TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Ezek a készülékek tudják, mitől lesz finom a kávé

2023. április 11.| Termékbemutatás

Kávéillat egy gombnyomásra? A Sencor vadonatúj automata kávéfőzőivel pillanatok alatt varázsolhatunk magunknak ellenállhatatlan kávékölteményeket az álmos reggeleken, vagy a délutáni szünetekben.

Sencor SES 9210WH / SES 7210WH

A Sencor újdonságai kortalan eleganciával töltik fel a mindennapokat. Korunk kávéfőzői leginkább szürke, vagy fekete házzal rendelkeznek, ezzel szemben a SES 9210WH, valamint a SES 7210WH fehér, ezüst, illetve fekete színben pompázik. Keskeny, alig 18 centiméteres szélességüknek köszönhetően kevés helyet foglalnak a konyhapulton. A készülékeket ráadásul úgy tervezték meg, hogy könnyen hozzá lehessen férni a fontosabb részeikhez.

Egyszerű kezelés

Kezelésüket az érintőképernyős LED-panel teszi egyszerűvé, ezen választhatják ki a felhasználók, hogy milyen kávét kívánnak elfogyasztani. Az intuitív felületen színes jelzőikonok állnak rendelkezésre, amelyek között olyan is akad, ami felhívja a figyelmet arra, ha nincsen víz az 1,1 literes tartályban, de a készülék tulajdonosa arról is értesítést kap, ha kifogyott a kávé a 150 g kapacitású kávébabtartályból.

Emellett a kávézacc tartály telítődésére, valamint a kávéfőző karbantartására is kapnak figyelmeztetést a felhasználók. A beépített öntisztító funkciónak köszönhetően ugyanakkor a Sencor új automata kávéfőzőinek tisztítása gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Mindezek mellett népszerű funkciónak bizonyulhat az instant kávé elkészítését szolgáló opció, továbbá a gazdaságos használathoz fejlesztett ECO-mód.

Állítható őrlés

A Sencornál tisztában vannak vele, hogy a lefőzéshez felhasznált kávé mennyisége alapvetően meghatározza az elkészíteni kívánt fekete frissítő erősségét. A kávéfogyasztók éppen ezért saját maguk állíthatják be, hogy mennyi kávébabot őröljön le a kávéfőző (7,8 vagy 10 gramm). Nem csak a mennyiség, hanem a frissen őrölt kávé őrlési finomsága is befolyásolhatja a végső ízt, éppen ezért a SES 9210 WH, valamint a SES 7210WH kávéfőző ötféle őrlési fokozatot kínál, így a felhasználók mindig az ízlésüknek legjobban megfelelő őrlési finomság mellett dönthetnek. A kávészemeket egy strapabíró rozsdamentes acélőrlő készíti elő, hogy a végeredmény maximálisan garantált kávéaroma legyen. 

A tökéletes kávé elkészítése kapcsán természetesen nem szabad megfeledkezni a víz hőmérsékletéről sem. Az ínycsiklandó eszpresszóhoz ugyanis 90 Celsius fokos vízre van szükség. A Sencor automata kávéfőzőiben az optimális vízhőmérséklet beállításáról a Thermoblock fűtőrendszer gondoskodik. Így az eszpresszó, a hosszú kávé, vagy az americano mindig a legideálisabb vízhőmérsékleten, 19 baros nyomáson fog elkészülni. Ha valaki a tejeskávékat részesíti előnyben, akkor érdemes a SES 9210WH típusú kávéfőzőt választania.

Ahhoz ugyanis egy BPA-mentes, Tritán műanyagötvözetből készült tejes tartály is csatlakoztatható. Így játszi könnyedséggel készíthetnek maguknak a felhasználók olyan kávéházi minőségű kávékölteményeket, mint például a latte, a capuccino, vagy éppen a tejeskávé. A tartály előnye, hogy a hűtőben akár több napig is tárolható benne tej, vagy más növényi eredetű ital. Egy mozdulattal le lehet csatlakoztatni a kávéfőzőről, így nem kell a megmaradt italokat belőle kiönteni.

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu-n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.

Share This