TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Fehéret, vagy a feketét?

2024. február 08.| Termékbemutatás

Sokan azt mondják, nem szabad fehéren-feketén látni a világot. De mi van, ha valaki csak a lényegre törekszik? És a lényeg nem más, mint a kompromisszumok nélküli kezelhetőség, a kimagasló felhasználói komfort, valamint a tetszetős megjelenés. A Sencor bemutatja a konyhába szánt, újhullámos dizájnnnal ellátott termékeit.

A tökéletes pirítósokhoz

Az újdonságok közül az egyik legnépszerűbb termék várhatóan az STS 7500WH típusú kenyérpirító lesz. A két szeletes kialakítású készülék hét különböző intenzitással készíti el a kenyérszeleteket, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. A minél egyenletesebb pirítás érdekében az újdonságot automatikus középre igazítás funkcióval látták el. (Ha valaki egyszerre több kenyérszeletet szeretne elkészíteni, annak a négyszeletes Sencor STS 7551BK is ideális választás lehet).

Mindemellett fagyasztott péksütemények kiolvasztására is használható. Praktikus megoldások közé sorolható továbbá a High Lift funkció, amely az elkészült kisebb kenyérszeletek könnyedebb kivitelét teszi lehetővé a pirító kosár magasra emelésével. Karbantartását nagyban megkönnyíti, hogy kihúzható morzsatálcával van ellátva, a készülék külseje pedig egyszerűen, akár egy nedves ruhával is megtisztítható. Törtfehér színe miatt bármelyik konyhában vagy szállodában jól mutathat és nemcsak fehér, hanem fekete színben is elérhető (STS 7501BK).

Ergonomikus botmixer

A Sencor SHB 6441WH típusú botmixer mindkét újdonsághoz tökéletesen passzol árnyalatában és tudásában. Az 1200 wattos motorral szerelt készülék fogantyúja ergonomikus kialakítású, így kényelmes fogást biztosít a bébiételek, krémlevesek elkészítése közben. Ráadásul ezen választhatjuk ki a húszféle sebességfokozat közül a legmegfelelőbbet.

A Titanium Quad Blade aprítópengés technológiának köszönhetően pedig akár forró hőmérsékletű hozzávalók is összedolgozhatók vele. A tartozékai között található 800 ml-res keverőpohár a nagy mennyiségű alapanyagok feldolgozására használható, de rendelkezésre áll egy 500 ml-res edény is az aprítás érdekében. A kiegészítők között megtalálható még egy tejhabosító fej is, amivel tökéletes állagú tejhab készíthető. Ahogy a fent említett konyhai készülékek, úgy ez is elérhető fekete színben (SHB 6442BK).

Akár több csészével is

Az SWK 7200WH típusú vízforraló ideális választás lehet a 4-6 fős háztartásokba, mivel akár 1,7 liternyi vizet is képes felforralni. Használatát az ergonomikusan kialakított fogantyú teszi légiesen könnyűvé. Speciális kiöntő csőrének köszönhetően nem marad vízfolt a konyhapulton, vagy a féltve őrzött abroszon. Apróság, de annál fontosabb részlet, hogy a kiöntés után nem kell arra figyelni, hogyan tegyük vissza a talpára. A 360 fokban elforduló talp révén ugyanis mindig a jó irányba fog állni a tápkábel. Nemcsak fehér, hanem akár fekete színben is elérhető (SWK 7201BK).

A Sencor tehát elhozza a magyar háztartásokba a legújabb dizájntrendeket, de közben semennyit sem enged a márkától megszokott kiváló kezelhetőségből és teljesítményből.

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu-n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.

További rovatainkból:

Itt a roller, hol a biztosítás?

Itt a roller, hol a biztosítás?

Idén május 9-én került kihirdetésre a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról (KGFB) szóló 2009. évi LXII. törvény módosítása, amely az...

Kapufa

Kapufa

A nagy érdeklődésre számot tartó sportesemények a műszaki kereskedelemben, elsősorban a televíziók kapcsán, mindig is kiemelt szezont jelentenek,...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This