TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

A JURA ismét tágítja a határokat

2023. április 14.| Termékbemutatás
Az új J8 modell innovációival új dimenziót nyithat a piacon.

Az új JURA J8 automata kávégép megjelenésével tökéletesen illeszkedik a svájci márka legújabb generációs készülékeinek sorába, és első pillantásra úgy tűnhet, hogy a készülék nem igazán tartogat technológiai és funkcionális újításokat a brand egyik legsikeresebb modelljéhez az E8-hoz képest. Ennek azonban éppen az ellenkezője igaz. Valójában a J8 az elmúlt évek leginnovatívabb JURA kávéfőzője a maga kategóriájában.

Ízesített tejhab egyenesen a gépből

A kávézóláncok népszerűségüket annak is köszönhetik, hogy különféle ízesített kávékülönlegességeket kínálnak. Sok vásárló szeretné ezeket a remek italokat otthon is elkészíteni. De még a kávézók esetében is előfordul, hogy a szirupot közvetlenül a kész italhoz, a kávéba, vagy a tejhabba keverik. Ha otthon, hagyományos automata kávéfőzővel készítünk kávét, a helyzet gyakran még bonyolultabb. A fogyasztó minden esetben úgy tudja ezt elkészíteni, hogy meg kell kevernie a kávét, hogy az íz átjárja a csésze vagy pohár teljes tartalmát. Mondani sem kell, hogy a kávé esztétikailag romlik és a szirup gyakran nem kerül megfelelően a könnyed tejhabba.

És itt jön a képbe a JURA J8, egy olyan kávéfőző, amelyet ízesített kávék elkészítésére fejlesztettek ki, és ezért az elkészítés után az italt nem kell megkeverni. Egyszerűen csak egy kis szirupot kell a tejhabosító fejhez csatlakoztatható mellékelt speciális tartozékba önteni. A hab adagolásakor az összekeveredik a sziruppal, így az ízesített tejhab máris a csészébe vagy pohárba folyik. A szirup típusának és mennyiségének kiválasztásával pedig a felhasználó személyre szabhatja az ital ízét és intenzitását. Az olyan ínycsiklandó ízesített kávé, mint a Sweet Latte elkészítéséhez így mostantól csak a egyetlen gombnyomásra van szükség.

Coffee Eye:

az intelligens csészeérzékelő

A J8 az első Coffee Eye technológiával ellátott JURA kávéfőző.

Mit is jelent ez?

A gép intelligens szenzorral rendelkezik, amely érzékeli a csésze helyzetét. Ha a csészét a felhasználó a kávékifolyó alá helyezi, akkor a

kijelzőről automatikusan eltűnik a tejes ital variációkat kínáló menü. Amikor a csésze a tejhabosító fej alá kerül, a kijelzőn megjelenő menürendszer nem változik, a gép azonban felismeri, hogy a csésze nem megfelelő helyen van a feketekávé adagolásához és figyelmezteti erre a felhasználót. Így nincs több tévedésből a csepptálcába folyó kávé, nincs több véletlen felesleges pazarlás.

P.A.G.2+ őrlő: az igényekhez igazított kávéért

Amikor az emberek egy automata kávéfőző szívéről beszélnek, akkor gyakran csak a főzőegységre gondolnak és az őrlő rendszer fontosságát figyelmen kívül hagyják. Pedig az őrlő meghatározó jelentőséggel bír, hiszen annak minősége és beállítási lehetőségei nagy mértékben befolyásolják a kávé ízét. Ezért a JURA az őrlőit folyamatosan fejleszti és tökéletesíti. Ennek bizonyítéka az új P.A.G.2+ egység, amely a kávé aroma széleskörű szabályozását teszi lehetővé. Hogyan?

Az őrlő beállításai kávéról kávéra változtathatók, amelyet a hagyományos automata kávégépek nem tesznek lehetővé. Ezekben a gépekben a szemcseméret beállításának megváltoztatása gyakran csak több kávé adagolása után válik érzékelhetővé. Továbbá a felhasználó csak akkor változtathatja meg az őrlési finomságot, ha az őrlő működik. A J8 esetében azonban ez nem így van.  A PAG2 + daráló saját osztályt alkotott. A hangolását a Forma-1 technológia ihlette. Az aromavezérlő funkció aktívan figyeli az őrlési beállításokat, hogy minden alkalommal tökéletes eredményt biztosítson. Minden egyes termékhez egyedi őrlési finomság állítható be. Amennyiben időközben az őrlőt másik pozícióba állítja a használója, a készülék figyelmeztet hogy az adott ital esetében a kívánt eredmény eléréséhez az őrlő átállítása szükséges- A PAG2+ őrlő így folyamatosan tökéletes ízélményt biztosít.

Könnyű kezelhetőség

és széles körű beállítási lehetőségek

A kávéfőző megjelenésében markáns szerepet tölt be a vezérlést és minden beállítás elvégzését szolgáló 4,3 hüvelykes, színes érintőképernyő. Alternatívaként a kávéfőző a J.O.E. mobil alkalmazással is vezérelhető, illetve beállítható, amely kényelmesebb használatot és a saját italok elnevezésének lehetőségét is kínálja. A wi-fi modul pedig már az alapfelszereltségnek is részét képezi.

A készülék kávékínálatában 31 ital szerepel, az igényeknek megfelelő beállításoknak pedig széles skálája érhető el a kávé és a tej mennyiségétől kezdve, a hőmérsékleten át a már említett őrlés finomságáig minden beállítható.A háztartás egyes tagjainak ízlése szerinti különböző italokat természetesen el is lehet tárolni a kávéfőző menüjében. A kávéfőző karbantartása szintén nagyon egyszerű. Egy új, teljesen automatizált tejcsatorna-tisztító rendszer került beépítésre, és egy új vízszűrő-érzékelő funkciót is kapott a gép. Az egyszerű és automatikus karbantartást pedig a JURA kávégépek esetében szükségtelen is megemlíteni.

Lenyűgöző JURA design

A J8 megjelenése a tisztaságot és a szimmetriát testesíti meg. A gép minősége és a tervezéshez szükséges szakértelem a kiváló gyártási szabványokban és a precíziós kivitelezésben tükröződik. A nemzetközi díjnyertes dizájn újraértelmezése a részletek iránti szenvedélyes figyelemről árulkodik. A friss babszemek bemutatásától a felhasználóbarát felületig és csészében lévő ízletes és illatos kávé megvilágításáig minden egy harmonikus egészet alkotva egyesül, és közvetíti ennek a prémium kávégépnek a kiválóságát.

A modell 3 színváltozatban érhető el, hogy a megjelenés is az igényekhez illeszkedhessen.

J8 Piano Black | J8 Piano White  |  J8 Midnight Silver

Kávé & Hűtő Profi Kft. |1118 Budapest Budaörsi út 46. | www.khprofi.hu | sales@khprofi.hu

Share This