TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Egészséges ételek a család örömére

2023. március 14.| Termékbemutatás

A forró levegős sütő az olajban történő sütéssel szemben jelent alternatívát azok számára, akik szeretnének egészségesen és zsiradékmentesen ételeket készíteni. A Sencor újdonsága, az SFR 5510BK ideális megoldás lehet a családok számára, mivel grandiózus, 12 literes belső sütő térrel rendelkezik, így akár több személyre elegendő ételadagokat is lehet benne készíteni.

Sencor újdonság: SFR 5510BK

Az újdonság kompakt mérete miatt kevés helyet foglal a konyhában. Fényes fekete felületei, valamint érintőképernyős LED-panelje révén modern és letisztult látványt nyújt. Használata egyszerű és logikus. A felhasználók ötféle automatikus program közül választhatnak, amelyek a 60-200 Celsius fokos hőfoktartományban végzik el a rájuk bízott feladatot. Az előre beállított programok között megtalálható az „elősütött hasábburgonya” készítése, a „házi hasábburgonya”, a „csirkecomb”, vagy éppen az „egész csirke” sütése, valamint a „steak” készítése. Utóbbi már 15 perc alatt megvan, két darab 0,2 kg-os szelet sütése esetén. 1-1,2 kilogrammnyi hasábburgonya elkészítése csak 35 percet vesz igénybe, a Sencor forró levegős sütője tehát nemcsak zsiradékmentes, hanem gyors ételkészítést tesz lehetővé.

Gyors felfűtés

A program elindítása előtt a készülék felfűtése mindössze 3 percet vesz igénybe. Az egyenletes levegőeloszlásnak köszönhetően a forgókosárban található hozzávalók egyszerre sülnek meg, nem lesznek kevésbé átsült, vagy nyers részek. A készülék mindemellett nano kerámia szűrővel és speciális levegő keringgető rendszerrel van ellátva, amely minimalizálja a kellemetlen szagok kialakulását működés közben.

A sütő praktikus használat érdekében még négy további programot kínál. Rendelkezik egy 5 perces előmelegítési, valamint egy szintén 5 perces újra melegítési opcióval. Utóbbi értelemszerűen elsősorban a kihűlt ételek újra melegítésére vehető igénybe. Mindemellett aktiválható még egy 10 perces melegen tartási funkció, továbbá egy szárítási program is az étel alapanyagok szárításához. A készülék minden esetben halk sípszóval jelzi, ha lejárt az automatikusan beállított program. Az 1500 W teljesítményű forró levegős sütőhöz több tartozék is rendelkezésre áll. A grillnyárssal például akár egy egész csirkét is meg lehet sütni, míg a nyársak rablóhús készítésére is tökéletesen alkalmasak lehetnek. A Roast-gomb megnyomásával a készülék a sütés ideje alatt automatikusan forgatja a nyársakat, így a végeredmény egy tökéletesen átsült, ropogós hús lesz.

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egyéves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu -n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.

Share This