TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Thomas – a márka, amely a valódi megoldásokra koncentrál

2020. december 10.| Termékbemutatás

Valószínűleg mindannyian tapasztaltuk már, hogy hiába porszívózunk rendszeresen, a padlón, bútorokon rövid időn belül újra megjelennek a porcicák, hajszálak. Ez a jelenség még sűrűbben előfordul, ha házikedvenc, kutya vagy macska is él a háztartásunkban. Ekkor még a kiszórt kutya- vagy macskatáp, sáros tappancsnyomok feltakarítása is a feladataink listájára kerül. Ahol kisgyermek vagy allergiában szenvedő családtag van, ott is kiemelkedően fontos a megfelelő tisztaság biztosítása. Egy hagyományos porszívóval a lakás megfelelő higiéniájának fenntartása igen nehéz, ha nem lehetetlen feladat.

Thomas_lifestyle
A német Thomas cég készülékei hatékony megoldást kínálnak erre és sok egyéb, háziállat mellett felmerülő tisztasági problémára is.

A több, mint 100 éve családi tulajdonban lévő vállalkozás a vizes technológiával működő porszívók, takarítógépek fejlesztésére helyezi a fő hangsúlyt. Készülékeinek legnagyobb előnye – a magas szintű technikai színvonal és a prémium minőség mellett -, hogy a porszívózást, takarítást egy nagyon fejlett vízszűrő rendszer segítségével oldják meg.

Egy porszívónál a legfontosabb elvárás az, hogy tökéletesen eltávolítson minden szennyeződést, koszt a padlóról, szőnyegről. A Thomas készülékekben alkalmazott vízszűrő a nagyobb, szilárd szennyeződések mellett az allergiát okozó porszemek, pollenek és atkák 99,9%-át is kiszűri és megköti a vízben. A további költségekkel járó porzsák helyett mindössze 1 liter vizet kell használni a porszívózás során és a lakás tökéletesen tiszta, a levegő pedig érezhetően frissebb lesz. A rendszer további előnye, hogy a porszívózás végeztével a tartály higiénikusan üríthető: a szennyeződésekkel teli víz egyszerűen kiönthető a lefolyóba, nem kerül a levegőbe vissza sem porszem, sem egyéb allergiát okozó anyag.  A vízszűrő a legapróbb szennyeződések mellett megköti a szagrészecskéket is, így semlegesíteni tudja a kellemetlen szagokat (például egy esős séta után a kutya nedves bundájának szagát). Ha porszívózás előtt egy-két csepp illóolajat is cseppentünk a vízszűrő vizébe, a takarítás végére az egész lakás kellemes illatú lesz!

A Thomas termékválasztékában minden célcsoport megtalálhatja a számára legalkalmasabb készüléket: vízszűrős takarítógépek, hibrid technológiájú porszívók és takarítógépek, vízszűrős porszívók, nagy kapacitású száraz-nedves porszívók, valamint vezeték nélküli modellek sorából lehet választani, az egyedi igények alapján.

További információk a termékkel kapcsolatban: www.thomas.hu

 

Thomas_logo2

További rovatainkból:

A Miele új arca

A Miele új arca

Az elmúlt két évben a Miele jelentős átalakuláson ment keresztül, mind nemzetközi szinten, mind a hazai szervezet vonatkozásában. Változások tanúi...

Share This