TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Így készíthetünk egészséges és zamatos italokat otthon

2022. október 10.| Termékbemutatás

Az otthon készített gyümölcslevek nemcsak finomak, hanem egészségesek is, hiszen nem tartalmaznak tartósítószereket, vagy más egyéb adalékanyagokat. A gyümölcsitalok rendszeres fogyasztásával pedig gondoskodhatunk a szükséges napi vitamin és folyadékbevitelünkről. Az egészséges táplálkozáshoz azonban szükség van egy professzionális gyümölcsprésre!

Sencor SSJ 4050NP

Jó, ha a konyhában mindig van egy olyan készülék, amire bátran rábízhatjuk magunkat, ha zamatos és rostos gyümölcslevek elkészítése kerül napirendre.  A Sencor SSJ 4050NP csigás gyümölcsprést ennek szellemében alkották meg. A készülék által nyújtott megoldások összhangban vannak a Sencor törekvéseivel, hogy olyan konyhai gépeket kínáljon a felhasználók számára, amelyek élvezetesebbé és gondtalanabbá teszik a mindennapokat.

Egészségre tervezve

A több mint 50 éves múltra visszatekintő márka csigás gyümölcsprése magában hordozza mindazokat az előnyöket, amelyekkel az ilyen gépek rendelkezhetnek. Ezek közé tartozik, hogy egy ilyen készülékkel a hagyományos gyümölcscentrifugákhoz képest akár 30-40 százalékkal több gyümölcslevet lehet kifacsarni a gyümölcsökből. Ez magasabb vitamin és ásványi anyag tartalmat is jelent. Vagyis hatékonyabban nyerhetjük ki a segítségével a trópusi finomságokban rejlő értékes tápanyagokat. Mindez annak köszönhető, hogy lassú préselés közben nem keletkezik hő, ezért a vitaminok és a hőre érzékeny tápanyagok nem pusztulnak el. Egy gyümölcspréssel készített zamatos italban a hideg préselés révén a különféle ízek intenzívebben és természetes frissességükben mutatkoznak meg. A Sencor csigás lassú prése ugyanakkor nemcsak a gyümölcsökkel, hanem a leveles zöldségekkel, a répával, a zellerrel, illetve a céklával is könnyedén megbirkózik.

A Sencor SSJ 4050NP egy rendkívül hatékony, réztekercselt, 400 wattos motorral felszerelt gyümölcsfacsaró. A készülék a különféle gyümölcsökből vagy zöldségekből kinyert levet egy 0,8 literes tartályba gyűjti össze, a gyümölcshús pedig egy szintén 0,8 literes edénybe kerül. A megfelelő működés érdekében a feldolgozni kívánt gyümölcsöket érdemes a használat előtt megmosni, meghámozni és kisebb darabokra vágni. Ezt követően működés közben könnyedén adagolhatók a gyümölcs, vagy zöldségdarabok a készülék tetején lévő nyílásba. A magok kiszűrése egy rozsdamentes Titán acélszűrőre hárul, amely csigás préselést végző edényt öleli körbe. A Sencor SSJ 450NP-t halk működés, könnyű tisztíthatóság jellemzi. Ráadásul kevés helyet foglal a konyhapulton, mivel 45 cm magas, 23 cm mély és 21 cm magas.

Mint minden konyhai gépnél, úgy ennél is kiemelt figyelmet fordított a Sencor a megfelelő biztonságra. Ennek érdekében hármas védelemmel látták el a készüléket. Az első és legfontosabb, hogy ez a lassú prés csak abban az esetben kapcsol be, ha megfelelően lett összeállítva. A második, hogy a fedél levétel esetén a készülék automatikusan kikapcsol. Végül, de nem utolsósorban akkor is leáll, ha azt érzékeli, hogy a motor túlmelegedett.

A Sencor csigás lassú prése tehát igazi társ lehet a mindennapokban, amellyel finomabbnál-finomabb gyümölcs-, illetve zöldségitalokat készíthetünk az egész család számára.

Share This