TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Megérkezett a jövő oszlopventilátora

2023. június 12.| Termékbemutatás

Manapság már annyi mindent lehet irányítani telefonos alkalmazással. Miért egy ventilátor legyen ez alól kivétel? A Sencor újdonsága elhozza a digitális korszakot és vele együtt a felfrissülés örömét a magyar háztartásokba.

Sencor SFT 4207BK

A csendes és intelligens Sencor SFT 4207BK oszlop ventilátor nem csak a forró nyári napokon tehet jó szolgálatot. A szolid és elegáns kialakítású készülék mindössze 58 dB-es zajszinten üzemeltethető, így nem zavarja fel álmukból az alvókat sem. Kezelését megkönnyíti az időzítő funkció is, amely 1-12 órás tartományban állítható és a kívánt működési időtartam után a ventilátor automatikusan kikapcsol.

Könnyű kezelhetőség

A Sencor újdonsága kényelmesen és egyszerűen kezelhető a készülék felső részén lévő érintőképernyős panel, valamint a hozzá biztosított távirányító révén. Sőt, a wifi kapcsolatnak köszönhetően a Sencor Home applikációval akár okostelefonról is vezérelhető.

A készülék háromféle sebességfokozatot és négyféle programot kínál nappali, illetve éjszakai működésre. A napi programok közé tartozik a normál és a természetes üzemmód, utóbbi érdekessége, hogy teljes mértékben a lágy, szabadtéri levegő érzetét kelti. Az éjszakai programoknál pedig akár már fél órás időzítés is beállítható, lehetővé ezáltal, hogy a készülék csak minimális ideig, az elalvás idejére legyen használatban. Variálhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy többféleképpen beállítható a levegőáramlás iránya: a készülék a vízszintes oszcilláció mellett két különböző szögű függőleges billentést is kínál. Ennek megfelelően a légáramlást teljes mértékben az igényeinkhez igazíthatjuk. És, hogy mennyi az ideális? Nehéz meghatározni, de egy dolog biztos, a helyiség aktuális hőmérsékletét bárki leolvashatja a készülék elején lévő LED-kijelzőről.

Mobilitás minden szinten

A felhasználók számára a készülék áthelyezése sem jelenthet problémát. A ventilátort ugyanis egy fogantyúval látták el, így bármikor kényelmesen át lehet tenni a helyiség egyik pontjából a másikra. Biztos alapja pedig gondoskodik arról, ne dőljön el működés közben. A Sencor tehát elhozta az oszlopventilátorok digitális világra és összekapcsolhatóságra felkészített változatát Magyarországra. Így sokkal könnyebb lesz átvészelni a fülledt nyári estéket.

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu-n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.

Share This