Fiókok és ajtók – Termékválogatás | Több ajtós hűtőszekrények

2022. július 12.
feültöltős mosógép

A nagy kapacitást kínáló hűtőszekrényeket korábban a side by side szegmens képviselte, majd megjelentek az úgynevezett multidoor modellek is, amelyek praktikusabb belső kialakítást kínálnak azáltal, hogy a hűtőtér középen nincs két részre osztva úgy, mint az amerikai típusú készülékek esetében. A franciaajtós hűtő még egyet csavart a kivitelen, és a fagyasztórészre ajtó helyett fiókok kerültek. Egy darabig úgy tűnt, hogy ez a megoldás akár az alul fagyasztós hűtőknek is komoly konkurenciát jelenthet. Idehaza azonban nem lett különösebb népszerű ez a kialakítás, ennek megfelelően a kínálat is igen szűk. A többajtós hűtőszekrényekből viszont egyre nagyobb a választék, amiben valószínűleg az is szerepet játszik, hogy a kategóriában olyan speciális innovációk is megjelentek, mint hűtőként és fagyasztóként is használható zóna, vagy a dupla ajtós megoldás.

Beko GN1426234ZDXN

FONTOSABB JELLEMZŐK:

Energiaosztály: F

Hűtőtér (nettó): 369 liter

Fagyasztótér (nettó): 196 liter

Zajszint: 39 dB

Méretek: 182 x 90,8 x 75 cm

A ProSmart™ inverteres kompresszorral rendelkező No Frost modellben a frissesség megőrzésről pontos hőmérséklet- és nedvességtartalom-szabályozó EverFresh+® technológia és a fotoszintetizálás folytatását generáló Active Fresh Blue Light megoldás gondoskodik. A készülékben MultiZone rekesz található, amely hőmérséklete –24 °C és 10 °C között állítható, így fagyasztóként és hűtőként egyaránt használható. A hűtő FlexiLift magasságában állítható ajtórekeszt, LED-világítást, aktív szagszűrőt és Ice+ jégkészítőt is kínál, funkció között pedig szerepel a gyorshűtés és -fagyasztás és a vakáció üzemmód is. A fagyasztó űrtartalma 196 liter, kapacitása 4,6 kg, jégből 2 kg naponta. Az F energiaosztályba és C zajszintosztályba tartozó típus hűtőtere 369 literes.

Gorenje NRM8181MX

FONTOSABB JELLEMZŐK:

Energiaosztály: F

Hűtőtér (nettó): 256 liter

Fagyasztótér (nettó): 149 liter

Zajszint: 37 dB

Méretek: 181,6 x 79,4 x 64,3 cm

A 256 literes hűtőtérbe páratartalom-szabályozással rendelkező CrispZone zöldségtartó, valamint ConvertFreshZone több hőmérsékletre is beállítható frissen tartó rekesz is került. A 149 literes fagyasztóban pedig TwistIce kivehető jégkészítő található. Az inverteres kompresszorral szerelt modell LED-kijelzővel és az ajtó mögött elhelyezett elektronikus kezelőpanellel rendelkezik. A hűtő- és fagyasztótér egyaránt LED-világítást kapott. A No Frost rendszerű NRM8181MX az F energia- és a C zajszintosztályba tartozik, funkciói között pedig a FastFreeze és SuperCool is szerepel. A modell fagyasztási kapacitása naponta 9,6 kg.

LG GSXV91MBAE

FONTOSABB JELLEMZŐK:

Energiaosztály: E

Hűtőtér (nettó): 416 liter

Fagyasztótér (nettó): 219 liter

Zajszint: 36 dB

Méretek: 179 x 91,3 x 73,5 cm

A Total No Frost rendszerű készüléket hőmérséklet-ingadozásokat csökkentő LinearCooling™ és egyenletes és gyorshűtést biztosító DoorCooling+™ rendszerrel is ellátták. Az InstaView modell egyik oldala koppintásra betekinthetővé válik, csökkentve a felesleges ajtónyitásokat. A hűtő páratartalom-szabályozó FRESHBalancer™ fiókot, víz- és jégadagolót is kapott, amellyel tört jég is készíthető, illetve a vízadagoló kifolyócsövét UVnano™ baktériumcsökkentő rendszerrel is felszerelték. A LED-világítással rendelkező készülékben expresszfagyasztás és -hűtés, gyerekzár és wififunkció is található. A 416 literes hűtő- és 219 literes fagyasztókapacitást kínáló modell az E energiaosztályba és a C zajszintosztályba tartozik.

Navon H SBS 337FX

FONTOSABB JELLEMZŐK:

Energiaosztály: F

Hűtőtér (nettó): 237 liter

Fagyasztótér (nettó): 125 liter

Zajszint: 40 dB

Méretek: 180 x 79 x 62 cm

A 237 literes hűtő- és 125 literes fagyasztó-kapacitást kínáló modell 0 °C-os hús- és haltároló, illetve Fresh Zone rekesszel is rendelkezik. A No Frost rendszerű modell érintésvezérléses külső kijelzőt kapott, funkciói között pedig gyerekzár, nyitott ajtóra figyelmeztetés, nyaralás üzemmód, valamint gyorshűtés és -fagyasztás opció is megtalálható. A 4 biztonsági üvegpolccal és 6 ajtórekesszel szerelt hűtőszekrény a fagyasztóterében 6 fiók és jégkockakészítő is helyet kapott. A 2 ventilátoros készülék Az F energiaosztályba tartozik, zajszintosztály szerint pedig C besorolást tudhat magáénak.

Philco PXI 3652 X

FONTOSABB JELLEMZŐK:

Energiaosztály: F

Hűtőtér (nettó): 261 liter

Fagyasztótér (nettó): 104 liter

Zajszint: 42 dB

Méretek: 184,7 x 75,3 x 68,8 cm

Az inverteres motorral és beépített digitális kijelzővel ellátott modell No Frost rendszerű. A Super Cool és a Super Freeze funkciók mellett nyaralás üzemmódot és Eco Mode energiafogyasztást csökkentő módot is kínál. Az üvegpolcokkal, tojástartóval és jégkockakészítővel is felszerelt típus hűtőtere 261, fagyasztója pedig 104 literes. A PXI 3652 X naponta 8 kg fagyasztásra képes, visszamelegedési ideje 20 óra. A LED-világítással rendelkező modell az F energia- és a C zajszintosztályba tartozik.

TCL RP470CSF0

FONTOSABB JELLEMZŐK:

Energiaosztály: F

Hűtőtér (nettó): 301 liter

Fagyasztótér (nettó): 169 liter

Zajszint: 40 dB

Méretek: 186 x 83,3 x 67,8 cm

Az érintőképernyős digitális kijelzővel felszerelt készülék 301 liter kapacitást kínál a hűtőtérben, és 169 litert a fagyasztóban. Energiaosztály szerint F, zajszintosztály tekintetében pedig C minősítést kapott a modell. A Total No Frost technológiájú hűtőszekrény inverteres kompresszort használ, Power Cool és Power Freeze funkciói révén pedig képes a gyorshűtésre és -fagyasztásra is. Az RP470CSF0 funkció között továbbá megtalálható a Smart mód, amelynek köszönhetően a készülék elektronikája érzékeli a hőmérséklet és a páratartalom ingadozásait, és azonnal szabályozza a teljesítményt, hogy a lehető leggyorsabban helyreállítsa a hőmérsékletet a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.

Tesla RM3400FHX1

FONTOSABB JELLEMZŐK:

Energiaosztály: F

Hűtőtér (nettó): 237 liter

Fagyasztótér (nettó): 125 liter

Zajszint: 40 dB

Méretek: 180 x 79 x 62 cm

A No Frost technológiájú készülékben Multi Air Flow és a DynaCool légáramlási rendszer biztosítja a levegő egyenletes eloszlását. A LED-érintőkijelzővel ellátott modellben egy speciálisan kialakított tárolódoboz is található, amely a hőmérsékletet nulla fok körül tartja. Az RM3400FHX1 funkciói közé gyorshűtés és -fagyasztás, valamint nyitva maradt ajtóra figyelmeztetés opció került. A modell az F energia- és a C zajszintosztályba tartozik. A hűtőszekrény hűtőtere 237, fagyasztótere 125 literes, fagyasztási kapacitása pedig naponta 14 kg.

Whirlpool WQ9 U2L

FONTOSABB JELLEMZŐK:

Energiaosztály: E

Hűtőtér (nettó): 388 liter

Fagyasztótér (nettó): 206 liter

Zajszint: 37 dB

Méretek: 187,4 x 90,9 x 69,8 cm

A Total No Frost rendszerű készülék gyorshűtésre és -fagyasztásra is alkalmas. A 6. Érzék Fresh Lock technológia inverteres kompresszorral biztosítja a pontos és egyenletes hőmérséklet-szabályozást. A fagyasztóban pedig a 6. Érzék Freeze Lock megoldás csökkenti minimálisra a hőmérséklet-ingadozást. A modellben egy FlexiFreeze rekesz is található, amely lehetővé teszi a megfelelő hőmérsékletszint kiválasztását a tároláshoz Soft Freeze –7 °C, Mild Freeze –12 °C és Deep Freeze –18 °C fokozatok révén. A modell LED-világítással rendelkezik mind a 388 literes hűtőtérben, mind a 206 literes fagyasztótérben. Az E energiaosztályba sorolt rendkívül csendes működésű hűtő digitális kijelzőt és LED-visszajelzőket is kapott, valamint wifikapcsoltara is képes, így a 6th Sense Live alkalmazás előnyeit is élvezheti a felhasználó. A WQ9 U2L fagyasztási kapacitása 5 kg naponta, visszamelegedési ideje pedig 14 óra.

FRANCIA AJTÓS MODELLEK

Liebherr CBNes 6256

FONTOSABB JELLEMZŐK:

Energiaosztály: F

Hűtőtér (nettó): 363 liter

Fagyasztótér (nettó): 160 liter

Zajszint: 42 dB

Méretek: 203,9 x 91 x 61,5 cm

A Total NoFrost rendszerű készülékben az optimális páratartalmat két hűtőkörös Duo Cooling technológia biztosítja. A 3 állítható és egy fix üvegpolccal felszerelt modellben 2 BioFresh rekesz is található, valamint a digitális kezelőpanel is a hűtő belsejében kapott helyet. A Super Cool, Super Frost és gyerekzár funkciókat is kínáló Liebherr hűtő kapacitása 363, a fagyasztóé pedig 160 liter. A hűtőtér mellett a fagyasztórész is LED-világítást kapott, utóbbiba pedig vízhálózatra csatlakozó IceMaker jégkocka készítő is került, amellyel naponta 09 kg jég gyártható. A készülék fagyasztókapacitása 10 kg naponta, visszamelegedési ideje 12 óra. A modellt energiaosztályt tekintve F, zajszint szempontjából D osztályba sorolták.

Philco PX 396 F

FONTOSABB JELLEMZŐK:

Energiaosztály: F

Hűtőtér (nettó): 237 liter

Fagyasztótér (nettó): 125 liter

Zajszint: 40 dB

Méretek: 180 x 79 x 62 cm

A készülék két fagyasztófiókkal rendelkezik, amelyek együttesen 137 liter kapacitást kínálnak, a hűtőtér nettó űrtartalma 294 liter. A NoFrost rendszerű modell az F energiaosztályba tartozik, csendes inverteres motorjának köszönhetően zajszintosztály szerint pedig C besorolást kapott. A digitális kijelzővel, LED-világítással ellátott hűtőben edzettüveg polcok, fiókok, jégkockakészítő és tojástartó is található. A Philco PX 396 F SuperCool és SuperFreeze funkciókat is kínál, fagyasztóképessége naponta 8 kg, áramkimaradás esetén pedig 10 órán át vannak benne biztonságban az élelmiszerek.

Severin FRD 8994

FONTOSABB JELLEMZŐK:

Energiaosztály: E

Hűtőtér (nettó): 228 liter

Fagyasztótér (nettó): 129 liter

Zajszint: 39 dB

Méretek: 180,2 x 65,4 x 71,5 cm

Az érintésvezérléses kijelzővel ellátott hűtőajtó mögött 4 üvegpolcot és 6 ajtórekeszt találunk, a világításról pedig LED-fényforrás gondoskodik. A hűtőtér kapacitása 228 liter, míg a kétfiókos fagyasztóban 129 liter hely áll rendelkezésre. Az inverteres motorral szerelt készülékben naponta 22 kg élelmiszer fagyasztható le, a modell visszamelegedési ideje 17 óra. A nyitva maradt ajtóra is figyelmeztető, No Frost rendszerű Severin FRD 8994 energiaosztályt tekintve E, zajszint vonatkozásában C minősítést kapott.

Toshiba GR-RF692WE-PGJ

FONTOSABB JELLEMZŐK:

Energiaosztály: E

Hűtőtér (nettó): 348 liter

Fagyasztótér (nettó): 187 liter

Zajszint: 41 dB

Méretek: 189,8 x 83,3 x 68,5 cm

A dual inverteres motorral szerelt hűtőben hőmérséklet-figyelő szenzor, a hátsó falon is gyors lehűlést biztosító Alloy Cooling technológia, valamint Pure BIO szűrő és Plasma Pure antibakteriális megoldás is került. Az ajtó kinyitása után fokozatosan erősödő LED-világítással ellátott, Total No Frost rendszerű modell Dual Temp Control vezérlés révén kezelhető. A süllyesztett ajtónyitóval rendelkező készülékben Flex Drawer, speciális tárolófiók is helyet kapott, amelyben 3 különböző hőmérséklet, –2 °C, 0 °C és 3 °C állítható be. A hűtőtér kapacitása 348, a fagyasztóé pedig 187 liter. A GR-RF692WE-PGJ az E energia és a C zajszintosztályba tartozik.

További termékválogatások:

[ad
Share This