TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Személyre szabott barista élmény, mesteri olasz formatervezéssel

2022. november 03.| Termékbemutatás

A Gaggia stílusosan az egyik legnépszerűbb olasz tengerparti városban, Sorrentoban mutatta be a legújabb automata kávégépét az Accademiát. Az Accademia sorozat mindig is a prémium kialakításával, különleges italválasztékával, kifogástalan kávéminőségével nyűgözte le a kávéimádókat. A mesteri olasz formatervezés és a több mint 80 éves tradíció a kávégépgyártásban tetten érhető az új modell kialakításában, funkcióiban, kezelhetőségében és kinézetében egyaránt.

A kiváló minőségű anyaghasználat, a rozsdamentes acél, zama fém és a fekete tükörüveg, olyan prémium részletekkel egészülnek ki, mint a piros háttérvilágítású díszcsík az előlapon és a forgógombok kifinomult textúrája.

A multiszenzoros színes kezelőfelületen

minden elérhető egy gombnyomásra, legyen szó sűrűen testes espressoról vagy lágy és krémes tejes italokról. A továbbfejlesztett érzékenységű széles érintőképernyőn egyszerű a választás és a navigáció. Az érintőbillentyűzetnek köszönhetően az italok akár tetszés szerint át is nevezhetőek. 4 felhasználói profilhoz menthetőek az egyedi italbeállítások és 19 féle ital érhető el egyetlen gombnyomásra.

Sencor konyhai robotgép

Az „on the fly” funkcióval

italkészítés közben is változtathatóak a paraméterek. A programozható, rozsdamentes csészemelegítője megfelelő hőmérsékletű kávéscsészéket készít elő a kora reggeli kávé készítéséhez várakozás nélkül. A prémium érzetű forgatógomb és a háttérvilágított ikonokon tisztán azonosíthatóak a fő funkciók: ital, gép és a tisztítási beállítások. A felületről egy QR kód segítségével bármikor elérhető a felhasználói kézikönyv, ha bármiben elakadnánk.

Sencor konyhai robotgép
A professzionális, rozsdamentes acél gőzkarral

tökéletes textúrájú és édes ízű selymes mikrohab készíthető, amellyel akár latte art mintákat is kreálhatunk a cappuccino tetejére. Egy kattintással elérhető a gőz funkció és egy pillanat alatt átélhetjük az autentikus barista fogásokat. Formájának köszönhetően különféle tejeskannák használhatók a mindig kifogástalan tejhabhoz. Emellett forró viz adagoláshoz is használható, tea vagy más forróitalok készítéséhez.

Sencor konyhai robotgép

Az egyedülálló espresso plus rendszer kivételes italminőséget biztosít minden espressohoz. A központi rozsdamentes acél gombbal egyszerűen változtatható az eszpresszó esszenciája, a sűrű és intenzívtől a könnyebb testű és lágyabb ízvilágig.

A kivehető tejkancsóval egy gombnyomásra is elkészíthetőek a tejhabos italkülönlegességek amelyek paraméterei a kávéhosszúság, az őrlésfinomság és mennyiség, az előáztatási idő, az italok hőmérséklete, krémgazdagsága, a tejhab mennyisége és tömörsége igény szerint beállítható és el is menthető, legyen szó cappuccino-ról, latte machiatoról vagy caffe latte-ról.

A Gaggia Accademia, a márka zászlóshajója egy olyan célközösségre fokuszál, akik a lehető legtöbbet akarják kihozni automata kávégépükből kompromisszum nélkül. A professzionális gőzkar alkalmazása egyedülálló ebben a szegmensben, lehetőséget biztosít a barista élmények átéléshez és olyan tejkrém készítésére manuálisan, amivel latte art minták önthetőek családunk és vendégeink megörvendeztetéséhez.

Sencor konyhai robotgép

Az új Gaggia Accademia novembertől elérhető a magyar forgalmazó kínálatában: www.cady.hu

Share This