TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Félautomata kávéfőző a Sencortól

2023. október 04.| Termékbemutatás

A tökéletes kávé számtalan kedvező hatással bír. Segít elindítani egy nehéz napot, összehozza a társaságot, illetve boldogsághormonokat szabadíthat fel. A Sencor újdonságával, a SES 4090SS-el egyszerűen és könnyedén készíthetők ellenállhatatlan kávéköltemények.

A legtöbben élénkítő hatása és karakteres íze miatt fogyasztják reggelente a kávét, de kevéssé ismert előnyei közé tartozik, hogy tanulmányok szerint rendszeres fogyasztása csökkenti a 30 százalékkal szívelégtelenség kockázatát. Mindezt a Northwestern Egyetem kutatói állapították meg, akik a mesterséges intelligencia segítségével három, korábbi, mintegy 21 ezer fő részvételével lezajlott kutatást elemeztek ki. Ez a hatás napi két csésze kávé elfogyasztásával érvényesül. A kutatók ugyanakkor természetesen óva intik az embereket a mértéktelen kávéfogyasztástól.

Bár a rendszeres kávéfogyasztók különböző módon szeretik elkészíteni a kávékülönlegességeiket, egy dolog közös bennük: tökéletes végeredményt szeretnének látni. Tisztában vannak ezzel a Sencor háza táján is, ezért egy olyan kávéfőzőt hoztak el a magyar vásárlóknak, amellyel a lehető legprecízebben végezhető a kávéfőzés.

Sencor SES 4090SS

Az újdonság kezelését a nagy méretű LCD-kijelző könnyíti meg, amelynek segítségével többféle – eszpresszó, dupla eszpresszó, lungo, capuccino, latte – kávéfőzési program választható ki. Mindemellett akár tejhabosítás is végezhető vele. A tej alapú kávéköltemények elkészítését az utólag csatlakoztatható BPA-mentes tejtartály, valamint a beépített gőzkar teszi lehetővé. Ha pedig egy teához forró vízre lenne szüksége a kávégép tulajdonosának, akkor az is könnyedén abszolválható ezzel a készülékkel.

A gép használatát számos kényelmi funkció teszi komfortosabbá. Ezek közé tartozik a lehajtható kávéscsészetartó a kis méretű csészékhez, valamint a fűtött csészetartó. A kávéfőzőhöz mindemellett egy mérőpohár is rendelkezésre áll, így mindig az ideális mennyiségű kávébab tölthető be a tartályába. A készülék tisztítása egyszerű, mivel a részben rozsdamentes kialakítás révén elég egy nedves törlőkendővel áttörölgetni néha. A mosogatógépben is mosható cseppgyűjtő tálcája pedig felfogja a főzés közben készülékből, vagy a karból kicsepegő víz, vagy kávécseppeket, valamint a tejhabosító fúvókából kiáramló vizet, vagy tejet. Ennek köszönhetően a konyhapult tiszta és makulátlan maradhat.

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu-n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.

További rovatainkból:

Xiaomi, vagy nem?

Xiaomi, vagy nem?

Noha egyre kevésbé jellemző, de egyáltalán nem ritka, hogy egy vállalat úgynevezett „multibrand” stratégiával van jelen a piacon, azaz a cég több...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This