használja. A megfelelő kávé kiválasztása után a gép – az előre beállított őrlési finomság szerint – ledarálja a kávét, majd alacsony nyomáson előfőzést hajt végre, amelynek következtében a kávéőrlemény megduzzad. Ezután a készülék ezt 19 baros nyomás alatt lefőzi, létrehozva ezzel egy fejedelmi illatú, világosbarna cremával rendelkező eszpresszót. Kétségtelen, hogy a SES 9200CH gyorsan és precízen dolgozik, hiszen a bekapcsolástól kezdve az első kávécseppek már 42 másodperc elteltével megjelennek a csészében. A készülékhez csatlakoztatható 1,1 literes tartály segítségével pedig kellemes latte macchiatók vagy habos kapucsínók is könnyedén elkészíthetők. A rendkívül strapabíró tartály a hűtőszekrényben is tárolható, így nem kell folyton utántölteni, ha egy nap többször van használva. Előnye, hogy Tritánból készült, ezért a benne tárolt tej nem kap mellékízt és tovább megőrzi a frissességét.

A Sencor kávéfőzők élménnyé varázsolják a kávéfőzést függetlenül attól, ha karos, vagy automatakávéfőzőről van szó. Ezeket a készülékeket ugyanis úgy tervezték, hogy kihozzák a maximumot a finomabbnál-finomabb kávéőrleményekből.

    KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Share This