TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Vízforraló a dizájn szerelmeseinek

2023. október 02.| Termékbemutatás

Az első generációs vízforralók még inkább funkcionálisak voltak. Napjainkban azonban egyre több felhasználó várja el, hogy tetszetősek és dizájnosak legyenek, ami teljességgel érthető, hiszen olyan konyhai készülékek közé tartoznak, amelyek folyton szem előtt vannak. A Sencor újdonsága nemcsak tudásában, hanem megjelenésében is hozza a maximumot.

Sencor SWK 0930WH

A Sencor SWK 0930WH típusú vízforraló megjelenése teljes mértékben prémium. A bézs, ezüst és fehér színek kombinációja szolid eleganciát sugall. A nagy fogantyú pedig kényelmes kezelést tesz lehetővé. A műanyag-üveg kombinációjából készülő edény jelentős, 1,7 literes kapacitással rendelkezik, így ideális lehet hat, vagy több fős háztartásoknak. 2000 wattos teljesítményének köszönhetően pedig gyorsan fel tudja forralni a vizet a kívánt hőmérsékletre.

A zöld tea elkészítéséhez alacsonyabb hőfokú vízre van szükség, mint mondjuk egy Earl Grey reggeli teáéhoz. A felhasználók éppen ezért tetszőlegesen állíthatják be a víz hőfokot a 35 – 100 Celsius közötti tartományban. A vízforralóban található elektronikus hőfokszabályozó gondoskodik az elvárt hőfokra történő felmelegítéshez.

A készülék kezelését az integrált LED-kijelző könnyíti meg. Az intuitív, kellemes háttérvilágítással rendelkező érintőképernyőn egy ujjal kényelmesen beállítható az összes, a vízforraló működésével kapcsolatos paraméter. Ezek közé tartoznak a készülék be- és kikapcsolására, a kívánt vízhőmérséklet kiválasztására vonatkozó ikonok, de a kijelzőn egy hőmérő is rendelkezésre áll, amely megmutatja a vízforraló belsejében lévő víz aktuális hőmérsékletét. A melegen tartás funkciónak köszönhetően a felforralt víz akár 30 percig is megőrizhető ugyanazon a hőmérsékleten, ami jól jöhet a reggeli készülődésben, amikor egyszerre kell gondoskodni a gyermekek felöltöztetéséről, valamint a reggeli elkészítéséről.

A Sencor ahogy minden készülékénél, úgy ennél a vízforralónál is kiemelt figyelmet fordított a biztonságra. Az újdonság duplafalú edénnyel rendelkezik, így külső tapintása még akkor is hűvös marad, ha a belsejében éppen forrásban van a víz. A dupla falú kivitel ugyanis hőszigetelő tulajdonsággal bír. A készülék ellenálló a külső sérülésekkel szemben, tisztítását pedig nagyban megkönnyíti, hogy a beépített szűrő könnyen és egyszerűen eltávolítható.

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu-n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.

További rovatainkból:

Xiaomi, vagy nem?

Xiaomi, vagy nem?

Noha egyre kevésbé jellemző, de egyáltalán nem ritka, hogy egy vállalat úgynevezett „multibrand” stratégiával van jelen a piacon, azaz a cég több...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This