TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Frissen sült pirítós illatára ébredni

2023. február 08.| Termékbemutatás

A frissen sült pirítós illatának nehéz ellenállni. Ha pedig igazán finom, ropogós kenyérszelet kerül a tányérunkba, akkor szinte biztos, hogy nem tudunk nemet mondani a következőre. A Sencor két újdonsága garantáltan izgalmas kulináris élményt nyújt a reggelizés szerelmeseinek, ugyanis nemcsak pirítósokat lehet velük készíteni!

A Sencor legújabb kenyérpirítóit letisztult megjelenés és prémium minőség jellemzi. Nemesacélból készültek, amin nem látszódnak meg az ujjlenyomatok, vagy egyéb szennyeződések. Megalkotásuknál nemcsak a megjelenésre, hanem a kompromisszumok felett álló praktikumra is nagy figyelmet fordítottak. Éppen ezért mindkét kenyérpirítót intuitív kezelési mód jellemzi. Az egyszerű használat érdekében ezen készülékeket kör alakú LED-kijelzővel látták el, amelyről működés közben leolvasható az adott pirítási fokozat. A felhasználók összesen 9 fokozat közül választhatnak, ezek közül az 1-3 közötti opció alacsony pirítást takar, a 4-6. közötti közepeset, míg a 7-9. közötti pedig magas intenzitással pirítja meg a behelyezett kenyérszeleteket.

Sencor konyhai robotgép
Precizitás a teljesebb élményért

A Sencor tisztában van vele, hogy a megfelelő kulináris élményhez precizitásra is szükség van. Éppen ezért mindkét készülék automatikusan középre igazítja a sütésre behelyezett szeleteket. Nem csak kenyeret lehet ugyanakkor pirítani ezeknek a kenyérpirítókban. A melegítő rostélyon akár zsemléket, vagy akár péksüteményeket is lehet melegíteni, hogy olyanok legyenek, mintha most érkeztek volna a pékségből. Ezen rács segítségével ugyanis nem kell pirítani a pékárukat ahhoz, hogy kellemesen átmelegedjenek. A Sencor prémium minőségű és megjelenésű kenyérpirítóival mindemellett egy lépésben olvaszthatjuk ki és süthetjük meg kedvenc fagyasztott péksüteményeinket.

Egy kenyérpirítónál kritikus fontosságú, hogy könnyen tisztítható legyen. Ennek érdekében beépített morzsatálcával látták el őket, amelyeket praktikusan, egy mozdulattal ki lehet hajtani a tisztításhoz. A High Lift funkció pedig biztosítja a pirítókosár magasra emelését, valamint a kisebb-nagyobb kenyérdarabkák, illetve morzsaszemek eltávolítását. A kétszeletes kenyérpirítót keresőknek az STS 5050SS, míg a négyszeletes változatot keresőknek az STS 5070SS-t érdemes választaniuk.

Bármelyik készülékre is essen a választás, a Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu -n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.

  További rovatainkból:

Share This