TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Vízforralás precízen

2022. november 03.| Termékbemutatás

A víz forráspontja 100 Celsius fok, amely ideális hőmérséklet néhány forró ital elkészítéséhez. De számos tea és instant ital esetén alacsonyabb hőmérsékletű vízre van szükség a tökéletes ízélmény eléréséhez. A Sencor hőmérséklet-szabályzós vízforralóival ez könnyen és egyszerűen megoldható. A Sencor széles termékpalettájában számos ilyen vízforraló modell található. A gyors, hatékony, kényelmes és automatikus készülékek közül most a Sencor SWK 0590BK, az SWK 1591WH, illetve a típus fekete változata az SWK 1592BK mutatkozik be.

A Sencor SWK 0590BK, SWK 1591WH / SWK 1592BK 

A Sencor SWK 0590BK, az SWK 1591WH és az SWK 1592BK egyaránt 1,5 literes kapacitású rozsdamentes acél edénnyel rendelkezik és mindhárom vízforraló három üzemmódot kínál. Lehetőség van a víz felforralására, a víz beállított hőmérsékletre történő melegítésére, valamint a készülékek képesek a beállított hőfokot 120 percig tartani is.

A modelleket 360°-os STRIX középcsatlakozóval, rozsdamentes acél fűtőlapba rejtett fűtőspirállal látták el, valamint egyszerűen kivehető és mosható szűrőt is kaptak, amely meggátolja, hogy az esetleges vízkő lerakódások az elkészítendő italba kerüljenek. A készülékeken található vízszint jelző segítségével pedig egy pillanat alatt ellenőrizhető a kannában lévő víz mennyisége.

A Sencor vízforralóira üzemelés jelző mellett, jól olvasható kialakítással rendelkező LED kijelző is került, amelynek köszönhetően egyszerűen leolvasható a víz aktuális hőmérséklete és egyszerűen beállítható a kívánt hőfok.

A készülékekben beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a biztonságos használatot. A duplafalú kialakítás révén pedig a kanna érintésre hideg marad, míg a speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását. A modelleket ellátták túlmelegedése elleni védelemmel víz nélküli bekapcsolás esetére, valamint automatikusan kikapcsolnak a forráspont elérése és a talpról való levétel után is. Továbbá, mint minden Sencor vízforraló, ezek a típusok is csak biztonságos anyagokból épül fel – mint például csúcsminőségű (SUS 304) nemesacélból.

Sencor SWK 1591WH / SWK 1592BK

A készülék maximális teljesítménye 2150 watt, az elektronikus vízhőmérséklet szabályozás segítségével a hőfok 40° C és 100 ° C között, 10 fokonként, összesen 7 fokozatban állítható. A talpba beépített LED kijelző mutatja a víz aktuális hőmérsékletét, valamint segíti a programozását, a kívánt hőfok eléréséről hangjelzés tájékoztatja a felhasználót. A fényjelzés réven pedig hallássérültek is használhatják. A vízforraló használatát ergonomikusan kialakított fogantyú teszi kényelmesebbé. A letisztult designnak köszönhetően minden konyha ékessége lesz.

Sencor SWK 0590BK

A vízforraló 2200 watt teljesítményének köszönhetően gyorsan forralja fel a vizet. A hőmérsékletet pedig 40°C és 100°C között lehet beállítani, amihez 4 hőfok szint 40-80-90-100 °C áll rendelkezésre. A készülék a kívánt hőmérséklet elérését hangjelzéssel tudatja a felhasználóval. A modell mindkét oldalára került vízszintjelző, az integrált LED kijelző és az érintés vezérelt működtetés pedig igazán egyedivé teszi a modellt.

Az október 15-től minden Magyarországon forgalomba hozott Sencor termékhez plusz egy év kiterjesztett garancia tartozik. Így a Sencor vízforralók  esetében is érvényes a 2+1 év teljes körű garancia.

Share This