Forrásponton a vízforralók

2022. november 03.
hajszárító

A vízforraló piac jelentős változáson ment át az elmúlt évtizedben.

Hőmérsékletszabályozással

Míg korábban mindenekelőtt a dizájn dominált a fejlesztésekben, addig mára a technológia is előtérbe került. Ma már számos olyan modell szerepel a gyártók szortimentjében, melyek nemcsak a víz forralását teszik lehetővé, de különböző hőmérséklet-beállításokat is kínálnak. Ezzel együtt pedig a digitális kijelzővel rendelkező készülékek is megszaporodtak a piacon, jellemzően pedig a vízforralás ideje is rövidebb lett. A biztonsági funkciók mellett olyan extrák jelentek meg, mint a melegen tartás lehetősége. Ráadásul a hagyományos készülékek mellett, alternatívaként egyre több, nagyobb kapacitású vízadagolós készülék is elérhető.

Cuisinart
CPK17E

A 360°-ban körbeforgó aljzat és a vezeték nélküli kancsó kényelmes, míg a szigetelt fogantyú biztonságos használatot tesz lehetővé. A hőfok szabályozását a digitális kijelző könnyíti meg, de a Cuisinart vízforralója két előre beállított (85 °C teához, 100 °C kávéhoz) hőmérsékletet is kínál. A rejtett fűtőszálnak köszönhetően a kancsó belseje könnyen tisztítható, a vízkőszűrő pedig a vízkövesedést gátolja, ez utóbbi kivehető és szintén tisztítható.

HAJSZÁRÍTÓ

Electrolux
E7GK1-8BP

Az Electrolux vízforralója hét különböző hőmérsékletet kínál a víz melegítéséhez, köztük a 40 fokot is bébiételek számára. A kényelmes használatot a 360°-ban körbeforgó talp és a vezeték nélküli kancsó biztosítja. A modell rejtett fűtőszállal rendelkezik, így kényelmesen tisztítható, a vízkövesedés ellen pedig cserélhető vízkőszűrő véd. Biztonsági funkciói között elérhető az automatikus kikapcsolás és a szárazindítás-védelem is. Praktikus tartozékként teafűszűrő is tartozik a modellhez.

HAJSZÁRÍTÓ

Caso Design
HW 600

A CASO forróvíz-adagolója 2600 watt teljesítményének köszönhetően pillanatok alatt képes 100 °C-ra melegíteni a vizet. Tea, instant kávé, instant tészta és bébiételek is készíthetők a modellel, hiszen a víz hőmérséklete 40 és 100 °C között szabályozható 10 °C-os lépésekben. A tökéletes vízminőséget a beépített vízszűrő garantálja, a vízkőtelenítés szükségességére pedig digitálisan is figyelmeztet a készülék.

HAJSZÁRÍTÓ

ETA
1587 90000 Isabela

Az ETA vízforraló 360 fokban körbeforgó talpazattal rendelkezik, a fűtőszál pedig szintén a talpban van elhelyezve, így a tisztítása is könnyedén megoldható. A vízkövesedés miatt sem kell különösen aggódni, köszönhetően a cserélhető vízkőszűrőnek. A modell a biztonság jegyében nem indítható szárazon, illetőleg automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkezik. A hőmérséklet már 30 °C-tól több pozícióban állítható, a használatot a digitális kijelző teszi egyszerűvé.

HAJSZÁRÍTÓ

G3Ferrari
G10131

A vezeték nélküli kancsónak és a 360 fokban elforgó talpazatnak köszönhetően kényelmesen használható a G3Ferrari vízforralója, amely hét különböző lehetőséget kínál a hőmérséklet beállítására. A cserélhető vízkőszűrő miatt csak ritkán van szükség vízkőtelenítésre, illetőleg a rejtett fűtőszál a kancsó tisztítását is rendkívül egyszerűvé teszi. A modell használat után automatikusan nem indul, szárazon pedig, a biztonság jegyében, nem kapcsolható be.

HAJSZÁRÍTÓ

Proficook
HWS 1145

Meglehetősen nagy, 4 literes kapacitással rendelkezik a Proficook vízforralója, a vizet pedig már 3 másodperc alatt képes 100 °C-ra melegíteni, így gyorsan készíthető vele forró tea vagy kávé. A hőmérséklet 55, 65, 75, 85 és 100 °C-ra is beállítható, ahogy az adagolt víz mennyisége is programozható 10 ml és 500 ml között. Az érintésvezérlésű modell használatát digitális kijelző segíti. Biztonsági funkcióként a gyerekzár is elérhető a készüléken.

HAJSZÁRÍTÓ

Philco
PHWK 1700

A Philco vízforraló 360 fokban elforgó talpazattal és vezeték nélküli kancsóval rendelkezik, így használata maximálisan kényelmes. Arról nem is beszélve, hogy a hőmérséklet beállítása a fogantyún történik, ami még kellemesebbé teszi a használatot. A cserélhető vízkőszűrő megakadályozza a vízkövesedést, a biztonságos használatról pedig az automata kikapcsolás és a szárazindítás elleni védelem gondoskodik. A modell extraként melegen tartó funkciót is kínál.

HAJSZÁRÍTÓ

Sencor
SWK 1590SS

A Sencor vízforralója minden tekintetben kényelmesen használható, hiszen a kancsó vezeték nélküli, a talpazat pedig 360 fokban elforgó. A mosható vízszűrő megakadályozza a vízkő képződését, és mivel a fűtőszál a talpban van elhelyezve, így a kancsó tisztítása is gyerekjáték. A modell biztonsági funkciói között szerepel a szárazindítás elleni védelem, illetőleg az automata kikapcsolás. A hőmérséklet hat szinten szabályozható.

HAJSZÁRÍTÓ

Tefal
KO 854830

A 360 fokban elforgó talpazat és a vezeték nélküli kancsó kényelmes használatot tesz lehetővé. Ugyanakkor nemcsak a használata, de a tisztítása is kényelmes a Tefal modelljének, köszönhetően a talpazatba rejtett fűtőszálnak. A vízforraló 30 perces melegen tartó funkcióval is rendelkezik, ezt követően pedig automatikusan kikapcsol. További biztonsági funkciója még a szárazindítás elleni védelem. A cserélhető vízkőszűrő pedig a vízkövesedést gátolja.

HAJSZÁRÍTÓ

Sage
STM 700

A tea szerelmeseinek kedvez a SAGE modellje, amely öt előre programozott hőmérsékletet kínál a zöld, fekete, fehér, gyógynövény és oolong teákhoz, de a tea erőssége is programozható 3 különböző szinten. Az 1 liter kapacitású modell melegen tartó funkcióval is rendelkezik, amely 60 percig képes biztosítani a korábban beállított hőmérsékletet. A vízkő kialakulását a beépített vízkőszűrő akadályozza meg.

HAJSZÁRÍTÓ
táblagép

További termékválogatások:

Megduplázva

Megduplázva

A forrólevegős sütő népszerűségére a hagyományos sütő szegmens azzal válaszolt, hogy utóbbi gépekben is megjelent az airfryer funkció, a tartozékok...

Ilyen is, olyan is

Ilyen is, olyan is

A forrólevegős sütő az egyik legdinamikusabban fejlődő termékkör, a készülékek iránti kereslet szinte folyamatosan növekszik, annak ellenére is,...

Share This